Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

sizin yerinize eşinizin tepki vermesi daha yerinde olacaktır bence ..ama eşiniz halinden memnun gibi görünüyor...

peki kızlar şu vadofondan isim soyisim nasıl öğrenicem ..kadının ismini yani ..tursellden biliyorumda vadofondan nasıl nereye msaj gönderip öğreniliyor ...velisi olduğundan emin olmak için

peki kızlar şu vadofondan isim soyisim nasıl öğrenicem ..kadının ismini yani ..tursellden biliyorumda vadofondan nasıl nereye msaj gönderip öğreniliyor ...velisi olduğundan emin olmak için

KIM yaz boşlık bırak Numarayı yaz, 7048 e yolla, rehberde kayıtlıysa cıkar tabi :S

kusura bakma cnm moralim çok bozuldu ...birde giremedim kk ya bakımda falan deniliyordu ...eğer öyle birşeyler varsa allahından bulsun ..

Hiç önemli değil..
Ben vodafone kullanmıyorum, internetten baktım :

Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.

Bunun için abone;
mesajına KIM yazar
bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
7048'e gönderir.

Ama isim sana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi
Mümkünatı varsa bi ara eşin uyurken filan telefonunu al hat özetine bak internetten, kimle ne zaman kaç kere görüşmüş, bu hımm yanlış tamam deyip 2 dakika mı yoksa çooook uzun süreler mi onu kontrol edersen daha açıklayıcı olur herşey..

hayır cnm benim eşimin baş harfi A ile başlamıyor ..bende onu yazdım bir yerde zaten ..çocuk okumayıda bilmiyor ..2 ay öncesinden arıyor bu kadın ..yanlışlıkla çocuğum aramış diyor ..yada bir bahaneyle arıyor yok işte çocuğuma servis ayarla bilmem ne saçmasapan bahanelerle kadın arayıp konuşuyodu daha önce farkettikten sonra bu kadını ben.. bir güzel eşimle kavga ettim ..reddedilme listesine aldık bu kadını ama kadın yine durmuyor ..

tşekkürler cnm bakıcam ..ama okadın olduğundan eminim sanki ..yani velisi

baktım kızlar şimdi vadofon dökümanına internetten ..dün eşim uyurken şifreyi alıp kaydettim ...kasım ayında 3 defa konuşmuş ama kısa konuşmuş birinde 1 dakika diyerinde 1 5 dakika öbüründe 3 dakika ...kasımın 8 de konuşmuş ikisini, öbürünüde 15 inde konuşmuş ..mesajlarda birşey yok ..aradım şimdi rezil ettim telde bana yalan söyledin diye ..konuşmadım dedin konuşmuşsun işte konuşamadı tabi telde ..yani kızlar konuşmanın içeriğinde birşey yoksa bile bana neden yalan söyledi ..

Şİmdi Kasım ayında 3 kere kadını mı aramış eşin?
Veliyi aramış yani , saatlerine baktın mı iş saati akşam mı gece mi sabah mı ?
Eşin velileri arar mı mutlaka denk gelmişsindir başka velileri aradığını da görmüşsündür.

anlamadım ben? eşin mi kadını aramış yoksa kadın mı eşini?

eğer eşin aramışsa,1 ay içinde toplam 3 kez neden velisini arasın ki bir öğretmen? zaten okullarda aylık veli toplantıları yapılır.

gönderdim kadın kimlik bilgilerinin gizli kalmasını istemiş göstermiyor

Kadın evlimi? biliyormusunuz? Şöyle bir şansınız yokmu eşinizin okul çıkışı yanına gidin ve çocuğu göstermesini isteyin ama eşinizin haberi olmasın. KAdında mutlaka hergün çocuğu almaya geliyordur bence kadınıda görürsünüz şöyle süslenip püslenip eşinizin kolunda ayrılın okuldan

Daha önceki aylara ait dökümanda alabilirsiniz.
BU arada bu tür dokümanlarda sadwece telefon sahibinin aramaları görünür, karşı taraf görünmez.
Keşke biraz daha bekleseydin eşinle öyle konuşsaydın.
Şimdi akşama kadar baya bir plan yapar.
Ne demiş atalarımız kabus görmektense uynık kalmakta fayda var.
DİKKATLİ OLUN LÜTFEN.
Allaha emanet olun.

Kadın ya da eşin her kim aramışsa
Bu kadar sık arama olmaz
Bir de yanlış numara demek 3 dk sürmez, 3 saniye sürer
Yalan da söylediği aşikar

Sebep neymiş peki ? Sıradan bir veli ise o kadın, neden yalan söylüyormuş eşin?

Yaşadığınız bu endişeyi eşinizle paylaşmanız en doğrusu. Çünkü eşinizin size söylememesi illa ki yalan olduğu anlamına gelmeyebilir, belki kadının ne yaptığının farkındadır ama kale almıyordur ve takıntı yapmaması için fazla tepki vermiyor belki kabalık yapmak istemiyordur. Rahatsızlığınızı dile getirin, ona güvendiğinizi belirtirseniz yanlış yapacak olsa bile yapmaz.

kadının aradığına nerden bakılıyodu baktım bulamadım ...ama eşim aramış benim baktığımda çünkü ..aranan kişiler var üst tarafta ona tıkladım eşim aramış ...öğle arası aramış yemek saatinde ...ama aklıma şimdi şuda geldi kızlar bir ara eşim bana o kadının kızının merdivenlerden yuvarlanarak düştüğünü söylemişti bundan bir ay önceydi ..acile kaldırmışlardı ozaman ..ama ozamanda o kadın reddeilme listesindeydi yani ,ama eşim acaba o ara arayıp kızın durumunumu sordu benden korkup bana söylememiş olabilirmi sonuçta öğretmeniya..bilemiyorm tabi..çok huzursuz oldum

Bu huzursuzlukla doğum yapacaksınız :S

Siz eşinizi arayıp söylediniz dökümana baktım diye o ne dedi?

Yok sadece eşinin aradıklarına bakabiliyorsun da ben ifadenden tam anlamamıştım o yüzden sordum.
Aradığı tarihleri biliyorsundur,3 arama da aynı gün mü?
Aramalar arasında kaç gün var ?
Dediğin gibi de olabilir niye olmasın,iyi ilgili bir öğretmen eşim diyorsun.
Anlattıkların mantıksız değil.
Ekim ayına bakabildin mi peki?
Orada var mı bir görüşme ?

evet sadece eşimin bilgileri vardı ..karşı taraf arasa bile ardığı gözükmüyor...çünkü baktım bulamadım kadın aramışmı diye

Çok can sıkıcı bir durum, şüphe insanın içine bir girdi mi kemirir durur. Eşiniz velilere telefonunu vermek zorunda değil, en azından cep telefonunu. Numarayı değiştirsin ve ev telefonunu versin. Sizin huzurlu olmanızdan daha kıymetli birşey olmaması gerek eşiniz için. Hamilelik dönemlerinde erkekler ilgi eksikliğinden, sorumluluktan ve orta yaştan dışarıya dönük olabiliyorlar. Allah korusun, ama ona kesin olarak belirtin ki, sizin içinize huzur getirecek bir adım atmaya çalışmak onun görevi, bir eş olarak yanınızda olduğunu hissettirmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…