eşimin memleketine yerleşmek istemiyorum:(

Gözünü korkutmak gibi olmasın ama gitme derim.

Kv tavrı normalde nasıl onu bilmek lazım.
Orda sizin tanıdığınız var mı? Gerçi çalışıyorsunuz ortamınız elbet olacak.

Ben İstanbuldan taşındım Samsun'a 5 ay olacak.
Eşimin iş şartları daha iyi olacağı için gelmek zorunda kaldık gibi birşeyler oldu.
Allah yukarda hiç istemeye istemeye geldim buraya. Ama eşimin memleketi olacağına burası olsun daha iyi dedim.
Valla eşimden beklentiler arttı. Haliyle benden de beklentileri arttı.
Eşim işi sebebiyle ayda en az 1 hafta dışarıda.
O hafta otellerde kalıyor. Kv beklediği ben kv gideyim onlarda kalayım.
Zaten 2 haftaya bir onlardayız. O da yetmiyor her hafta sonu gelin köye Samsunun kötü havasını napcaksınız, altınızda arabanız benzinide şirket veriyor zaten dedi birgün (çokta bilmiş kendileri, şirket zaten arabayı da içine benzini de Selen_Ay ın kocası her hafta anasına gitsin gönlünü yapsın diye verdi.)
O gittiğimiz zamanlarda da araba valla kv emrine amade af buyurun ama wc ye bile araba ile gitcez nerdeyse. Öyle kendi malı gibi görüyorlar. Ay bizim arabamızda gelmiş gibi laflar ki ben bile diyemiyorum bizim araba. Şirketin tahsis ettiği araba

Çok iyi düşünün derim. Ben aynı yerde değil iken böyle. Birde aynı memlekette olsak no'olur. Gerçi ben resti çektim kesinlikle taşınmam oraya diye. Amaaa 2,5 saat olsada aramızda, dibimizde gibiler.

Arkadaşın bir tanesinin dediği gibi sizde diyin annemlerin yanına taşınalım diye, bakalım eşiniz o zaman ne dicek.

İyi tarafı da var kötü tarafı da .arkadaşın biri tatiller bölünmüyor demiş evet doğru sen istediğin zaman ben ailemi az görüyorum diyip tüm tatilini orada geçirebiliyorsun ya da aralarda gidip gelebiliyorsun ama şu da var eşinin ailesi bir süre sonra bundan da memnun kalmıyor ve şikayetler başlıyor. biz az görüyoruz hafta sonundan sonuna doyamıyoruz hele de çocuk varsa( sonra abim geldi Ankara'dan, dayım geldi, ablam geldi 3 günde o görsün diyip bayramlarda seyranlarda tatilinden çalıyorlar. bir bayramda da ben kardeşlerimle bir arada geçireyim, tabi çocuk var sende gitme deniyor.. sürekli gidince kv tarafı bu gelinde hiç yok demeye başlıyor. sonra hafta sonları pat kapı pazar sabahı üstün uygunsuz bir vaziyette zil çalıyor koşturmalar başlıyor. sonra bi plan yapmışın ma aile gidiliyor çağırmazsan darılıp laf sokmalar başlıyor. netten etkinlik paylaşımı yapmayacaksın :)) amaaaaan işte böyle kardeeeşşş ne edecen.

okurken bile ruhum daraldı
Allah bu kvlere akıl fikir anlayış nasip etsin inşallah şu mubarek günlerin hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…