• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin öfke nöbeti

emekk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
24
6
1
38
merhaba arkadaşlar
3 yıllık evliyim toplam 8 senedir eşimle beraberim. bir bebeğimiz var 1 yaşında.
birbirine uyumlu, mutlu bir evliliğimiz var- vardı.

eşim genel olarak sakin ve sabırlı bir insandır ancak sabrı taşarsa tam sinirlenir , bir süre yalnız kalmak ister, belki 1 gün sürer siniri , ancak şiddet eğilimi yada küfür olmaz.

ben çalışan , ev işi yemek çocuk bakımı hepsiyle kendim ilgilenen bir insanım, haftasonu 1 gün tatilim var ve neye koşacağımı şaşırıyorum, yetemiyorum hiçbirşeye, eşim yardımcı olmaya çalışıyor temizlik yemek konusunda ancak yinede boğuluyorum yetemiyorum. eşime vakit ayıramıyorum, cinsellikten çok soğudum , istiyorum ama saate bakınca vazgeçiyorum.

yaklaşık 1 haftadır birlikte olmamıştık, benim hep bahanelerim vardı. o akşam için söz vermiştim ancak bebeğimi uyuturken uyuyakalmışım. gece yarısı uyandım , eşim yatmaya hazırlanıyordu, özür diledim.

davranışları bakışları garipti, sinirli görünüyordu.
beni seni aldatmaya itiyorsun, ben zina yapmak istemiyorum en iyisi ikinci eş almak dedi.
ben şok oldum , şaka yapıyor sandım, hala rüyada mıyım dedim.
eşim gülüyor ancak güldüğüme bakma ben çok ciddiyim, temizliğe de yardım eder falan diyor.
bende dedim haklısın sana yetemiyorum ancak ikinci eş almayı düşünmek yerine , bana senin sorunun mu var neden böylesin diye sormuyorsun benim sorunlarımı çözüme kavuşturmak yerine nefsinle hareket ediyorsun,ayrıca cinsel hayatımızdaki tek sorun ben değilim, sen benle beraber olmak isterken beni göreve çağırıyor gibi hissediyorum, bazen de spontan gelişsin istiyorum, çok monoton herşey dedim.

o zamana kadar sakin duran eşim fırladı bu evlilik bitti diye bağırdı. bende peşinden gittim ne oluyor neden bu kadar sinirlendin, sen ikinci eş dedin ben sana sinirlendim mi dedim.
eşim, peşimden gelme bana yaklaşma diye bağırdı mutfağa gitti bıçak aldı yaklaşırsan öldürüm falan dedi, ben kendimi bebeğimin odasına kapattım.
aradan süre geçti geldi daha sakindi konuşmak istedi, yarın sabah evi terket ,aileni ara seni alırlar dedi. ben tamam giderim ama tüm bunları anlamıyorum açıklama yap dedim.
açıklama yapacak birşey yok sen benim için bittin, benden sana koca olmaz , ben artık sana güvenmiyorum, artık kuşkuyla yaşayamam, herşey monotonsa başka erkek bul tarzında birşeyler saçmaladı. konuşmaya çalıştıkça bittin benim için, benden sana koca olmaz, hemen boşanıcaz aynı şeyleri söyleyip durdu, neden niçin açıklama yapmadı.
sabaha kadar ayrı ayrı oturduk. sabah git istemiyorum seni dedi, sonra bebeğimiz uyandı , vazgeçti neyse zamana bırakalım dedi.
o gün hiç görüşmedik, akşam işten döndüğümüzde sanki hiçbirşey olmamış gibiydi eşim, özürler diledi, ben nasıl böyle şeyler yaptım söyledim bilmiyorum dedi. ben konuşmuyorum kendisiyle hatta izin aldım birkaç gün ailemle kalacağım.

ancak o gün yaşadığım şoku hatırladıkça ürperiyorum, ben eşimi hiç böyle görmemiştim, asla böyle bir insan değildir, bıçak çekmek, başka erkek demek falan. sanki bakışlarında başkası varmış gibiydi çok farklıydı.
lütfen boşanın demeyin, ben eşimi tanıyorum 8 senedir ilk kez böyle birşey başıma geldi daha büyük kavgalarımız olmasına rağmen böyle bir öfke görmedim.
onun için o an çok üzüldüm delirmiş gibiydi.
benim söylediğim sözlerde o kadar sinirlenecek birşey olmadığını kendisi de söylüyor, kendisi de anlam veremiyor. ikinci eş olayında ise beni üzmek ciddiyetini bildirmek açısından söylediğini iddia ediyor

sizlere sorum, bu bir psikolojik rahatsızlık olabilir mi , ani öfke nöbeti gibi birşey mi geçirdi

Su zamana kadar hic gormemissiniz simdi birden hepsi birikmis ve patlamis sanirim ama yanardag gibi patlamis.
Cok saygisizca seyler konusmus. Bi hemen sakinlesmeyin. Soyledikleri seylerin aciklamasini isteyin..

