Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurtulmasının imkanı yok mu hiç. O kadar üzülüyorum ki

İnternette buldum bi bak istersen.

YEDAM'a Nasıl Başvurulur? Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 115 YEDAM Danışma Hattı'nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. YEDAM, Türkiye'nin birçok şehrinde ve K.K.T. C'de de hizmet vermektedir( yeşilay danışmanlık merkeziymiş.)

Çok teşekkür ediyorum arayayım

Karı koca öğretmen miniz

Benim bir tanıdığım var. Ne kullanıyor bilmiyorum. Aklı gitti. Artık normal sağlıklı bir birey değil.

Evin geçimi sizde, çocuk bakımı sizde. Adam sadece size yük oluyor. Boşanmaktan korkacağınız hiçbir şey yok. Aksine işiniz azalır.

Metten asla kurtulamaz. Bırakırım der yalan söyler ama kullanır. Pahalıdır da. Hem de eve sokuyor çocuklar var korkunç. Met kullanananlar acımasız kodlanmış canavar gibi olup direk vahşice öldürürler acıma duyguları yoktur kimseye . Aman diyim uzak durun.

İkisinde de kafa gidiyor
Maddeyi kullanınca halüsinasyon şiddete eğilim vs olur ama yoksunluk krizinde aşırı sinir halsizlik sıtma vb belirtiler olur iki halide tehlikeli tedavi olmak istiyor mu öncelik bu. Eğer eşiniz tedaviye açık değilse madde kullanımını arttırabilir daha çok sinir agresiflik yapabilir. Tedavi olmam ben iyiyim kafasındaysa bir an önce kendiniz ve çocuklarınız için ayrılın derim. Kimyasaldan dönüş çok zor olur dönse bile en ufak bi zorlukta geri dönme ihtimali de var. Önceliğiniz çocuklarınız olmalı bence.

Eve getirmesi, çocuğun yanında içecek noktaya gelmesi çok ciddi boyutta olduğunu gösterir. Eşinize üzülmek yerine çocuklarınızı ve kendinizi düşünün ilk önce.
İlla şans vermek istiyorsanız tedavi şartı koyun o sürede de eve falan almayın.
2 yıldır kira parasını zor denkleştirip verme kısmında da sesiniz çıkmalıydı.
Bir şeyleri idare etmeyi bırakıp, gerçekçi yaklaşın, karşı karşıya olduğunuz şey de çok tehlikeli.

Evin geçimi sende , çocuklar sende bu asalak çocukların yanında uyuşturucu kullanmaktan başka ne işe yarıyor da siz hala düşünüyorsunuz
Metten kurtulan pek yoktur, eninde sonunda geri dönerler bu en tehlikelilerindendir. Çocuklarını kendisi düşünecekti. Canınız tehlikede farkında mısınız? Acilen alın o çocukları polise bildirin kaçın ordan. O çocuklar o maddeleri kullansa yanlışlıkla adam o kafada sızmışken nolacak? Met kafasıyla yarın öbür gün yapacaklarını biliyor musun ne terapisi ne hacamat zırvalığı kaç gir ordan. Çocuklardan da uzak tut.Koca düşünecek zamanın yok senin çocuklarını kurtarman lazım

Yazdıklarınız gerçekten çok ürkütücü ve hayati bir mesele. Çok üzüldüm okurken bence burada kafanızı çok karıştırmak yerine bir an önce bir uzmandan yardım alın. Psikolog psikiyatri ve bu konuda uzman doktordan destek alın. Belki eşiniz kurtarılabilir durumdadır konuya çok hâkim değilim ama yeni bir alışkanlıksa belki onu kaderine terk etmek yerine birşeyleri düzeltebilirsiniz. Uzmanların desteğiyle karar alin dönülemez bir yolsa çocuğunuz ve kendiniz için eşinizden vazgeçmeniz gerek.

Dizilerde bile met bağımlılığından kolay kolay kurtulanı görmedim. Metamfetamin ilerleyen dönemlerde geri dönülmez beyin hasarlarına sebep olur. Bağımlılığı çok güçlü bir uyuşturucu. Sizin eşinizin durumunda bir kere denemek için kullandım demesi bana inandırıcı gelmedi. Aşırı terliyor mu eşiniz? İştahsızlık var mı?

Kaçın kurtarın kendinizi. Bulması ne kadar kolay bir madde bilmiyorum ama pahalıdır diye düşünüyorum. Maddi yükü de uzun vadede fazla olur. Çocuklarınıza yazık.

Evet terliyor sürekli soğuk su içiyor. Sürekli başı ağrıyor. İştahsızlık oluyor evet. Önceden çok yemek yerdi. İki haftadır iştahı azaldı. Bu aralar tekrar yerine geldi iştahı

Metin nasıl lanet bir şey olduğunu sansar salvoda gördüm anladım. Uzaklaşmaya çalışın bi an önce.

Evet terliyor sürekli soğuk su içiyor. Sürekli başı ağrıyor. İştahsızlık oluyor evet. Önceden çok yemek yerdi. İki haftadır iştahı azaldı. Bu aralar tekrar yerine geldi iştahı
Bacım uzman değilim ama görünüşe göre senin eşin bağımlı. Birkaç gündür içmiyor, kendini oyalıyor ile olacak iş değil o. Yoksunluk çekecek ve etrafına zarar vermeye başlayacak. Kaç ve kurtar kendini.

Bu öyle telden oyun indirip spora başlayıp kafayı meşgul etmekle kurtulanacak bir şey değil malum. Anca kendini kandırır kriz geldiğinde yine kucağına atlar bu meretin. Acil kliniğe yatırılması gerekiyor eşinizin. Bu halde size çocuğunuza kendisine zarar vermekten başka faydası olmaz zira. Tedaviyi reddediyorsa da boşanmak durumundasınız hepinizin iyiliği için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…