- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
kadının aradığına nerden bakılıyodu baktım bulamadım ...ama eşim aramış benim baktığımda çünkü ..aranan kişiler var üst tarafta ona tıkladım eşim aramış ...öğle arası aramış yemek saatinde ...ama aklıma şimdi şuda geldi kızlar bir ara eşim bana o kadının kızının merdivenlerden yuvarlanarak düştüğünü söylemişti bundan bir ay önceydi ..acile kaldırmışlardı ozaman ..ama ozamanda o kadın reddeilme listesindeydi yani ,ama eşim acaba o ara arayıp kızın durumunumu sordu benden korkup bana söylememiş olabilirmi sonuçta öğretmeniya..bilemiyorm tabi..çok huzursuz oldum
Yok sadece eşinin aradıklarına bakabiliyorsun da ben ifadenden tam anlamamıştım o yüzden sordum.
Aradığı tarihleri biliyorsundur,3 arama da aynı gün mü?
Aramalar arasında kaç gün var ?
Dediğin gibi de olabilir niye olmasın,iyi ilgili bir öğretmen eşim diyorsun.
Anlattıkların mantıksız değil.
Ekim ayına bakabildin mi peki?
Orada var mı bir görüşme ?
hayır bakamadım çünkü eşim kasım kaçında bilmiyorum ama operatörünü değiştirdi türkselldi, vadofon yaptı ondanmıdır bilmiyorum baktım çıkmadı ...ama eylül ekim gibi konuştuklarını biliyorum çünkü kadın sürekli arıyordu ozaman ..bir bahaneyle arıyordu 15 dakika konuşuyordu...sonrasındada yanlışlıkla aramalar başladı ozaman işkillendim zaten ...
hayır bakamadım çünkü eşim kasım kaçında bilmiyorum ama operatörünü değiştirdi türkselldi, vadofon yaptı ondanmıdır bilmiyorum baktım çıkmadı ...ama eylül ekim gibi konuştuklarını biliyorum çünkü kadın sürekli arıyordu ozaman ..bir bahaneyle arıyordu 15 dakika konuşuyordu...sonrasındada yanlışlıkla aramalar başladı ozaman işkillendim zaten ...
hayır cnm benim eşimin baş harfi A ile başlamıyor ..bende onu yazdım bir yerde zaten ..çocuk okumayıda bilmiyor ..2 ay öncesinden arıyor bu kadın ..yanlışlıkla çocuğum aramış diyor ..yada bir bahaneyle arıyor yok işte çocuğuma servis ayarla bilmem ne saçmasapan bahanelerle kadın arayıp konuşuyodu daha önce farkettikten sonra bu kadını ben.. bir güzel eşimle kavga ettim ..reddedilme listesine aldık bu kadını ama kadın yine durmuyor ..
kadının aradığına nerden bakılıyodu baktım bulamadım ...ama eşim aramış benim baktığımda çünkü ..aranan kişiler var üst tarafta ona tıkladım eşim aramış ...öğle arası aramış yemek saatinde ...ama aklıma şimdi şuda geldi kızlar bir ara eşim bana o kadının kızının merdivenlerden yuvarlanarak düştüğünü söylemişti bundan bir ay önceydi ..acile kaldırmışlardı ozaman ..ama ozamanda o kadın reddeilme listesindeydi yani ,ama eşim acaba o ara arayıp kızın durumunumu sordu benden korkup bana söylememiş olabilirmi sonuçta öğretmeniya..bilemiyorm tabi..çok huzursuz oldum
Camıö aradıqını qormussun nasıl tepkı verdı sana dedıqınde konustuqunu yakaladım dıyıp sureklı konusmussun de kadında senı aramıs de daha gecen bıle konussmussun de bılerek ona zarf at zaten o korkudan sana acıklıcaktır ınanmıyosan gel dokumanlarını cıkarıyım de
canım hala ıyı dusunuyosun yaa merdıvenlerden dustu tamam aradı dıyelım sana neden solemedı esın deseydı bole bole dıye o zaman BU ADAM KADINLA KONUSUP EVE GELIRKENDE TEL NOSUNU ENGELLEYIP GELIYO SEN BAKTIGINDADA TEL NOSU ENGELLEMIS OLUYO ISTE SORUNUN CEVABINA BURDA CIKIYO CANIMM !!! DEMEKKI KADININ NOSUNUN ENGELINI ESIN KALDIRMIS COCUKLAR DEGIL !!! Bunu dusun bu sorunun cevabı burdan cıkıyo esın konustuqunu neden senden saklıyo madem ıyı nıyetlı bı sekılde aradıysa hem okul muduru arasın canım bu kadın yuzunden esın resmen kendı huzurunuzu bozuyo sonuc ne oldu nekonustunuz:44::44:
eve gelsinde detaylarını sorucam ..telde arayıp kızdım sabah konuşmayıp kapadı[/QU
sıfre sendeysen o gelene kadar hep nete bak canım belkı kadını sımdı aramıstır tekrar :44: bebeqıne dıkkat et bısey olmasın beklıyoruz esının kendını nasıl savunduqunu
Evli mi bu kadin ?