Ek olarak bir sey demek istiyorum Lütfen yanlis anlamayin sizinle alakali asla degil...
Eskiden teknoloji bu kadar ileride değilken her sey elle yikanirken hem de tarla bag bahce isinde calisilirken, coluk cocuk da üst üste yapilirken analarimiz her seye nasil kosmuslar cidden merak ediyorum.
Allah onlara uzun, hayirli omurler versin masallah..

psikolojik bişey mi oldu bu adama ya?
bazı hastalıklar allah korusun beyin tümorleri falan kişilikte değişiklik yapıyormuş ya nedense aklıma öyle bişeyler geldi.
8 seneden sonra adam neden böyle değişsin ki?

Su zamana kadar hic gormemissiniz simdi birden hepsi birikmis ve patlamis sanirim ama yanardag gibi patlamis.
Cok saygisizca seyler konusmus. Bi hemen sakinlesmeyin. Soyledikleri seylerin aciklamasini isteyin..

Ek olarak bir sey demek istiyorum Lütfen yanlis anlamayin sizinle alakali asla degil...
Eskiden teknoloji bu kadar ileride değilken her sey elle yikanirken hem de tarla bag bahce isinde calisilirken, coluk cocuk da üst üste yapilirken analarimiz her seye nasil kosmuslar cidden merak ediyorum.
Allah onlara uzun, hayirli omurler versin masallah..

vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl baş ederlermiş, eşime de hep derim, aynı şeyi eskiler nasıl başederlermiş, ben beceriksizim galiba derim, haklısınız.
söylediklerinin açıklamasını yapamıyor, ne oldu bana bilmiyorum diyor, o da şokta

Psikolojisi bozkl bence. Bu kadarcik seyi abartip sacmaladigina gore hic normal değil. Tedavi olmasi konusunda ikna edin. Hem bu kadar yoruluyorsunuz esinizde sizde sikayetcisiniz madem calismayin evinizde oturun cocugunuzla kendiniz ilgilenin

psikolojik bişey mi oldu bu adama ya?
bazı hastalıklar allah korusun beyin tümorleri falan kişilikte değişiklik yapıyormuş ya nedense aklıma öyle bişeyler geldi.
8 seneden sonra adam neden böyle değişsin ki?

8 saatlik bir değişim hemde, sonra normale döndü :KK64:

2. eş getirmek ne ya , bi de size söylemiş , ben bile şok oldum .

eşinizin çalışma ortamı nasıl?aşırı bir baskı ve stres altında mı?iş yerinde susmak zorunda kalıp evde mi patlıyor acaba

Kendisi 2.eş derken bel altına vurup sizin onurunuzu hiçe sayıyor,
siz herşey monoton gelişiyor deyince kendi erkekliğini beğenmediğinizi düşünüyor!
çok ilginç.

Bence de bir süre ayrı kalmanızda fayda var. Bunca zaman ikinizde de birşeyler birikmiş belli ki.
Evlilik terapisti ya da bir uzman faydalı olabilir.

Psikolojisi bozkl bence. Bu kadarcik seyi abartip sacmaladigina gore hic normal değil. Tedavi olmasi konusunda ikna edin. Hem bu kadar yoruluyorsunuz esinizde sizde sikayetcisiniz madem calismayin evinizde oturun cocugunuzla kendiniz ilgilenin

ev aldık canım, borcu bitince işi bırakıcam. 2 senemiz kaldı. evet normal değil :110:

vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl baş ederlermiş, eşime de hep derim, aynı şeyi eskiler nasıl başederlermiş, ben beceriksizim galiba derim, haklısınız.
söylediklerinin açıklamasını yapamıyor, ne oldu bana bilmiyorum diyor, o da şokta

