• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin öfke nöbeti

çok haklısınız en başta hata bende. ancak eşim her zaman seni anlıyorum sorun yok falan derdi, ama öyle değilmiş görememişim. ama yinede ikinci eş demek yerine kendisi diyebilirdi yardımcı tutalım falan diye :KK43:
Orada çok saçmalamış ama belli ki sorun yok derken üzerini kapatmış, yok saymış. Bunu tabi ki kesinlikle yutmayın ama kendinize de acıyın biraz. Ev işleri, yemek, çocuk arasında boğulup kocanızla vakit geçiremiyorsanız neden evlisiniz? Ya bırakın dağınık kalsın ya yardımcı tutun ya da kocanız ciddi yardımcı olsun...

cok stresli de olabilir sorunlari da olabilir ama hcbsey size bu cumleleri soyleme hakkini vermez ona..szde calisiyosunz arti ev isi cocuk ..bu nasil bi bencillik ya her istedikleri her an olsun hersey dort dortluk olsun istiyolar..karsidakini dusunmek yok..tedavi olmali esiniz.yoksa bu tarz ofke patlamalari yine yasar ve cok yipratir sizi...benim evdeki dahil bu erkekleri anlamiyrm ben...

Çok garip ama ben çok farklı hissediyorum.
Sanki bahane aramış gibime geldi.
Sizi üzmek istemem ama normalde sakin bir adamın bıçak çekmesi, 2. Eş tehtidi, size güvenmediğini haykırması, boşanma isteği vs.
Ben olsam kendisinin bir işler çevirdiğini düşünürdüm...

kusura bakmayın ama bırıkım olarak görmedım.."..2 eş getıreyım -benı aldatmaya ıtıyorsun boşanalım evıne gıt "vs.vs...bunları bır adam neden der???? aklına baska bırını getırmış uzun zamandır bunu dusunuyorsa der....
bunu yazdım dıye ılla boyle bırsey var demıyorum ama mesajınızı uzaktan bırı olarak okuyun bakalım ne dusuneceksınız....
ben sızı haksız bulmadım ayrıca....benzer seylerı yazısyoruz...bebekten sonra cınsellık farklı oluyo....mısal bende bazen kızımı uyuturken uyuya kalıyorum esım surat yapıyo ama bende haklıyım spontone gelışşsın ıstıyoruz planlı programlı vereye kadar yanı...aynı sıkıntıları yasıyoruz lakın esım bana boyle bır tepkıde bulunsa kesınlıkle aklında baska bırı oldugunu dusunurdum uzgunum

yazmamışım, benim de ilk aklıma gelen bu oldu başta.
eşim özür diledikten sonra, inanmadığımı söyledim. başka birisi var hayatında beni evden göndermek için bunları yapıyorsun dedim. asla kabul etmedi. ne ara yapacağım dedi
ben eşimden önceki ilişkimde aldatıldım, kadın aldatıldığını hisseder diye düşünüyorum, en azından gariplik sezer. ama bizim evimizde bu olaydan başka gariplik yok, eşim bayan olmayan bir ortamda çalışıyor, hatta telefon bile kullanamıyorlar (ikinci telefonu olsa benden gizlese desem) , telefonu akşamları çoğu zaman bendedir, paketi olduğundan ailemle görüşüyorum, nete giriyorum, sosyal medya kullanmıyor, vs. kısacası bu ihtimal silindi beynimden, olsa hissederdim

Çok garip ama ben çok farklı hissediyorum.
Sanki bahane aramış gibime geldi.
Sizi üzmek istemem ama normalde sakin bir adamın bıçak çekmesi, 2. Eş tehtidi, size güvenmediğini haykırması, boşanma isteği vs.
Ben olsam kendisinin bir işler çevirdiğini düşünürdüm...