Kocasi falan yok mu ?
Evli barkli bir adami defalarca yanlişikla aramaya utanmiyor mu ??!
Evli mi bu kadin ?
Kocasi falan yok mu ?
Evli barkli bir adami defalarca yanlişikla aramaya utanmiyor mu ??!
eşim geldi kızlar sordum neden bana yalan söyledin diye ...aramışsın kadını dedim durdu yüzüme baktı anlamamış gibi ,inkar edecekti herhalde beni ölçüp tartıyor..hiç inkar etme döküman var elimde dedim ,inkar edemedi tabi ,evet aradım dedi ,neden dedim ,yukarıda size sabah yazdığım gibi ,merdivenden düşmüştü aradım dedi ,peki dedim ,ikidefa daha aramışsın onlarda ne diye aradın dedim ..2 gün sonrada durumunu sormak için aradım dedi ..gerçektende birini 6 snda ,birinide 8 inde aramış ,diyerinide 15inde aramış onuda sordum ,15inde ardığını hatırlamadını söyledi...ilginç olan kızlar bu döküman sayesinde bir yalanını daha yakaladım adamın birine borç para vermişti tanıdığımız biri ,adam parayı vermiyordu bugün yarın yapıyordu ,benim eşim para borç yönünden kim ne isterse verir kızlar oyüzden çok darbe yemiş ,ama halada verir yani sonrada pişman olur ama adam hiç değişmiyor ,neyse adamdan parayı aldım demişti bana meğersem hala alamamış .bana aldım dedimişti defalarca sormama rağmen ,dökümanda o adamın numarasını sürekli aramış ama adam kaldırmamış ,konuşamamış hiç anlayacağınız adam onu dolandırmış ..bunuda sordum haklısın dedi ,ama neye yarar ,ikinci yalanı işte ,ne yapcam kızlar sinirden ölmek üzereyim .yani inanın yalan söylemeseydi bu kadar üzülmezdim..neden yalan söylüyorsun diyorum haklısın diyor huzursuzluk çıkmasın istiyorum diyor ..ama ne olursa olsun yalan söylüyor sonuçta kızlar..birde aklıma geliyorda sorduğumda ne kadarda rahat söylüyordu yalanını ya .yeminler bile ediyordu ..inanın ilk defa böyle yıkıldım hiç güvenmiyorum artık ona ,bundan sonra nasıl inanıcam nasıl güvenicem ona nefret ediyorum ondan ..tartıştık yine kavga ettik konuşmuyoruz şimdi dışarı çıktı..okadına gelecek olursak aramayacaksın dedim ne olursa olsun ,bana söylediyi şey öleceyimi bilsem yine ararım dedi, ben bir öğretmenim diyor kızı düşmüş aramam lazım falan diyor.. ben istemiyorum dedim istesende istemesende armam gerekiyorsa ararım dedi..bende ona ozaman beni aptal yerine koyma dedim ,evdeyken reddedilme listesinde okulayken arıyosun ozaman dedim reddedilme listesine neden koyuyuorsun ..hiçmi utamadın sıkılmadın bana yalan söylerken .söylediyi şey huzursuzluk çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?