• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin öfke nöbeti

benzesıyoruz soylekı bendede bebekten once ısteksızlık vs vardı ama ben esıme hıç yansıtmadım sız yansıttıysanız adam haklı ama bebekten sonra bence haklısınız....boyle zamanı bellı oluyo görev gbı kadının ıcınden gelmıyor işte.....bu arada temızğe çok vakıt harcamayın...takıntı yapmayın zamanınızı esınıze ayırın
evet önceliği eşime vermeliyim, sonra da psikologa ikna etmeliyim. teşekkürler :KK200:

Hiç yorum yapmak istemiyorum eşinizle ilgili çok üzüldüm yaşadığınız olaya. Size pratik bir önerim var temizlikçi tutun. Ben doğumdan sonra devamlı bir temizlikçi tuttum vallahi lohusa depresyonundan bile 7 günde çıktım

Hiç yorum yapmak istemiyorum eşinizle ilgili çok üzüldüm yaşadığınız olaya. Size pratik bir önerim var temizlikçi tutun. Ben doğumdan sonra devamlı bir temizlikçi tuttum vallahi lohusa depresyonundan bile 7 günde çıktım
ya ben annem bile temizlese evimi, üstünden geçiyorum. kendim yapmak istiyorum, takıntılıyım bu konuda, teşekkürler :KK16:

bosanin demeyiz ama siz bi isterseniz nikah nasil düser diye arastirma yapin nacizane tavsiyem. seni istemiyorum git baskasini bul yarin cik git bu evden vs gibi cümleler nikaha cok zarar veren cümleler. Allah yardimciniz olsun.

Bende anlamıyorum ki bu erkeklere ne oluyor, şok olmanız çok normal ama tepkilerine kulak verin. Evet çok çok abartmış bıçak olayı tedirginlik verici, Siz herşey çok monoton demişsiniz ya o ona takmış kafayı bence, ağır gelmiş olabilir kendince başka erkeklerle kıyaslandığını düşünmüş olma ihtimali var. Ama yinede tepkisi çok aşırı çok uç.

vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl baş ederlermiş, eşime de hep derim, aynı şeyi eskiler nasıl başederlermiş, ben beceriksizim galiba derim, haklısınız.
söylediklerinin açıklamasını yapamıyor, ne oldu bana bilmiyorum diyor, o da şokta
merhaba arkadaşlar
3 yıllık evliyim toplam 8 senedir eşimle beraberim. bir bebeğimiz var 1 yaşında.
birbirine uyumlu, mutlu bir evliliğimiz var- vardı.

eşim genel olarak sakin ve sabırlı bir insandır ancak sabrı taşarsa tam sinirlenir , bir süre yalnız kalmak ister, belki 1 gün sürer siniri , ancak şiddet eğilimi yada küfür olmaz.

ben çalışan , ev işi yemek çocuk bakımı hepsiyle kendim ilgilenen bir insanım, haftasonu 1 gün tatilim var ve neye koşacağımı şaşırıyorum, yetemiyorum hiçbirşeye, eşim yardımcı olmaya çalışıyor temizlik yemek konusunda ancak yinede boğuluyorum yetemiyorum. eşime vakit ayıramıyorum, cinsellikten çok soğudum , istiyorum ama saate bakınca vazgeçiyorum.

yaklaşık 1 haftadır birlikte olmamıştık, benim hep bahanelerim vardı. o akşam için söz vermiştim ancak bebeğimi uyuturken uyuyakalmışım. gece yarısı uyandım , eşim yatmaya hazırlanıyordu, özür diledim.

davranışları bakışları garipti, sinirli görünüyordu.
beni seni aldatmaya itiyorsun, ben zina yapmak istemiyorum en iyisi ikinci eş almak dedi.
ben şok oldum , şaka yapıyor sandım, hala rüyada mıyım dedim.
eşim gülüyor ancak güldüğüme bakma ben çok ciddiyim, temizliğe de yardım eder falan diyor.
bende dedim haklısın sana yetemiyorum ancak ikinci eş almayı düşünmek yerine , bana senin sorunun mu var neden böylesin diye sormuyorsun benim sorunlarımı çözüme kavuşturmak yerine nefsinle hareket ediyorsun,ayrıca cinsel hayatımızdaki tek sorun ben değilim, sen benle beraber olmak isterken beni göreve çağırıyor gibi hissediyorum, bazen de spontan gelişsin istiyorum, çok monoton herşey dedim.

o zamana kadar sakin duran eşim fırladı bu evlilik bitti diye bağırdı. bende peşinden gittim ne oluyor neden bu kadar sinirlendin, sen ikinci eş dedin ben sana sinirlendim mi dedim.
eşim, peşimden gelme bana yaklaşma diye bağırdı mutfağa gitti bıçak aldı yaklaşırsan öldürüm falan dedi, ben kendimi bebeğimin odasına kapattım.
aradan süre geçti geldi daha sakindi konuşmak istedi, yarın sabah evi terket ,aileni ara seni alırlar dedi. ben tamam giderim ama tüm bunları anlamıyorum açıklama yap dedim.
açıklama yapacak birşey yok sen benim için bittin, benden sana koca olmaz , ben artık sana güvenmiyorum, artık kuşkuyla yaşayamam, herşey monotonsa başka erkek bul tarzında birşeyler saçmaladı. konuşmaya çalıştıkça bittin benim için, benden sana koca olmaz, hemen boşanıcaz aynı şeyleri söyleyip durdu, neden niçin açıklama yapmadı.
sabaha kadar ayrı ayrı oturduk. sabah git istemiyorum seni dedi, sonra bebeğimiz uyandı , vazgeçti neyse zamana bırakalım dedi.
o gün hiç görüşmedik, akşam işten döndüğümüzde sanki hiçbirşey olmamış gibiydi eşim, özürler diledi, ben nasıl böyle şeyler yaptım söyledim bilmiyorum dedi. ben konuşmuyorum kendisiyle hatta izin aldım birkaç gün ailemle kalacağım.

