- Konu Sahibi yorgunummm
-
oyle isede cok sacma degil mi görevini yapiyorsun karsiliginda birsey vaad etmek yada beklemek bana sacma geldiBelki grupta yazmamışlardır ama normalde öyle konuşuyorlardır belki kızı gaza getirmek için "hadi bunu bitirde istediğini ısmarlayalım" gibi bi cümle geçmiştir ortamı bilmeden bu şekilde düşünmeniz çok ayıp
calismadim bilemiyorum duygularim cok karisik
Siz kendinizi doldurmaya devam edin diyecek bişe bulamıyorumoyle isede cok sacma degil mi görevini yapiyorsun karsiliginda birsey vaad etmek yada beklemek bana sacma geldi
calismadim bilemiyorum duygularim cok karisik
teşekkürlerhah kilit nokta bu.
çalışmış olsaydınız laubali adamla laubali olmayanı ayırt edebilirdiniz.
bunlar günlük muhabbetler.
telefonu heo ortada olur sifresi bile yillardir ayni hatta benimle onun adi giyim kusama onem vermez ben zorlamasam ayni gomlegi 1 hafta giyer hatta gulerim senin yuzunden millet kocasina bakmiyo diycek diye calismiyor degilim instagram uzerinden diyeyim 6 aylik bebegim var ve iki ailedende kimse yok disarda calismak benim icin pek kolay değil anlayacaginizBence siz esinizin whatsappini takip etmeyin artik. Ha süpheli davranisi olur, cep telefonunu sizden sakinir, yalan yakalarsiniz o ayri. Ancak su durumda esinizi bu kadar takip etmeyin, olan sadece sizin psikolojiniz ve evliliginize olur. Esinizi bu kadar sikbogaz etmeyin ve güvenin. Evlilikte güven cok önemli.
Bende esimde is arkadaslarimiz ile sakalasiriz. Yani esim bana bunun hesabini sorsa, cok kirilirdim. Esinizi ne ile itham ettiginizin farkindamisiniz?
Siz neden calismiyorsunuz? Part-time bir is bulup, sizin kafanizda dagalir.
doldurmuyorumSiz kendinizi doldurmaya devam edin diyecek bişe bulamıyorum
Dönüp verdiğiniz cevapları tekrar okuyun o zaman anlarsınız size normal olabilir bu tarz konuşmalar dedikçe siz hala ama görevi yapmak zorunda gibi şeyler söylüyorsunuz bu doldurmak değil mi?doldurmuyorum
telefonu heo ortada olur sifresi bile yillardir ayni hatta benimle onun adi giyim kusama onem vermez ben zorlamasam ayni gomlegi 1 hafta giyer hatta gulerim senin yuzunden millet kocasina bakmiyo diycek diye calismiyor degilim instagram uzerinden diyeyim 6 aylik bebegim var ve iki ailedende kimse yok disarda calismak benim icin pek kolay değil anlayacaginiz
mantikliBu arada esiniz taa bir yillik yazismalari bile telefonunda tutuyorsa hiç korkmayın. Adamın gizlisi saklisı yok iste ona gore o kadar nornal yazismalar ki saklama geregi bile duymuyor :))
samimi demekki dedgim gibi konustum uyarimi yaptim gerisi ona kalmisÇalışma ortamı samimiyse bu muhabbetler olabilir bence. Belli bir saygı çerçevesinde sınırı aşmadan tabiki.
Ama rahatsız oluyorsanız bunu değiştirecek olan da eşiniz. Kendi tavrını koyacak samimiyeti kesecek. İş dışında birşey konuşmayacak.
abartiyor olabilirim haklisiniz kızmayınDönüp verdiğiniz cevapları tekrar okuyun o zaman anlarsınız size normal olabilir bu tarz konuşmalar dedikçe siz hala ama görevi yapmak zorunda gibi şeyler söylüyorsunuz bu doldurmak değil mi?
Çalışma ortamı samimi olabilir diyen arkadaşlar için söyleyim 5-6sene önce çalıştıgım marketten tanıdıgım kişiler vardı gelinlik diktirdiğim bayanla sohbet ederken eski çalıştığım yerden konu açıldı benim ablamla eniştemde orda çalışmıştı o zamanlarda dedi isimlerini sordum.. söylediği eniştesi o sene evliydi ve çocugu vardı. o bayanda orda bekar çalışıyordu iyide o abi evliydi kızı felan vardı hatta eşiyle anılarını felan anlatırdı evdeki kızından bahsederdi, ben öyle deyince kız tabi bi şok oldu boşandı onlar diyebildi.. arkadaşlıktada iştede gereksiz samimilik olmamalı bence..
Çalışma ortamı samimi olabilir diyen arkadaşlar için söyleyim 5-6sene önce çalıştıgım marketten tanıdıgım kişiler vardı gelinlik diktirdiğim bayanla sohbet ederken eski çalıştığım yerden konu açıldı benim ablamla eniştemde orda çalışmıştı o zamanlarda dedi isimlerini sordum.. söylediği eniştesi o sene evliydi ve çocugu vardı. o bayanda orda bekar çalışıyordu iyide o abi evliydi kızı felan vardı hatta eşiyle anılarını felan anlatırdı evdeki kızından bahsederdi, ben öyle deyince kız tabi bi şok oldu boşandı onlar diyebildi.. arkadaşlıktada iştede gereksiz samimilik olmamalı bence..
Onun eniştesiyle ablasın da sorun vardır herkes onlar gibi olacak değilÇalışma ortamı samimi olabilir diyen arkadaşlar için söyleyim 5-6sene önce çalıştıgım marketten tanıdıgım kişiler vardı gelinlik diktirdiğim bayanla sohbet ederken eski çalıştığım yerden konu açıldı benim ablamla eniştemde orda çalışmıştı o zamanlarda dedi isimlerini sordum.. söylediği eniştesi o sene evliydi ve çocugu vardı. o bayanda orda bekar çalışıyordu iyide o abi evliydi kızı felan vardı hatta eşiyle anılarını felan anlatırdı evdeki kızından bahsederdi, ben öyle deyince kız tabi bi şok oldu boşandı onlar diyebildi.. arkadaşlıktada iştede gereksiz samimilik olmamalı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?