böyle bir ihtimali düşünmüyorum dediğim gibi ilk aklıma bu geldi ama, taşları yerine oturtamadım. yine de izlemek gerek tabiki, teşekkürler fikriniz için

olabilir insanlık hali demek isterdim ama bıçak falan çekmiş, haklı olabilirdi her şey insanlar için o size şakayla ikinci eş hehehe diye takılırken, siz gerçekten evlilikte yaşadığınız sorunları anlatmışsınız bir anda öfkelenmiştir demek isterdim ama bıçak var işin ucunda.
eşinizle konuşun, belli ki o an ciddi bir sinir krizi geçirmiş, belki işi gücü de kötüydü o gün veya çok kötü bir gün geçirdi size anlatmadığı. korktuğunuzu kırıldığınızı anlatın. gerekirse beraber evlilik danışmanına veya onu psikologa yönlendirin. belki dışardan bir göz daha faydalı olur.

olabilir insanlık hali demek isterdim ama bıçak falan çekmiş, haklı olabilirdi her şey insanlar için o size şakayla ikinci eş hehehe diye takılırken, siz gerçekten evlilikte yaşadığınız sorunları anlatmışsınız bir anda öfkelenmiştir demek isterdim ama bıçak var işin ucunda.
eşinizle konuşun, belli ki o an ciddi bir sinir krizi geçirmiş, belki işi gücü de kötüydü o gün veya çok kötü bir gün geçirdi size anlatmadığı. korktuğunuzu kırıldığınızı anlatın. gerekirse beraber evlilik danışmanına veya onu psikologa yönlendirin. belki dışardan bir göz daha faydalı olur.
aslında o gün çok yakın bir arkadaşından darbe almıştı maddi bir konuda kandırılmıştı. sizlerle konuştukça aklıma geliyor, çok teşekkürler. ancak yinede çok zor bir gece geçirdim söylediklerini hak etmedim, kesinlikle yardım almamaız gerektiğini anlıyorum artık, tehlikeli olabilir

eşim özür diledikten sonra, inanmadığımı söyledim. başka birisi var hayatında beni evden göndermek için bunları yapıyorsun dedim. asla kabul etmedi. ne ara yapacağım dedi
ben eşimden önceki ilişkimde aldatıldım, kadın aldatıldığını hisseder diye düşünüyorum, en azından gariplik sezer. ama bizim evimizde bu olaydan başka gariplik yok, eşim bayan olmayan bir ortamda çalışıyor, hatta telefon bile kullanamıyorlar (ikinci telefonu olsa benden gizlese desem) , telefonu akşamları çoğu zaman bendedir, paketi olduğundan ailemle görüşüyorum, nete giriyorum, sosyal medya kullanmıyor, vs. kısacası bu ihtimal silindi beynimden, olsa hissederdim

sız genede temkınlı olun derım....dedıgınız gbı bır bırıkımde olabılır bu tabı ama sızın haksız tarafınızı görmedım ben....cınsellık görev gbı oldumu ınsanın ısteyesı gelmıyor....e bebekle baska turlude olmuyor....erkekler bızım kadar yorulmuyorlarkı bızım gbı dusunemıyorlar malesef

böyle bir ihtimali düşünmüyorum dediğim gibi ilk aklıma bu geldi ama, taşları yerine oturtamadım. yine de izlemek gerek tabiki, teşekkürler fikriniz için

Kibar cevabınız için asıl ben teşekkür ederim.
Inşallah yoktur tabii böyle bir şey.
Eşiniz umarım toparlanır ve sizi üzmek artık.
Rica ederim siz de bebe, ev işi derken yormayın kendinizi.
Yardımcı alın mutlaka.
Ütü, temizlik elinizi sürmeyin.
Arada dışarıda yiyin.

