- Konu Sahibi yasminonder
-
herkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim ve eşim de ben de memuruz. bu sene tayin isteyelim diyor eşim ve kendi memleketine gitmek istiyor, biz şu anda ikimizin memleketinden uzak biryerde yaşıyoruz, böyle kafam çok rahat,ne karışan var ne görüşen.fakat eşimi ikna edemiyorum,ben orda mutsuz olacağımı düşünüyorum, ne yapmalıyım bilmiyorum.böyle konuştuğumda da beni anlamıyor,abartıyorsun diyor.
Esim ve ben de ogretmeniz gecen yil ikimizde memleketlerimizden uzaklardaydik bu yil esimin memleketine tayinimiz cikti biliyomusun basta ben de senin gibiydim sabahlara kadar uyumadim ama simdi iyikide iki tarfatan birine yakiniz diyorum yaaaa en azindanntatiller bolinmüyor canimin istedigi an kendi ailemi ziyarete gdyrm oysa onceden 3gun kendi memleketimdeysem 5 gun esimin memleketindeydim ama emin ol hicbisey tahmin ettigin gibi olmuyor
Bizde esimle memuruz ve esimde diyor kendi memleket ime gedilelim ama asla kabul etmiyorum bazen o kadsr cok soyluyor ki bikiyorum artik ama yine de taviz vermiyorum
Bana cok kiziyor ama bunu bizim icin yaptigimin farkinda degil cunku biliyorum oraya gidince cok sorun yasiyscagim kayınvaldem cok beklentili bir insan ve ben bunla basa cikamam
bazende cok idtiyorsan sen git ama ben gitmem diyorum
yapamiyacagins eminsen asla pes etme taviz verme eninin de sonunda yilacaktir
ayrica onlarin ki aile de bizim ki ne...
canım ben de hiç taviz vermiyorum, hiçbir zaman giderim demedim,hep istemiyorum dedim ama eşim kafasına koyduğunu yapar,ondan korkuyorum ben:2:
Ben olsam kosullara bakarim. O sehirde yasamak istiyo muyum? Yasadigim sehirden daha mi iyi olur kosullar buna bakarim. Ona gore tercihimi yaparim.
Evin ayri duzenin ayri kimse seni rahatsiz etmez. Hem de bir arkadasin yazdigi gibi tatilleri bolme sikintin kalmaz, onlarda yatili kalmamis olursun, cocuk varsa (olursa ya da) yardimci olurlar vs.
Soylediginiz bütün kosullar kizin memleketi icin de gecerli tatiller vs..ama bunu ekrekler kabul etmiyor nedense butun fadakarlik kadin da olcak kadinin dusuncesi ne isteyip istemedigi cok onemli değil. .
ayrica erkek esin ailesiylen ic ice olunca kendini daha bir yanliz hissedeceksiniz surekli ailen aklina gelecek
Benim icin her kosulda kosullar ve sehir onemli. Ona yakin olmusum buna yakin olmusum problem degil. Cocuk degil ki anasinin dizinde otursun, koskoca kadin evi var duzeni var.
ya ben de iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama eşimin ailesiyle sürekli görüşme işi beni korkutuyor, şimdi hiç sorun yokken samimiyet arttıkça sanki sorunlar olacakmış gibi geliyor. bir de benim ailem hiç o tarafa gitmemi istemiyor, onlarla da aram bozulacak diye korkuyorum.
herkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim ve eşim de ben de memuruz. bu sene tayin isteyelim diyor eşim ve kendi memleketine gitmek istiyor, biz şu anda ikimizin memleketinden uzak biryerde yaşıyoruz, böyle kafam çok rahat,ne karışan var ne görüşen.fakat eşimi ikna edemiyorum,ben orda mutsuz olacağımı düşünüyorum, ne yapmalıyım bilmiyorum.böyle konuştuğumda da beni anlamıyor,abartıyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?