Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

ya arkadaşlar bence de işin içinde iş var ama..
bu kadın aptal mı ki sabahın 9unda arıyor, karısının göreceğini bile bile.
ya da bu adam aptal mı ki kadının arayacağını bile bile telefonu ortalık yere bırakıyor.
biraz değişik.
ya adam çok emin karısının şüphelenmeyeceğinden, ya da masum. inşallah 2. seçenektir.

Numara engelli listesine alınmış olabilir.
Kadın o numaradan ulaşamıyorsa, başka numaradan yanlışlıkla(!) arardı.

Bence bu işte bir iş var.
Engelli listesinden numarayı eşin çıkarmış olabilir,
ya da bilemiyorum belki de gerçekten yanlışlıkla aranıyordur.

Mesela benim eşimin ismi ''aşkım'' kelimesine çok yakın,
genelde bir çok kişi eşini aşkım diye kaydeder ya,
eşlerini aramak isteyen yanlışlıkla eşimi arayabiliyor.

Eşinizin ismi de A harfiyle başlıyorsa ya da rehberde ilk sıradaysa,
çocuklar eline alınca telefonu arayabiliyorlar.

Bizim telefonlardan da bir çok kişiye böyle boş mesaj, arama gitmiştir çocuklar tarafından

Hayatim esinin ismi A harfine yakin bir harf degilmis,
yani yanlislikla arama ihtimali cok düsükmüs, konu sahibi öyle dediydi :)

Benim tanıdığım tam tersi bi öğretmen var bütün bayan velileri arıyor aranıyor adam ama arayan yok
aradığında siz açın rehberden silmesini isteyin bi not kağıdına falan yazsın

Tüm sayfaları okumamıştım.

Ama işte numara engellense bile, arayan kadın başka nurmaradan rahatsız ederdi.

Aslinda öyle haklisin ama iste bende anlamadim kadin neyin kafasini yasiyor,
ne isler dönüyor bilemedim
konu sahibi kocasini ve o numarayi takipe almali

çocugu arıyorsa sahip çıksın teline cnmmmm ... ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim valla .
tekrar engelleyin tel nosunu bir defa acılırsa esinize sorun nasıl acılıomus bunun engeli daha dikkatli olmasını söyleyin !

Ben bi numarayı engelli listesine eklemeyi anca çözmüşken çocuğun listeden çıkarabilmesi ilginç geldi.

bana kocanin bi gunahi yok gibi geldi,ama ben olsam tam guvensem bile guvenimi guclendirmek icin yinede takibe alirim
yonlendirme taktigi guzel fikir,bence kesinlikle yap
eger bilmiyosan telefon markasini tam olarak yaz biz burdan yardim edelim nasil yonlendirme yapilir diye
koca kk da elbet birinin ayni teli vardir

sinir oluyorum böyle dengesiz kadınlara gerçekten veliyse ve yanlışlıkla ararsa insan utanır sıkılır karşısındaki erkek öğretmen bidaha rezil olmaktansa numarayı silsin aynı dertten muzdaribiz bende öğretmenim eşimde öğretmen benim velilerim çok acil durumlarda rahatsız ederler . eşimi ise iki kişi var akşam sabah demiyor sürekli gereksiz yerer arıyorlar sinir oldum eşim tavrını koydu bende münasip bir lisanla uyardım bizim özelimiz olamazmı? okul dışında eşimi rahatsız etmeyin dedimşükür rahatsız edilmiyoruz . densizler guya ilgili veliler kendilerini rezil ediyorlar.

madem oyle surekli!! cocugum yanlıslıkla arıyor noyu silerdim biryere not ederdim ama bu işde baska birsey var gibi geldi banada siz numaraı engellediginizde cocuklar o numarayı nasıl engelleme listesinden kaldırmıs kadının derdi baska bence esinizide gozlemleyin ne olur ne olmaz hic iyi gorunmuyor

Son düzenleme:

konu sahibi bu mesajda arkadaşın dediği de çok doğru... yanlışlıkla arandığında o anda ses gelmez, yada çocuk sesi gelir, hadi o anda birisinde ikisinde denk gelir çocuğun elinden alır... ama o kadar sık birisini yanlışlıkla arıyorsanız hele de bu çocuğunuzun öğretmeniyse...artık teli ya siler köşeye numarayı yazarsınız yada hamilesiniz galiba üzülmenizi istemem ama bu kişi ile eşinizin arasındaki bir şifre bile olabilir. uygun olmadığı yanında siz varken denilen bir cümle...garip bir durum var ama umarım biz fazla şüpheci davranıyoruzdur...

Bu olayda eksik parçalar var.

- Çocukların engelli listesine girebilme ihtimali ne kadar beni düşündürdü?
- Eşinizin 15 dk konuşması.
- Erken saatlerde arama yüzsüzlüğü?

Numarayı siz kullanmaya devam ediniz yada eşinize yeni bi hat almayı deneyin. Ve eşinizin hareketlerinide gözlemleyin, ona bu kadar güvendiğinizi bildiğinden rahat davranıyo olabilir.

ya kızlar belkide yanlışlıkladır benim eşimin telefonuda adem abi diye bir iş arkadaşı kayıtlıydı bizim küçük oğlan belki günde bir kaç kere yanlışlıkla arardı bu böyle bir kaç yıl sürdü allahtan adam sabırlıymış baktım olacak gibi değil adamı sildim en başa babamı kaydettim oğlum bol bol dedesiyle görüştü

Valla nerden tutsan elinde kaliyor bu konu. Habire cocugunun ogretmenini turlu bahanelerle arayan bir veli. Olur olmaz saatlerde hem de. Bunun yanisira yanlislikla da olsa oturup 15 dakika kadar onunla telefonda konusan bir es. 15 dakika telefonda durmak icin cok uzun bir sure benim icin. Bu kadin veli olmayabilir. Fena halde kandiriliyor, hatta aldatiliyor olabilirsin. Kimsenin gunahina girmek istemem, ama sen iyice bir takip et bence bu durumu.

Aslında bir veli toplantısında 5 yaşındaki çocuğun eline cep telefonu verilmesinin sakıncaları üzerine sıkı bir konuşma yapmak ve bu arada tüm velilerin içinde mesela xx hanımda sürekli çocuğunun eline telefon veriyor ve bu sadece çocuğun sağlığıyla ilgili değil yerli yersiz benim aranmama neden olduğu için buda ciddi bir sıkıntı gibi bir şeyler söylemek kalıcı çözüm sağlayacaktır...

bence böyle bi durumu fazlasıyla aşmış.bu veli bile değil bence.hadi hayırlısı....

yaf engelli listesinden çocuğunuz mu çıkardı?eminseniz sorun yok...ama bana inandırıcı gelmedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…