eşimin laubaliligi..

Bu tür olaylar sadece çalışma ortamında mı oluyor.
Her yerde olabilir.
Çalışma ortamında samimi olunabilir. Kişiler kişiliksizde her ortamda pislik olur.
Bumu çalışma ortamına çekmeyin
Tabiki her yerde olabilir çünkü insanın içinde olan şeyler bunlar sadece çalışma ortamı değil heryerde mesafe candır en güzelidir çünkü bunu kötüye çekebilecek bir sürü insan var

Aynen.
Bazi is ortamlari samimi olur
Gercek anlamda yani arkadasca.

Cok kafaya takacak bir yazisma goremedim ben ama yine de tetikte olsun konu sahibi madem supheleri var

Orda çalışırken bu olay olsaydı inanın bende konduramayabilirdim çünkü ortam güzel sanıordum herkes birbiriyle güzel anlaşıyo gibiydi..
Sizin yanınızda mecbur saklıyorlardır kendi aralarında halletmişler konu sahibinin kocasında ve bahsettiği kadında bir anormallik yok bence bu tarz konularla insanları doldurmayın bence

evet onuda dusunuyorum benden cok onlari goruyor bekarken bende calistim ama ben suratsizdim hic bir erkekle gozune bakıp konuştuğumu bilmem yanlis belki belkide oyle olmasini istiyorum benimki anormal aslinda
Yillar yillarca ofiste calistim

Gayet de erkek arkadaslarin gozunun icine bakip da calistim yillarca.
Ne var bunda?

Goz temasi kuramamak psikolojik bir sorundur bence.
Arastirin
Sabahtan aksama bazen gece yarisina kadar ayni odada calistigin insanin gozune bakmamak gururlanilacak birseu degil yani.

Zaten pat diye olmazken ilişkiler flörtleşmeyle başlar bu konuşmalarda flörtleşmeye yakın ne münasebet bensiz sıkılacaksınız falan eşiniz bu sululuğa müsade etmemeli

gururlanmak degil yasim kucuktu belkide kucukken sahit oldugum bazi olaylar bu duruma soktu bilemiyorum

Zaten pat diye olmazken ilişkiler flörtleşmeyle başlar bu konuşmalarda flörtleşmeye yakın ne münasebet bensiz sıkılacaksınız falan eşiniz bu sululuğa müsade etmemeli

Ne ilgisi var . Insanları tanımadan etmeden ne cabuk yaftaliyorsunuz

Ben de ise gelmediğim gunler ayni muhabbeti yaparım arkadaşlarıma. Hatta onlar da bana yapar, "kafa dinledik" derler bazen de "sensiz burası çok sessiz, skldik" derler. Olabilir böyle konuşmalar.

Tabi ben yöneticimle yapmam bu muhabbeti ama küçük ofislerde yönetici ile de yapılabilir belki. Yargilamayin

zaman herşeyi iyi veya kotu gösterecek ben dedigim gibi uyarimi yaptim baska diyecek birsey yok bu konu icin su saatten sonra bir cumle kurmam kendisine sorunu sıkıntıyı Allaha birakinca varsa birsey emin olun kisa sürede cikiyor ortaya bunu cok yaşadım icim rahat

yok insaat degil telekominikasyon

Son düzenleme:
neden ? ama oyle biraksam 2 haftada giyer evet dışarı cikmam lazim evde durdukca adama sariyorum

bence bu normal bısey bir sure daha bakarsın nasıl konusuyorlar ona gore tavrını koy erken hareket etme canım

Ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim de bir sürü kadınla çalışıyor daha böyle birşey görmedim. Watsaptan da pek mesajlaşmaz arar söyler, mesaj yazsa da işle ilgili kısa ve resmidir. Sizinkiler biraz fazla sıkı fıkı geldi bana. Yani bekar insanlar konuşabilir böyle ama evli insanlar ne bileyim hoş olmuyor ya. O kadar çok ihanet ve aldatma olayları görüyoruz ki kimseye güven olmuyor.

evet kesinlikle ALLAHŞAŞIRTMASIN

neden ? ama oyle biraksam 2 haftada giyer evet dışarı cikmam lazim evde durdukca adama sariyorum

Cünkü sirf erkek diye kisisel bakimini yapmamasini mazur görüyorsunuz. Karsinizda 1 yasindaki cocuk yok. Kiyafet en fazla 2 gün ard arda giyilir, bunu herkes bilir. Yani birakin 1, hatta iki haftayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…