ben cevap vereyim
süt ve suyu aynı cezvede ısıt ılıktan biraz daha sıcak olacak
ben 2 paket kuru maya kullanıyorum unla birlikte ekliyorum
hamuru yoğurup sofraya sarıp yarım saat beklet bu şekilde hamur mayalanmış olur sonra poğaçaya şekil verip tepsye diz ve yarım sat de öyle beklet.ben hiç bekletmeden yapıyorum çok güzel oluyor
Çok mutlu oldum. Fırının derecesini ayarlayamadım tam. Beyaz olmadı benimkiler ama tadı harikaydı. Kazasız belasız bunları yaptım. Çooook teşekkür ederimm !!!
Bu arada eşim yazacağıma nişanlım yazmışımAlışkanlık xD Eşim de sevdi. Çok teşekkür ederim. Ben o gece pizza yaptım. Pizzanın resmini çekip koymuştum :) Sonraki gün de poğaçaları yaptım ama onları çekmek aklma gelmedi. Bir dahaki sefere ben de koycamm :))))) Yine canım çekti resimleri görünce,ellerinize sağlık :))
Merhabalar... Ben de poğaçayı çok severim ama pek beceremem bu tarifi denemek istiyorum... Bir şey soracağım bu poğaçayı pişirirken turboda mı yoksa statik ayarda mı pişiriyorsunuz?
komik hatunkocayı nişanlısı yapmış
Napiyim alışkanlık. 3 aylık evliyim nişanlım nişanlım diye diye alıştım
bodruma ulaştı ama muğlaya gelemdi yaa,bi ben beceremedim poğaçayı sanırım, tekrar denesem mi acaba, çok yapmak istiyorum ama ben de poğaça özürlülerdenim, öyle olanlar da yapmışlar,ben kaldım bi((
neden yapamıyosun canım tarifi harfiyen uygularsan olur:26: sormak istediğin soru olursa yazarsın
sorun bende, tarifte değil, ilk poğaça deneyim değil ama 2.3. deneyimimdir o derece yeniyim :) tarifin yanısıra biraz ustalık gerektiriyo poğaça, bende o yok :) daha önce sanırım mayalatmamda sorun vardı, fırının mayalatma düğmesini açmıştım orda bi karışıklık oldu, pişirince de koyu mu olduydu neydi unuttum :) denerim tekrar, sağol canım :)
topiğimze neden uğramıyon artık, face e taşındık sayılır ama, özlettin kendini
zor değil yaa yaparsın sen
fırında mayalattığın için olmamıştır belki
ne bileyim gelip gidiyodum kimse olmuyodu bende artık girmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?