Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyorAnnemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyorAnnemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
Uzaklara gelin olmak zormuş memleket gitme gelme hesabı vsBence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyor
Bende Karadenizli geliniyim. O fındık bahçesi gençliğimi yedi. Hiç gitmedim fındık zamanı. O yüzden ilişkilerimiz hep sorunlu oldu. Ama geçen yaz bu yıl için geliyorum dedim. Görsen kaynananın aylardır içi içine sığmıyorEşim özellikle agustos ayında gider çünkü tek erkek o yönetmeli herşeyi hep diyorum beni iş vakti dışında götür diye ona da izni yetmiyor Huff ne zormuş gelin olmak![]()
Kendini bı halt sananUzaklara gelin olmak zormuş memleket gitme gelme hesabı vs![]()
Yazık kadına ya içi içine sigmiyor deyince çok etkilendim .garip anam moduna girdimBende Karadenizli geliniyim. O fındık bahçesi gençliğimi yedi. Hiç gitmedim fındık zamanı. O yüzden ilişkilerimiz hep sorunlu oldu. Ama geçen yaz bu yıl için geliyorum dedim. Görsen kaynananın aylardır içi içine sığmıyor![]()
Ahahahaja benim kaçışım yok sadece atanır veya iş bulursam ancakBende Karadenizli geliniyim. O fındık bahçesi gençliğimi yedi. Hiç gitmedim fındık zamanı. O yüzden ilişkilerimiz hep sorunlu oldu. Ama geçen yaz bu yıl için geliyorum dedim. Görsen kaynananın aylardır içi içine sığmıyor![]()
İş yapınca benim kayınvalidemde mutluluktan uçuyorYazık kadına ya içi içine sigmiyor deyince çok etkilendim .garip anam moduna girdim![]()
İlk başlarda seviyordum ama son bir yıldır hiç haz etmiyorumKendini bı halt sanan
Kimin evinden kimi kovdugunu bilmeyen bı gorumceniz olmasaydı daha kolaydı aslında![]()
O zamanda sen ondan önce gidip iş yapmayacaksan gelmeyin kocani mi agirlayalim iş mi gorelim deİlk başlarda seviyordum ama son bir yıldır hiç haz etmiyorumyakında evlenecek bakalım rahatlayacak mıyız
Ay ben çalıştım da ne oldu. Fındık toplamaya gitmedim diye yıllarca hep tu-kaka oldumAhahahaja benim kaçışım yok sadece atanır veya iş bulursam ancak![]()
Ayy duygularıma tercüman oldunuzAy ben çalıştım da ne oldu. Fındık toplamaya gitmedim diye yıllarca hep tu-kaka oldum
Ya nolur Karadenizli bacılarım alınmasın. İçimde kalmasın, söylemek istiyorumBu Karadenizlinin derdi oğullarını evermek değil, fındık bahçelerine maraba almak. Elin kızı da zaten can atıyordu. Bi evleneyim de kocamın ailesinin bahçesinde köle olayım diye
![]()
Ben de Karadeniz kızıyım. Vallahi fındık falan zor iş ama 5 günlük bir süreyse bence eşinizle gidin ama iş iş diye de yıpratmayın hiç kendinizi ağırdan alın biraz bırakın ne derlerse desinler :)
Bizde de öyle benimde abilerim var annem var kötü bir davranışta bulunup kimseyi kırmayayım da benim annemde aynı şeyleri yaşamasın diye korktuğun için şu an bir dolu karmaşa içine düştümBizim iki tane gelin var annem de ben de el pence dururuz ki kv gile gidince de hizmette kusur etmem ama biri ters birsey soylersede cevabini veiririm
O zaman da esine anlat sen uzulecegine o uzulsunBizde de öyle benimde abilerim var annem var kötü bir davranışta bulunup kimseyi kırmayayım da benim annemde aynı şeyleri yaşamasın diye korktuğun için şu an bir dolu karmaşa içine düştümtabiki cevab veriyorum ama bazen içimde de patlayabiliyo
Gitme şimdi fındık ilaçlama zamanı herkes tarlada ilaçlama yapıyorİnanın çay da bir hafta fındıkta on beş yirmi gün oradayız ve o kadar güzel yerleri gezemediğim için sıkıntıdan patlıyorum birde görümce var evde sağ olsun gıcık verip oturur
Olay yerinden mi bildiriyorsunuzGitme şimdi fındık ilaçlama zamanı herkes tarlada ilaçlama yapıyor
Eşim kafasında çok kurar herşeyi. O yüzden bazı düşünceleri yavaş yavaş anlatıyorum yada kendi öğreniyorO zaman da esine anlat sen uzulecegine o uzulsun