ben cinsellik konusunda haksızım aslında, bebekten önce de çok farklı değildim, bebekle daha da zorlaştı. birde temizliğe fazla vakit harcıyorum, yarı yarıya zamanı azaltsam böyle olmayabilir aslında. biraz uzak kalmam iyi olacak eşimden

sız genede temkınlı olun derım....dedıgınız gbı bır bırıkımde olabılır bu tabı ama sızın haksız tarafınızı görmedım ben....cınsellık görev gbı oldumu ınsanın ısteyesı gelmıyor....e bebekle baska turlude olmuyor....erkekler bızım kadar yorulmuyorlarkı bızım gbı dusunemıyorlar malesef

ben cinsellik konusunda haksızım aslında, bebekten önce de çok farklı değildim, bebekle daha da zorlaştı. birde temizliğe fazla vakit harcıyorum, yarı yarıya zamanı azaltsam böyle olmayabilir aslında. biraz uzak kalmam iyi olacak eşimden

Kibar cevabınız için asıl ben teşekkür ederim.
Inşallah yoktur tabii böyle bir şey.
Eşiniz umarım toparlanır ve sizi üzmek artık.
Rica ederim siz de bebe, ev işi derken yormayın kendinizi.
Yardımcı alın mutlaka.
Ütü, temizlik elinizi sürmeyin.
Arada dışarıda yiyin.

rica ederim :KK16:inşallah yoktur. bende yıpratmayacağım kendimi, teşekkürler önerileriniz için

İkinci eş diyerek onur güven kıracağına yardımcı olsaydı ya da yardımcı tutalım diye teklifte bulunsaydı.
Bıçak çekmek ise korkunç birşey. Allah korusun.

benzesıyoruz soylekı bendede bebekten once ısteksızlık vs vardı ama ben esıme hıç yansıtmadım sız yansıttıysanız adam haklı ama bebekten sonra bence haklısınız....boyle zamanı bellı oluyo görev gbı kadının ıcınden gelmıyor işte.....bu arada temızğe çok vakıt harcamayın...takıntı yapmayın zamanınızı esınıze ayırın

benzesıyoruz soylekı bendede bebekten once ısteksızlık vs vardı ama ben esıme hıç yansıtmadım sız yansıttıysanız adam haklı ama bebekten sonra bence haklısınız....boyle zamanı bellı oluyo görev gbı kadının ıcınden gelmıyor işte.....bu arada temızğe çok vakıt harcamayın...takıntı yapmayın zamanınızı esınıze ayırın
haklısınız, ben hatamın farkındayım, çok yansıttım eşime. bunun birikimi de olabilir o günkü yaşadığımız

Ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin ki bence kriz geçircek kadar sinirlenmesine sevep olacak birşey yok ortada konuşulur halledilir.bıçak çekmek,ikinci eş,aldatmaya zorlamak ne demek?demekki aklında var aldatmak üzülmenizi istemem ama bunlara ağır sözler demek bile çok hafif kalır

İkinci eş diyerek onur güven kıracağına yardımcı olsaydı ya da yardımcı tutalım diye teklifte bulunsaydı.
Bıçak çekmek ise korkunç birşey. Allah korusun.
ya inanın öyle bir insan hiç değildir, o an gözlerinde sanki bir yabancı vardı, sonraki gün de gözlerindeki korkuyu gördüm ben yani resmen kendisinden korkmuştu. bunları görmesem arkama dönüp bakmam, ama o gün bir kriz geçirdiğini düşünüyorum

Ya insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin ki bence kriz geçircek kadar sinirlenmesine sevep olacak birşey yok ortada konuşulur halledilir.bıçak çekmek,ikinci eş,aldatmaya zorlamak ne demek?demekki aklında var aldatmak üzülmenizi istemem ama bunlara ağır sözler demek bile çok hafif kalır
haklısınız çok çok ağır, ama ben gözlerindeki korkuyu gördüm dediğim gibi, kendisi de şoktaydı bunları nasıl yaptım diye. bu samimiyetine inanmasam bir dk durmam o adamın yanında asla bunları yapabilecek mizaçta bir kişi değildir, yada ben tanıyamamışım 8 senede. ben psikolojik bir patlama yaşadığına inanmaya başladım konuştukça

Back
X