Eşimin nerde nasıl davranacağını bilmememesi

Her mesleğin için de iyi de var kötü de. Bunlar sadece yaklaşma fırsatına sahip olup bunu kullanmaya çalışan pislikler.

E o zaman sorun ne? Tüm suç çocuktaysa
Eşimin yerinde ben olsaydım diye düşünüyorum ; kucağıma oturmaya mı çalıştı direk kalkardım . Madem çocuk hareketli ve sevecen daha mesafeli olurdum eşimin kötü niyeti yok ama çocuk alışmasın bak falanca abi benle oynuyor diğer abilerlede oynayayım demesin diye mesafe koyardım diğer erkeklere de rahat davranmaması için

O zaman sorun eşinizde çocuk birden atladı eşimde az sonra kalktı diye anlatıyosunuz. Şimdi de eşinizin mesafeli olmadığından yakınıyorsunuz. Eşinizle net olarak konuştuktan sonra aynı hareketlerine devam etti mi eşiniz? Çocuklara bişey demeyelim artık yok atladı yok mahremiyet eğitimi almamış vs saçma, çocuk onlar daha neticede.

Siz normal misiniz? Bir de 7 yaşında ki çocuk aşırı temas olsa hisseder yani sizin kast ettiniz tarzda bir durum olsa. Bir de öyle bir durum hissettiğiniz adamla hala nasıl yaşaya biliyorsunuz, ben olsam avazımın çıktığı kadar bağırır, milleti toplar, ortalığı ateşe verir, o adamın ağzına soluğu mahkeme de alırdım. Nasıl tahammül gösterip yanında kalabiliyorsun

7 yaşındaki çocuk hissedebilir ama anlamlandıramayabilir bence.

Evet haklısınız çocuk neticede ama inanın ailesi inanılmaz ihmalkar ilgilenmiyorlar ben suçu annesi babasında buluyorum çocuk el kadar ne bilsin daha . Eşimle net bir şekilde konuştum küstü bana kötü niyetlisin ben onları 15 yıldır tanıyorum aile dostu dedi . Ben derdimi anlatamıyorum sanırım

Ebeveynleri bakar bakmaz konu dışı bu. Suçu nasıl onlarda ararsınız? Eşinize bakmalısınız eğer bir suç varsa yüzde yüz eşinizde maalesef bunu kabul edin. Bu konuşmadan sonra tekrar oldu mu peki?

Sizin beş yaş akıllı kocanız mahremiyeti bilmiyor küçücük çocuktan mı adama sınır koymasını bekliyorsunuz?

Sizin beş yaş akıllı kocanız mahremiyeti bilmiyor küçücük çocuktan mı adama sınır koymasını bekliyorsunuz?
Evet katılıyorum adam sınır koyamıyorki gelip buralara konu açmış. Yok çocuk hareketli yok sevecen annesi bakmıyor bunlar nihai sonucu değiştirmiyor ki 7 yaş çok küçük bir yaş çocuğa çok üzüldüm böyle birşey varsa

Ebeveynleri bakar bakmaz konu dışı bu. Suçu nasıl onlarda ararsınız? Eşinize bakmalısınız eğer bir suç varsa yüzde yüz eşinizde maalesef bunu kabul edin. Bu konuşmadan sonra tekrar oldu mu peki?
Ben suçu çocukta aramadım .Henüz dün konuştum bilmiyorum tekrar olur mu

Ben suçu çocukta aramadım .Henüz dün konuştum bilmiyorum tekrar olur mu
Çocuk mahremiyet sınırını bilmiyor demişsiniz öyle anlaşıldı. Ne çocukta ne ebeveynde suç yok zaten. Bu şey demek gibi tecavüz edilen kadına onun o saatte orada ne işi varmış:/

Gözlemleyin bakalım içinize şüphe düşmüş boşuna olmayabilir inşallah değildir. Pedofili çok ciddi psikolojik bir rahatsızlık tedavisi de çok zor:/

Al istediğin cevap. 7 yaşında çocuk oynak cilveli fingirdek olduğu için senin çok yakışıklı kocanı ayartmak istiyor. seni de kudurtmak istiyor kıskançıktan , gözünün içine baka baka yapıyor bunu, şeytan çünkü/ kocan da sana sağdık ama aklı kayıyor işte erkek adam. ne yapsın ? yaş 7 tam tahrik olmalıl değil mi ? kucağına almış mecburen, yakalamaç oynuyor falan bunlar ama kamufle etmek için aşklarını. kız bu kadar yollu olmasaydı eşinde böyle mağdur olmazdı. eşine daha sıkı tutun,öyle tutun ki nefessiz kalsın. kızın annesine kızını kocamdan uzak tut. kocam azabilir senin 7 yaşındaki kızının yüzünden de. suratları hayal ediyorum bazı üyelerin adamların ailelerin Allahım beni ailemi tüm sevdiklermi uzak tutsun bu insanlardan

Demek ki ailesi 15 yillik arkadaslari, çocuklarıyla gözlerinin önünde oyun oynarken guveniyor. Herkese potansiyel tecavuzcu gibi yaklasmiyor insanlar, az da olsa özellikle kendileri de yanlarindayken karışmayacaklari biri esiniz. Cocuk da ailesi karismayinca icinden geldigi gibi, yani cocuk gibi davraniyor.

Ailesinin diger insanlarin yaninda nasil davrandigini biliyor musunuz? Inanilmaz ihmalkarlar, ilgilenmiyorlar diyorsunuz da herkesin kucagina mi veriyorlar cocuklarini?

Sınırı cizecek olan kisi esiniz.
Ama ailesi esinize guveniyorsa, cocuk guveniyorsa, esinizde sapiklik yoksa ve her cocuga boyle davranmiyorsa sizin diyeceginiz pek bir sey de kalmiyor.

Kazık kadar adamın akıl edemediği şeyi el kadar çocuklardan mı bekliyorsunuz? Rıza kavramları yok, tacize uğrasa anlamazlar bile. Siz önce kendi koca bebeğinize laf anlatın da elin çocuğu kolay iş, kocanızdan daha iyi öğrenirler.

Esim yegenine (4 yasinda) bir opeyim dedi diye cocuk aglayarak kacti, mizac olarak cok yabani, o yuzden dokunmuyoruz hic, uzaktan seviyoruz. Ben o tarz bir sorun sandim basta ama cocuk ve ailesi sorun yapmiyorsa,cok ozur dileyerek soyluyorum, ya siz kotu niyetlisiniz ya da esiniz.

Sürekli cinsel detaylar çıktıkça çıkıyorsa erkek üyedir bence.

Emsal konular;

Oğlum yatağımda uyuyor dedikten sonra boşaldı detayına kadar bizi delirte delirte her yorumda yeni cinsel detay vere vere ilerleyen erkek üye

Kocam kızımı kucağına alıyor konusuda şüpheliydi bence

Bence bu konuda öyle gittikçe cinsel detaylar verecekte hukuki olarak korkan bir erkek gibi.

hmm yenı uye. Bazı yenı uyeler gelır gelmez neden pedofılıkk, ennsest ıcerıklı konular acıyor.

Benim bir dayım var böyle ölüyor çocuklara , çocuğumu direksiyonda kucağında oturtunca mahremiyetten çok , kaza olur birşey olur korkusu yaşarım ben sanırım. Düşüneceğim son şey o ima ettiğiniz şey olur.
Garip...

Hayır bayanım ve konu gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…