Kiskanmis da olabilir sizi.. Ev o kadar onemli degil ama eş cok onemli. Bilemiyorum yani erkek muhabbeti cok cirkin. Bana denilseydi duramazdim..
Bi kac gun gecsin konuşun detaylica..

eşinizin çalışma ortamı nasıl?aşırı bir baskı ve stres altında mı?iş yerinde susmak zorunda kalıp evde mi patlıyor acaba
olabilir, iş ortamı çok stresli, ama bu zamana kadar hiç yansıtmamıştı. şok oldum

Nasıl bu kadar basitleştirebilirsiniz ki? Cinsellik malum çiftler arasında neredeyse 1. derecede önemli. Siz şu anda bunu sonlara atmışsınız. Sebep işlerin yoğunluğu, eşin yardım etmemesi olabilir ama bazen de iş yapmayıp, yemeği dışarıdan söyleyip eşinizle ilgilenmeyi deneyin, temizlik için yardımcı alın.

ev aldık canım, borcu bitince işi bırakıcam. 2 senemiz kaldı. evet normal değil :110:
Valla bana bole yapicak yorgunlugunu anlamayip birde kuma getirmeyo teklif edicek baslarim borcuda git adam olda kendim ode calismiyorum derim. Bazi erkekler cidden cok dusuncesiz.hem kadinlarda calissin para kazansin diye bakiyorlar. Hem her seyleri dort dortluk olsun. Oldu paşam.:63:

Kendisi 2.eş derken bel altına vurup sizin onurunuzu hiçe sayıyor,
siz herşey monoton gelişiyor deyince kendi erkekliğini beğenmediğinizi düşünüyor!
çok ilginç.

Bence de bir süre ayrı kalmanızda fayda var. Bunca zaman ikinizde de birşeyler birikmiş belli ki.
Evlilik terapisti ya da bir uzman faydalı olabilir.

ama sonrasında kendi söylediklerine yaptıklarına kendisi de inanamıyor, senin söylediklerinde birşey yoktu ben nasıl böyle düşünebildim diyor. dediğiniz gibi birikim sanırım, bir patlama yaşadı. umarım ikna edebilirim psikologa

Valla bana bole yapicak yorgunlugunu anlamayip birde kuma getirmeyo teklif edicek baslarim borcuda git adam olda kendim ode calismiyorum derim. Bazi erkekler cidden cok dusuncesiz.hem kadinlarda calissin para kazansin diye bakiyorlar. Hem her seyleri dort dortluk olsun. Oldu paşam.:63:
haklısınız , kendisi diyor ben hallederim sen düşünme, çok yoruluyorsan bırak işi diyor ama ben bırakmıyorum, sıkıntıyı yine ben çekeceğim

Nasıl bu kadar basitleştirebilirsiniz ki? Cinsellik malum çiftler arasında neredeyse 1. derecede önemli. Siz şu anda bunu sonlara atmışsınız. Sebep işlerin yoğunluğu, eşin yardım etmemesi olabilir ama bazen de iş yapmayıp, yemeği dışarıdan söyleyip eşinizle ilgilenmeyi deneyin, temizlik için yardımcı alın.
çok haklısınız en başta hata bende. ancak eşim her zaman seni anlıyorum sorun yok falan derdi, ama öyle değilmiş görememişim. ama yinede ikinci eş demek yerine kendisi diyebilirdi yardımcı tutalım falan diye :KK43:

kusura bakmayın ama bırıkım olarak görmedım.."..2 eş getıreyım -benı aldatmaya ıtıyorsun boşanalım evıne gıt "vs.vs...bunları bır adam neden der???? aklına baska bırını getırmış uzun zamandır bunu dusunuyorsa der....
bunu yazdım dıye ılla boyle bırsey var demıyorum ama mesajınızı uzaktan bırı olarak okuyun bakalım ne dusuneceksınız....
ben sızı haksız bulmadım ayrıca....benzer seylerı yazısyoruz...bebekten sonra cınsellık farklı oluyo....mısal bende bazen kızımı uyuturken uyuya kalıyorum esım surat yapıyo ama bende haklıyım spontone gelışşsın ıstıyoruz planlı programlı vereye kadar yanı...aynı sıkıntıları yasıyoruz lakın esım bana boyle bır tepkıde bulunsa kesınlıkle aklında baska bırı oldugunu dusunurdum uzgunum

Back
X