Bir de şu var: bu kadının gerçekten eşinizin velisi olduğuna emin misiniz?
Belki KK sayesinde:) herşeyden şüphelenir oldum ama aklı başında bir veli de, 50 kere, çocuğunun öğretmenini yanlışlıkla da olsa rahatsız etmekten rahatsız olur..
peki kızlar şu vadofondan isim soyisim nasıl öğrenicem ..kadının ismini yani ..tursellden biliyorumda vadofondan nasıl nereye msaj gönderip öğreniliyor ...velisi olduğundan emin olmak için
kusura bakma cnm moralim çok bozuldu ...birde giremedim kk ya bakımda falan deniliyordu ...eğer öyle birşeyler varsa allahından bulsun ..
peki kızlar şu vadofondan isim soyisim nasıl öğrenicem ..kadının ismini yani ..tursellden biliyorumda vadofondan nasıl nereye msaj gönderip öğreniliyor ...velisi olduğundan emin olmak için
Numara engelli listesine alınmış olabilir.
Kadın o numaradan ulaşamıyorsa, başka numaradan yanlışlıkla(!) arardı.
Bence bu işte bir iş var.
Engelli listesinden numarayı eşin çıkarmış olabilir,
ya da bilemiyorum belki de gerçekten yanlışlıkla aranıyordur.
Mesela benim eşimin ismi ''aşkım'' kelimesine çok yakın,
genelde bir çok kişi eşini aşkım diye kaydeder ya,
eşlerini aramak isteyen yanlışlıkla eşimi arayabiliyor.
Eşinizin ismi de A harfiyle başlıyorsa ya da rehberde ilk sıradaysa,
çocuklar eline alınca telefonu arayabiliyorlar.
Bizim telefonlardan da bir çok kişiye böyle boş mesaj, arama gitmiştir çocuklar tarafından
Hiç önemli değil..
Ben vodafone kullanmıyorum, internetten baktım :
Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.
Bunun için abone;
mesajına KIM yazar
bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
7048'e gönderir.
Ama isim sana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi
Mümkünatı varsa bi ara eşin uyurken filan telefonunu al hat özetine bak internetten, kimle ne zaman kaç kere görüşmüş, bu hımm yanlış tamam deyip 2 dakika mı yoksa çooook uzun süreler mi onu kontrol edersen daha açıklayıcı olur herşey..
baktım kızlar şimdi vadofon dökümanına internetten ..dün eşim uyurken şifreyi alıp kaydettim ...kasım ayında 3 defa konuşmuş ama kısa konuşmuş birinde 1 dakika diyerinde 1 5 dakika öbüründe 3 dakika ...kasımın 8 de konuşmuş ikisini, öbürünüde 15 inde konuşmuş ..mesajlarda birşey yok ..aradım şimdi rezil ettim telde bana yalan söyledin diye ..konuşmadım dedin konuşmuşsun işte konuşamadı tabi telde ..yani kızlar konuşmanın içeriğinde birşey yoksa bile bana neden yalan söyledi ..
Hiç önemli değil..
Ben vodafone kullanmıyorum, internetten baktım :
Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.
Bunun için abone;
mesajına KIM yazar
bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
7048'e gönderir.
Ama isim sana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi
Mümkünatı varsa bi ara eşin uyurken filan telefonunu al hat özetine bak internetten, kimle ne zaman kaç kere görüşmüş, bu hımm yanlış tamam deyip 2 dakika mı yoksa çooook uzun süreler mi onu kontrol edersen daha açıklayıcı olur herşey..
baktım kızlar şimdi vadofon dökümanına internetten ..dün eşim uyurken şifreyi alıp kaydettim ...kasım ayında 3 defa konuşmuş ama kısa konuşmuş birinde 1 dakika diyerinde 1 5 dakika öbüründe 3 dakika ...kasımın 8 de konuşmuş ikisini, öbürünüde 15 inde konuşmuş ..mesajlarda birşey yok ..aradım şimdi rezil ettim telde bana yalan söyledin diye ..konuşmadım dedin konuşmuşsun işte konuşamadı tabi telde ..yani kızlar konuşmanın içeriğinde birşey yoksa bile bana neden yalan söyledi ..
Şİmdi Kasım ayında 3 kere kadını mı aramış eşin?
Veliyi aramış yani , saatlerine baktın mı iş saati akşam mı gece mi sabah mı ?
Eşin velileri arar mı mutlaka denk gelmişsindir başka velileri aradığını da görmüşsündür.
kadının aradığına nerden bakılıyodu baktım bulamadım ...ama eşim aramış benim baktığımda çünkü ..aranan kişiler var üst tarafta ona tıkladım eşim aramış ...öğle arası aramış yemek saatinde ...ama aklıma şimdi şuda geldi kızlar bir ara eşim bana o kadının kızının merdivenlerden yuvarlanarak düştüğünü söylemişti bundan bir ay önceydi ..acile kaldırmışlardı ozaman ..ama ozamanda o kadın reddeilme listesindeydi yani ,ama eşim acaba o ara arayıp kızın durumunumu sordu benden korkup bana söylememiş olabilirmi sonuçta öğretmeniya..bilemiyorm tabi..çok huzursuz oldum
kadının aradığına nerden bakılıyodu baktım bulamadım ...ama eşim aramış benim baktığımda çünkü ..aranan kişiler var üst tarafta ona tıkladım eşim aramış ...öğle arası aramış yemek saatinde ...ama aklıma şimdi şuda geldi kızlar bir ara eşim bana o kadının kızının merdivenlerden yuvarlanarak düştüğünü söylemişti bundan bir ay önceydi ..acile kaldırmışlardı ozaman ..ama ozamanda o kadın reddeilme listesindeydi yani ,ama eşim acaba o ara arayıp kızın durumunumu sordu benden korkup bana söylememiş olabilirmi sonuçta öğretmeniya..bilemiyorm tabi..çok huzursuz oldum
Daha önceki aylara ait dökümanda alabilirsiniz.
BU arada bu tür dokümanlarda sadwece telefon sahibinin aramaları görünür, karşı taraf görünmez.
Keşke biraz daha bekleseydin eşinle öyle konuşsaydın.
Şimdi akşama kadar baya bir plan yapar.
Ne demiş atalarımız kabus görmektense uynık kalmakta fayda var.
DİKKATLİ OLUN LÜTFEN.
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?