Eşimin memleketine gitme mevzusu

Annemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyor

En iyi cevap
Eşim özellikle agustos ayında gider çünkü tek erkek o yönetmeli herşeyi hep diyorum beni iş vakti dışında götür diye ona da izni yetmiyor Huff ne zormuş gelin olmak 😅
Bende Karadenizli geliniyim. O fındık bahçesi gençliğimi yedi. Hiç gitmedim fındık zamanı. O yüzden ilişkilerimiz hep sorunlu oldu. Ama geçen yaz bu yıl için geliyorum dedim. Görsen kaynananın aylardır içi içine sığmıyor😂

Bende Karadenizli geliniyim. O fındık bahçesi gençliğimi yedi. Hiç gitmedim fındık zamanı. O yüzden ilişkilerimiz hep sorunlu oldu. Ama geçen yaz bu yıl için geliyorum dedim. Görsen kaynananın aylardır içi içine sığmıyor😂
Yazık kadına ya içi içine sigmiyor deyince çok etkilendim .garip anam moduna girdim😂😂

Ahahahaja benim kaçışım yok sadece atanır veya iş bulursam ancak 🙈

Ahahahaja benim kaçışım yok sadece atanır veya iş bulursam ancak 🙈
Ay ben çalıştım da ne oldu. Fındık toplamaya gitmedim diye yıllarca hep tu-kaka oldum😂
Ya nolur Karadenizli bacılarım alınmasın. İçimde kalmasın, söylemek istiyorum 😃 Bu Karadenizlinin derdi oğullarını evermek değil, fındık bahçelerine maraba almak. Elin kızı da zaten can atıyordu. Bi evleneyim de kocamın ailesinin bahçesinde köle olayım diye😂

Ay ben çalıştım da ne oldu. Fındık toplamaya gitmedim diye yıllarca hep tu-kaka oldum😂
Ya nolur Karadenizli bacılarım alınmasın. İçimde kalmasın, söylemek istiyorum 😃 Bu Karadenizlinin derdi oğullarını evermek değil, fındık bahçelerine maraba almak. Elin kızı da zaten can atıyordu. Bi evleneyim de kocamın ailesinin bahçesinde köle olayım diye😂
Ayy duygularıma tercüman oldunuz😂😂😂 daha yeniyim kötü olmak istemiyorum diye dayanıyorum bir şey söylemiyorum kayınvalideme ama o kadar iş hizmet, hizmetçilik gibi cümleler duydum ki. Artık eşime söyledim bana aşılamaya çalıştığınız şeyi ben kabul etmiyorum ben hizmetçi olmak için o kadar okumadım diye 🙈 tabi eşim de dahil olmak üzere kimsenin bu açıklamalarım işine gelmiyor

Ben de Karadeniz kızıyım. Vallahi fındık falan zor iş ama 5 günlük bir süreyse bence eşinizle gidin ama iş iş diye de yıpratmayın hiç kendinizi ağırdan alın biraz bırakın ne derlerse desinler :)

Ben de Karadeniz kızıyım. Vallahi fındık falan zor iş ama 5 günlük bir süreyse bence eşinizle gidin ama iş iş diye de yıpratmayın hiç kendinizi ağırdan alın biraz bırakın ne derlerse desinler :)
😂 Öyle yapacağım artık gidersem teşekkür ederim öneriniz için

Bizim iki tane gelin var annem de ben de el pence dururuz ki kv gile gidince de hizmette kusur etmem ama biri ters birsey soylersede cevabini veiririm
Bizde de öyle benimde abilerim var annem var kötü bir davranışta bulunup kimseyi kırmayayım da benim annemde aynı şeyleri yaşamasın diye korktuğun için şu an bir dolu karmaşa içine düştüm 🙈 tabiki cevab veriyorum ama bazen içimde de patlayabiliyo

Bende karadeniz geliniyim, bizimkilerde çay var ama yarıcıya veriyorlar, iş peşinde koşan yok. Kp lise zamanı ayrılmış köyden, üniversite, çalışma hayatı derken hiç bu işlere bulaşmamış. Zaten bizim eşimle anlaşmamız var, onun ailesine gidersek işlere o yardım ediyor, bizimkilere gittiğimizde ben. Beni iş için çağırsalar ne cevap vereceğimi bilirler, hiç o toplara girmez kimse. Ben kendi aileme giderdim, eşimi doldursalarda havasını almayı bildiğimden sıkıntı yapmazdım ben 😂😂

Bizde de öyle benimde abilerim var annem var kötü bir davranışta bulunup kimseyi kırmayayım da benim annemde aynı şeyleri yaşamasın diye korktuğun için şu an bir dolu karmaşa içine düştüm 🙈 tabiki cevab veriyorum ama bazen içimde de patlayabiliyo
O zaman da esine anlat sen uzulecegine o uzulsun

İnanın çay da bir hafta fındıkta on beş yirmi gün oradayız ve o kadar güzel yerleri gezemediğim için sıkıntıdan patlıyorum birde görümce var evde sağ olsun gıcık verip oturur
Gitme şimdi fındık ilaçlama zamanı herkes tarlada ilaçlama yapıyor

Back
X