Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

Çok mutlu oldum. Fırının derecesini ayarlayamadım tam. Beyaz olmadı benimkiler ama tadı harikaydı. Kazasız belasız bunları yaptım. Çooook teşekkür ederimm !!!

Bu arada eşim yazacağıma nişanlım yazmışım Alışkanlık xD Eşim de sevdi. Çok teşekkür ederim. Ben o gece pizza yaptım. Pizzanın resmini çekip koymuştum :) Sonraki gün de poğaçaları yaptım ama onları çekmek aklma gelmedi. Bir dahaki sefere ben de koycamm :))))) Yine canım çekti resimleri görünce,ellerinize sağlık :))

komik hatun kocayı nişanlısı yapmış

Merhabalar... Ben de poğaçayı çok severim ama pek beceremem bu tarifi denemek istiyorum... Bir şey soracağım bu poğaçayı pişirirken turboda mı yoksa statik ayarda mı pişiriyorsunuz?

Denedim, gerçekten çok güzel oldu. Pamuk gibi yumuşak ve puf puf kabarık... Tarif için teşekkürler...

vazgeçilemez tarifim,haftada 2 kez yapıyorum,ne kadar teşekür etsem az,herkez bayılıyor,bunuda dün yaptım

pofidik poğaçaya bayılırım denicem bide bunu böyle pişirdikten sonra dondurucuyada konabilir acil misafir geldimi mikrodalgada ısıtılır..yinede yumuşak olurmuki...

ben poğaçayı dün denedim. benim bu zamana kadar yaptığım hiç bir poğaça olmazdı o yüzden eşime yaptırırım. bu tarif nasıl birşey böyle ya... ya anlatamam o kadar güzel oldu ki herkes bayıldı şiddetle tavsiye ediyorum paylaşan arkadaşa da çok çok teşekkür ederim artık benimde yapabildiğim bir poğaçam var

senin poğacalar bodrumdada meşhur oldu canım yaptım gelen tarif istiyor
kaç kişi aldı neden nöbet poğacası adı diyorlar anlatıyorm senin hikayeyi
sevgiyle kal canım

bende hepinize teşekkür ediyorum canlar
siz böyle yapıp beğendikçe sanki ben yapmışta ikram etmiş gibi seviniyorum

demek bodrumada ulaştık ne güzel
desene nöbet poğaçası meşhur oldu

bodruma ulaştı ama muğlaya gelemdi yaa,bi ben beceremedim poğaçayı sanırım, tekrar denesem mi acaba, çok yapmak istiyorum ama ben de poğaça özürlülerdenim, öyle olanlar da yapmışlar,ben kaldım bi ((

neden yapamıyosun canım tarifi harfiyen uygularsan olur:26: sormak istediğin soru olursa yazarsın

neden yapamıyosun canım tarifi harfiyen uygularsan olur:26: sormak istediğin soru olursa yazarsın

sorun bende, tarifte değil, ilk poğaça deneyim değil ama 2.3. deneyimimdir o derece yeniyim :) tarifin yanısıra biraz ustalık gerektiriyo poğaça, bende o yok :) daha önce sanırım mayalatmamda sorun vardı, fırının mayalatma düğmesini açmıştım orda bi karışıklık oldu, pişirince de koyu mu olduydu neydi unuttum :) denerim tekrar, sağol canım :)
topiğimze neden uğramıyon artık, face e taşındık sayılır ama, özlettin kendini

bende bu poğaçadan yapıyorum eşim bayılıyor:) fazlasınıda buzluğa atıyorum acıktığı zaman çıkarıp mikrodalgada 1 dk'da çözünüyor.
taze gibi oluyor:)

zor değil yaa yaparsın sen
fırında mayalattığın için olmamıştır belki
ne bileyim gelip gidiyodum kimse olmuyodu bende artık girmiyorum hiç

zor değil yaa yaparsın sen
fırında mayalattığın için olmamıştır belki
ne bileyim gelip gidiyodum kimse olmuyodu bende artık girmiyorum hiç

sağol canım,denersem yazarım
uğra sen yine, yokla arada, uğrayan olmuyor haklsın ama yazan olursa yazarız.

9 tatlı kasıgı seker cok gelmiyor mu tatlı olmuyor mu
1.5 tatlı kasıgı az gibi görünüyor sekerin yanında ???

ellerinize sağlık güzel görünüyor benim yaptığım tarife yakın ben içine 1 çay kaşığıda tuz koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…