Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

Ellerınıze saglık...
Ben de unutmustum bır keresınde oluyor bazen
Bıraz daha erken alabılırsınız fırından bu kadar kızarmasa da olur daha pofıdık olur

İçli de cok guzel oluyor bunlarda benım yaptıklarım, zeytın ezmezı ve peynır cok yakısıyor

Eki Görüntüle 478023

ayy çok tatlı görünüyorlar yenir bunlar yaaaa
şeklini ben yuvarlak yaptım ama yassı olanları daha cok begeniyorum nasıl şekil verdiniz?sizinkilerin şekilleri çok güzel olmuş.
zeytin patates falan koyacaksak nasıl koyacagız ıcıne
ay cok mu soru sordum ne
bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler ben çok beğendim bu beceriksiz halimle bile yapabildim

aydasu şu alttan en sağdaki pogacanın sekli cok hosuma gidiyor tam olarak o sekli merak ediyorum zahmet olmazsa anlatır mısın

Tesekkur ederım...
Elımle genıslettım hamuru daha sonra ortasına peynır ya da zeytın ezmesı koydum katladım elımle bastırdım...
Agzı acık olanda da tam ortasına koydum ıkı yandan hamuru tutup yukarda bırlestırdım o kendı kendıne pıserken acıldı bole sekıl aldı...

mmmmmm çok leziz
tesekkurler
çok becerıklısınız masallah

mayalanıyor şuanda, 220 derece çok geldi bana ya hep 180le yaparım hamur işlerini.eminmisiniz bu ısıdan..

Vakit buldukça yapıyorum ben bunu. Çoğunu da buzluğa atıyorum. Sonra çıkarıyorum arasına sucuk, kaşar vs. koyup tost makinesinde ısıtıyorum. Bir keresinde de beyaz peynir koyup maydanoza buladım. Çok dekoratif ve lezzetli bir ikram oluyor.

Geçen gün aynı hamurdan ev pidesi yaptım. Misafirlerim çok beğendi

coook sevdim bunu ya bittikçe yapıorum evde bulunsun sahurda eşim herşeyle yiyo ben en çok acılı kahvaltılık ezmeyle sevdim.yarım ölçü yapıorum pastanedekilerin aynısı

Tarif içinnn çok teşekkürlerrrr,, bugün yaptım bayıla bayıla yedikkkk
Ama 180 derece bile fazla geldi bana, bir dahakine 150 derecede pişiririm.

Her aşamada resim çektim durdum

merhaba bayanlar
evet fırından fırına değişiyo sanırım pişme süresi ve derecesi
ben her zaman 200 220 arası ile pişiriyorum sorun yaşamıyorum
sizde fırınınızın ayarını bilirsiniz ona göre ayarlarsanız daha iyi olur

ya ben poğaça yapınca içi pişmemiş bitik bitik gibi ve sert oluyo nedennnn

hamuru sert yoguruyorsan ondan serttir. ayrıca kullandığın fırın davul mu yoksa normal fırın mı. 220 derecede pişir süper bir tarif bu hemde çok kolay umarım yapabilirsin kolay gelsin

uzzzuunn zamandır aklımda olup bır türlü yapamadıgım bu tarıfı bugun yaptım yanlız suyu 1 degıl 2 bardak koymusum panık oldum nasıl olacak dıye gayet güzel oldu acaip kabardı 2 tepsıye zor sıgdırdım 3 tepsı olacaktı ama ugrasmıyayım dedım cok guzel pişti yumusacık pufur pufur bır pohaca oldu bıdakı sefere yarım olcuden yapıcam tam bıze göre olur tam tarıfte kalabalık mısafırler ıcın ıdeal...tarıfı paylasan arkadasa tesekkurler ...hıc durmayın sızde deneyın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…