- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Rica ederimortami bilemedigim icin sordum teşekkürler
bi nevi oyletuhaf olan ortalığı laçkalaştıran ciddiyeti bozduran gevşeten sizin eşiniz.
gerekli uyarimi yaptim kendimce kucuk onlemlerde aldim bundan sonrasi kendisine kalmis ha gozunun yasina bakmam o kadar da netim iyi bilirNormal ya da anormal olması ilişkinize bağlı.Bana göre normal değil.Eşim bir iş arkadaşıyla ya da çalışanıyla bu şekilde diyalog kuramaz.ciddiyetten uzak muhabbetlerden de hoşlanan biri değilim.Özlettin kendini temalı bir olay yaşamıştık, karşıdaki kadın kaynaklı da, sen yüz vermesen nasıl böyle bir durum yaşanabilir diye canına okumuştum.Hatta geceyi arabada geçirmişti.Sorun sadece kıskançlıkta değil, bana göre muhabbetler değiller ve eşimin de bu muhabbetin içinde olmasını istemem.Eşlerin de birbirleri üzerinde belli hakları vardır, benim de eşimin de.
.Özlettin kendini temalı bir olay yaşamıştık, karşıdaki kadın kaynaklı da, sen yüz vermesen nasıl böyle bir durum yaşanabilir diye canına okumuştum.Hatta geceyi arabada geçirmişti.
her daim diye birsey yok cok nadir alirim elime ki bakarim bunda bu kadar hadde dayandiracak birsey yokBir sensör icat edilse de erkekler oynak kadınlara yönelince ciyuvv ciyıvv diye çalsa. Böylece kadınlarımız eşlerini takip etmekten oynak kadınların kurduğu cümlelerin ihtiva edebileceği anlamları çözmeye çalışmaktan kurtulsa.
Ha bu arada şahsi fikrim, insan olduğumuz için konuşabilir, şakalaşabilir hatta nefes bile alabiliriz.
Oldukça sıradan bir cümleye anlam yüklemeye çalışarak vakit kaybetmeyin.
Sizin zerre eşinize güveniniz Yok. Olsaydı adamın telefonunu her daim didiklemezdiniz. Merak etmeyin kocanız yapacaksa gözünüzün önünde bile yapar.
Son olarak eşim telefonumu alıp konuşmalarıma baksa (ki haddine düşmez) sonucuna da katlanır.
onlarada baktim o yasizmalarda duruyor benimki pek dahil olmuyor ara sira yaziyor cok calisiyor vakti yok eminim
hayirr oynak kelimesini o anlamda kullanmadimSiz sanırım hiç çalışmamışsınız çalılma ortamlarını bilmiyorsunuz gayet normal bu tarz konuşmalar hayır birde kadına oynak demişsiniz ne ayıp bizde arkadaşlarımızla böyle konuşuyorduk whatsapp grubunda falan yani tuhaf bir durum görmedim demek ki arkadaşlarımızın eşleri sevgilileri bizlere ne yakıştırmalar yapmışlardır şaşkınım şuan
calismadim bilemiyorum duygularim cok karisikBende aynisini gecenlerde ofisi paylastigim is arkadasima demistim. Bir kac gün tatil almistim, burasi sessiz olur, sikilirsin felan diye dalga gectim. Bunda ne var? Is ortaminda saka yapamazsan, gülemezsen o is ortaminda calismak izdrab oluyor.
Sanirim siz hic calismadiniz. Is ortamini nasil hayal ediyorsunuz bilmiyorum fakat böyle sürekli destur, profesyonel ortam yok yani.
Belki grupta yazmamışlardır ama normalde öyle konuşuyorlardır belki kızı gaza getirmek için "hadi bunu bitirde istediğini ısmarlayalım" gibi bi cümle geçmiştir ortamı bilmeden bu şekilde düşünmeniz çok ayıphayirr oynak kelimesini o anlamda kullanmadimişini yapmak zorunda degil mi ? baska buyuk mudurlerinin oldugu bir gruba ( hekes cok ciddi) isini yaptigi icin ee ne ismarliyorsunuz yazsbiliyor ki kimse cvp vermemis bunu anlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?