ancak o gün yaşadığım şoku hatırladıkça ürperiyorum, ben eşimi hiç böyle görmemiştim, asla böyle bir insan değildir, bıçak çekmek, başka erkek demek falan. sanki bakışlarında başkası varmış gibiydi çok farklıydı.
lütfen boşanın demeyin, ben eşimi tanıyorum 8 senedir ilk kez böyle birşey başıma geldi daha büyük kavgalarımız olmasına rağmen böyle bir öfke görmedim.
onun için o an çok üzüldüm delirmiş gibiydi.
benim söylediğim sözlerde o kadar sinirlenecek birşey olmadığını kendisi de söylüyor, kendisi de anlam veremiyor. ikinci eş olayında ise beni üzmek ciddiyetini bildirmek açısından söylediğini iddia ediyor

sizlere sorum, bu bir psikolojik rahatsızlık olabilir mi , ani öfke nöbeti gibi birşey mi geçirdi
H

ya ben annem bile temizlese evimi, üstünden geçiyorum. kendim yapmak istiyorum, takıntılıyım bu konuda, teşekkürler :KK16:
Olsun. Üstünden geçeceğiniz süre maksimum 1 saat almaz. Eşinizle ilgilenmeli ona vakit ayırmalısınız. Bırakın ev 4 4 lük olmasın bir süre. Esinizin size ihtiyacı var

Bende anlamıyorum ki bu erkeklere ne oluyor, şok olmanız çok normal ama tepkilerine kulak verin. Evet çok çok abartmış bıçak olayı tedirginlik verici, Siz herşey çok monoton demişsiniz ya o ona takmış kafayı bence, ağır gelmiş olabilir kendince başka erkeklerle kıyaslandığını düşünmüş olma ihtimali var. Ama yinede tepkisi çok aşırı çok uç.
kendi de çözemediğini söylüyor neden öyle tepki verdiğini :KK43:

ne dediniz de bicak cekti? bence konuda eksiklik var. sizin 2. es fikrine tepkiniz cok zayif esinizin cinsellik hakkinda yaptiginiz yoruma tepkisi cok sert.
cinsellik konusunda ikinizde de suc var aslinda. eger sen cinsellikten cok zevk aliyor olsan illa ki bir zaman ayirirdin buna.
senin icin cinsellik siralamalarda bile yok. lakin bu sadece senin sucun olamaz, esinin eksik yaptigi bir seyler var demek ki.
burada yine senin haksizligin var o da acik acik isteklerini belirtmemek.

mesela normalde su bicak cekme isini sizin yapmaniz gerekirdi :) oturup sakin sakin cozum ureteceginize

ne dediniz de bicak cekti? bence konuda eksiklik var. sizin 2. es fikrine tepkiniz cok zayif esinizin cinsellik hakkinda yaptiginiz yoruma tepkisi cok sert.
cinsellik konusunda ikinizde de suc var aslinda. eger sen cinsellikten cok zevk aliyor olsan illa ki bir zaman ayirirdin buna.
senin icin cinsellik siralamalarda bile yok. lakin bu sadece senin sucun olamaz, esinin eksik yaptigi bir seyler var demek ki.
burada yine senin haksizligin var o da acik acik isteklerini belirtmemek.

mesela normalde su bicak cekme isini sizin yapmaniz gerekirdi :) oturup sakin sakin cozum ureteceginize

konuda eksiklik yok, olmadığı için zaten bir gariplik var eşimde , psikolojik sorun mu diye konu açtım ben. önerilerinizi dikkate alacağım

Eşiniz le ilgili yorum yapmak istemiyorum.Bebeğe kim bakıyor biraz erken gelse ona göre yemek yapsa evi toplasa filan nasıl olur?belki sizi biraz rahatlatır .zor bir hayatınız var çok yorucu .

İkinci es istediğini söylemiş adam bunu mantıklı bulmuş size söylemeden önce bayagi düşünmüş olmalı Bunu çok sakin karsilamaniz (anlattığınız kadariyla) bana tuhaf geldi
Ayrıca sinirlendiginde bıçak çekmesi hiç normal değil özellikle o evde bir bebek olduğunu düşünürsek tehlikeli bir sinirlilik hali
Nacizane tavsiyem
Kendinize bir yardımcı bulup esinizi de zaman içinde telkinlerle psikologa gitmesi konusunda ya da birlikte gideriz şeklinde ikna etmeye çalışın

ya var bir psikolojik sıkıntı değil mi, birkaç gün uzaklaşacağım ama çözüm bulmam lazım. aile terapisi önereceğim ilk başta
tabi çaresi varsa yap elinden geleni ...ama bu arada hayatta kalmaya çalış ...inatlaşmada sana zarar vermesin

Şakası bile olamaz gülerek söylemesi duruma pembe bakmamı sağlamıyor.
2. eş lafının üzerine siz bayağı sakin tepki vermişsiniz tebrik ederim.

Adam sanki boşamaya dünden hevesli nerden nereye taşımış konuyu.
Okurken ağzım açık kaldı.

Başka erkeğe bağlaması da kendi pis zihniyeti yüzünden.
Kendisi başka bir kadını düşündü ya hani!
Kişi kendinden bilir işi!

Boşanın diyemem elbette, ama çok ciddi süründürün.

Bence kocaniz caninizi yakmak istemis. Beklentisi varmia eee o da olmayinca boyel patlamis. Dedigi hakliyken haksiz duruma dusmek

Back
X