Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen düşünüyorum ben mi rahatıma çok düşkünüm acaba diye.
Güzel kardeşim geçim sende , çocuklar sende , yeterince sorumluluğun varken bir de bununla mı mücadele edeceksin , gençliğini, çoluk çocuğunu ziyan etme değmez.

Çok pişmansa ( ki görmedim öyle bir şey yazdığınızı)git tedavi ol sonrasına bakarız der atarım ben evden, çocukların asıl böyle bir babayla büyümemeli, mantıklı düşünün lütfen duygusal olmayın.

Meth cok tehlikeli, bagimliligi cok yuksek bir uyusturucu. Düşüşü çok sert oldugu icin kullandiktan sonrasi daha da tehlikeli. Cogu bagimli zaten meth dususune dayanamadigi icin tekrar tekrar kullaniyor, ya da en azindan dususunu yumusatmak icin kafasi acilmaya basladiginda ot gibi daha sakinlestirecek seyler aliyor.

Meth artik bu isin zirve noktasi. Esiniz methe gelene kadar ot, kokain, asit, bir suru sey kullanmistir ve bir kismini hala kullaniyordur.

Kendi sagligi icin cok tehlikeli oldugu gibi, kafasi guzelken ya da dustukten sonra sizin icin de tehlike yaratabilir.

Met kullanımı beyinde geri dönülmez hasara yol açıyor diye biliyorum. Kaç kurtul kardeşim çocuklarını ve kendini düşün.

Çocuklar babasız zaten? Kızın yanında madde kullanan adama güvenilir mi neyin mücadelesi saçmalama.

Ya bazi tip kadinlarin kafası beni hasta ediyor, "ben onu büyük askimizla yola getirip, mücadele edip, bu hayattan kurtaracagim" falan zannediyorlar da, yok oyle bı dünya, yapıyorsa yapacak, kendisi mücadele edip birakmazsa kimse de bı halt yapamaz.

Ne mücadelesi yahu
Adam dermansız derde düşer, hastalanır, dolandırılır o zaman elbette eş olarak yanında olursunuz.
Beyim uyuşturucu kullanacak diye karısı ev geçindiriyor.
Yazık etmeyin çocuklara, öyle baba olmaz olsun.

Eşinize üzülmeyi bırakın, bu çok ciddi bir olay. Sizin mücadele etmeniz gereken şey eşinizin leş bağımlılığı değil, mücadele etmeniz gereken konu kendinizi ve evlatlarınızı o evden kurtarmak.
Çocuğun yanında içmiş diyorsunuz, kanım dondu. Hacamat, macamat yok öyle bir şey. Alın çocuklarınızı boşanın bu adamdan.

Çocuğunu gözden çıkarmış adam için çabalamaya değmez. Ona harcayacağın enerjiyi ,sabrı, parayı çocuğuna harcarsın.

Günlerce uyumuyor çok ve anlamsız konuşuyorsa iştahsızlık varsa metanfetamin ilk kez kullanmıyor demektir.. çok çok istemesi ve mücadele etmesi gerekir kurtulmak için ..Allah yardımcın olsun..

Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi
Evet yalan söylüyor ve daha da söyleyecek ailesini bu uğurda perişan etse de yine de bırakmayacak.Bu gerçekle ne kadar çabuk yüzleşirseniz kızlarınızı daha erken kurtarırsınız.....

Şu an yardımcı olabileceğiniz kişiler sadece çocuklarınız, ailesiyle konuşup mümkünse evden ve kendisinden derhal ayrılın. Meth bu işin tepe noktası, en iyi ihtimalde dahi maddeden kurtulsa ağır ruh hastalıklarıyla yaşayacak, kendinizi ve evlatlarınızı bu uğurda heba etmeyin.

Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi
Bacım hala iyileşir mi demişsin, aşırı bağımlılık yapan şeyler kullanıyor eşin. Sana ve çocuklarına bi şey yaparsa Allah korusun ? Kaç kurtar kendini.

Normalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?
Annesi sizmisiniz birakin onunla annesi ugrassin dusunsun siz once çocuklarınızı sonra kendinizi dusunun kizinizin yanjnda kullanmis allah korusun nasil birsey oldugunu bilmiyorum ama kokusundan falan cocuguda bagimli yaparsa diye korkmuyorsunuz siz kendi evladinizdan sorumlusunuz

Annesini olduren icinde met kullaniyor demislerdi bugun instada bir haber gordum kadin kocasina goruntu atiyor oglu var videoda madde kullanmis oda mettir buyuk ihtimal videoda bizi bu oldurecek falan diyor 1 saat sonra kadinin cenazesini cikarmislar evden

Evt anlatmak istemedim ama o da aynıydı. Polis öyle şeyler anlattı ki....
Hatta yıllar önce yine biri annesini öldümüştü hatırlar mısınız bilmem. O da met kullanıyormuş. Hatta ilacın etkisi geçtikten sonra neler olduğunu o kadar hatırlamıyormuş ki annesini sormuş, annemi arayayım falan demiş...
Polisin anlattıkları beni o kadar etkiledi ki met dediler mi ürperiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…