- 9 Mayıs 2015
- 1.472
- 4.367
- 333
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Çocuklar babasız zaten? Kızın yanında madde kullanan adama güvenilir mi neyin mücadelesi saçmalama.Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Ne mücadelesi yahuMerhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Çocuğunu gözden çıkarmış adam için çabalamaya değmez. Ona harcayacağın enerjiyi ,sabrı, parayı çocuğuna harcarsın.Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Ne hacamatı bacı hayatında kaç kez met kullanan birini gördünHacamatla o kimyasalı dışarıya atmasını sağlasanız artık hastanelerde bile bu uygulama var
Evet yalan söylüyor ve daha da söyleyecek ailesini bu uğurda perişan etse de yine de bırakmayacak.Bu gerçekle ne kadar çabuk yüzleşirseniz kızlarınızı daha erken kurtarırsınız.....Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi
Bacım hala iyileşir mi demişsin, aşırı bağımlılık yapan şeyler kullanıyor eşin. Sana ve çocuklarına bi şey yaparsa Allah korusun ? Kaç kurtar kendini.Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi
Bir gün Allah korusun çocuklarınızın başına bir iş getirirse görürsünüz mücadeleyiMücadele etmeme değer mi sizce?
Annesi sizmisiniz birakin onunla annesi ugrassin dusunsun siz once çocuklarınızı sonra kendinizi dusunun kizinizin yanjnda kullanmis allah korusun nasil birsey oldugunu bilmiyorum ama kokusundan falan cocuguda bagimli yaparsa diye korkmuyorsunuz siz kendi evladinizdan sorumlusunuzNormalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?
Annesini olduren icinde met kullaniyor demislerdi bugun instada bir haber gordum kadin kocasina goruntu atiyor oglu var videoda madde kullanmis oda mettir buyuk ihtimal videoda bizi bu oldurecek falan diyor 1 saat sonra kadinin cenazesini cikarmislar evdenTedavisi yok demişlerdiçünkü kimyasalmış. Ozaman polis daha akla yatkın açıklamalar yapmıştı tabi ama aklımda kalanlar en tehlikeli uyarıcı madde olduğu, tedavisi olmadığı, bulaşanların halüsinasyon gördüğü bunun neticesinde tehlikeli olup çevresine zarar verip daha sonra yaptıklarını hatırlamadığı...
benim vereceğim tek tavsiye kaçması
Evt anlatmak istemedim ama o da aynıydı. Polis öyle şeyler anlattı ki....Annesini olduren icinde met kullaniyor demislerdi bugun instada bir haber gordum kadin kocasina goruntu atiyor oglu var videoda madde kullanmis oda mettir buyuk ihtimal videoda bizi bu oldurecek falan diyor 1 saat sonra kadinin cenazesini cikarmislar evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?