ayyy bende uzun zamandır yapmıyorum bunlardan...
çok güzel oluyo gerçekten...
bu akşam yapimde işe fln getiriim..
kocamda çok sever bunları..
bide ben bunları yarım kesip içine süzme peynir koyuyorum bol bol sonra rendelenmiş kaşara yada maydonoza batırıyorum o peynirin taşan yerlerini...
şekli şemalide dahabi güzelleşiyo..
deneyin derim...
ayyy bende uzun zamandır yapmıyorum bunlardan...
çok güzel oluyo gerçekten...
bu akşam yapimde işe fln getiriim..
kocamda çok sever bunları..
bide ben bunları yarım kesip içine süzme peynir koyuyorum bol bol sonra rendelenmiş kaşara yada maydonoza batırıyorum o peynirin taşan yerlerini...
şekli şemalide dahabi güzelleşiyo..
deneyin derim...
bende geçen gün yaptım ama normal unum yetmedi bende kepeği alınmamış unumdan koymak zorunda kaldım. ununda zamanı geçmiş sanırım acı oldu. 2 paket instant maya yerine 1 paket yaş maya koysak olur mu bende bunu merak ettim.
canim bu tarifi verdigin icin cok tesekkur ederim. Artik surekli yapiyorum.hatta dun yine yaptim. Ben yari olcuden yapiyorum ve biraz buyuk yapiyorum.esim arasina peynir,salatalik falan koyuyo sandwich yapiyo kendisine ve ise goturuyo.bugun goturdu.biraz once mesaj atmis.cok dua ettim bugun sana diye.cok mutlu oldum.sizinle paylasmak istedim :) dunku yaptigim yarim ekmek boyutunda kocaman pogacalarim
Eki Görüntüle 439206
Bugün bir arkadaşımıza kahvaltıya davetliydik, giderken elim boş olmasın diye bu poğaçadan yaptım, sonuç harikaaaaa, ev sahibi kaç kere sen mi yaptın, hazır gibi diyip durdu :))
Çok teşekkürler Ayşen, bundan sonra favori poğaça tarifim budur, ne zaman poğaça yapsam sert sert olurdu ama bu yumuşacıkk :))
cok guzel gozukuyor elinize saglikofff bu yemek topikleri bana yaramiyor, bu gidisle aldi kilolar basini gidiyoooorr
bak yaa yıne buralardaaşereceksın hatun
Asermedigimi kim dedi  kendimi bu konulara girmekten Alamiyorum
kıyamam çok zor oluyordur
merhabalar, ellerinize saglik çok guzel gorunuyor pogaçalariniz
in$aallah bende deneyecem bugun veya yarin, az sonra çikip kuru maya alacagim..
benimde devamli yaptigim bir pogaça tarifim var, pofuduk pufuduk olur, sayisiz ki$iye tarifini vermi$imdir, bir ara eklerim in$aallah.
fakat ben bugune kadar hiç kuru maya kullanmadim, bu ilk acak :))
pastane pogaçasini da çok ozledim)
$ekeri çok gibime geldi, acaba bu pogaçalarin içine beyaz peynir koysam, tadi tuhaf olurmu ??
deneyip resmini eklerim..
Aslinda suanda idare eder aserme durumlari, ilk aylarda hem aserme hem tiksinme hepsini bir arada yasiyordum..suanda canim cekiyor ama aserme degil kesinlikle…sadece etraftakiler fazlaca duyarli bu konuda, bu da bazen sinir ediyor insani, ayni zamanda hosluguda var tabiiRabbim sanada yasatsin canim
mrb
ben yarın için bu tarifi yapmayı düşünüyorum
ama çok acemiyim un miktarını yazmamışsınız ne kadar un kullanmam gerekiyor
birde bu maya işini bilmiyorum markette toz halinde maya diye mi satılıyor
cehaletimi mazur görün yemekleri falan öğrenmeye çalışıyorum
8 bardak kadar un gerekiyor..
Yarım ölçüden yaparsanız,herşeyin yarısı
İnstant toz maya kullanılıyor.. (Sulandırmadan direkt harca ekleniyor..)
Elinize sağlık şimdiden..
8 bardak kadar un gerekiyor..
Yarım ölçüden yaparsanız,herşeyin yarısı
İnstant toz maya kullanılıyor.. (Sulandırmadan direkt harca ekleniyor..)
Elinize sağlık şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?