- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi paristesontango
-
Belki kötü niyetli değildir bi çoğu. Ama ben öyle lanet biriyle karşılaştım ki zamanında, iyi niyetli kötü niyetli kimseyle bi doz yukarısı olsun istemem . Eşim değişik biridir. Ay o niye böyle yazdı, acaba ne demek istedi gibi dertlere girmez . Umrunda olmaz. Bıraksan tuşlu telefon kullanır, sarji bitse doldurmaz , okulda unutsa cuma günü haftasonu gidip almaz ben ısrar etmesem. Ya da arabada unutur eve çıkar . Inip almaz amaaan napicam kalsın der. Şifresini de bilirim. Bakmam da sakınca görmez. Biri arasa kadın ya da erkek ,yetişemese bildiği bi şeyle ilgili değil se geri ara derim, önemliyse tekrar arar der aramaz . Hal böyle olunca kadınların , atıyorum mesajı ne kadar uzattigi, ne tur emoji kullandığı falan filan umru değil. Mesajın kaç tanesine karşılık vermiş,geç mı cevap vermiş ayıp mı olurmuş bunlar da umru değil. Ayy bu sık sık mesaj atıyorsa acaba bi şey mi var gibi düşüncelere hayatta kapılmaz. Yani haliyle evet sen böylesin ama x kişiye dikkat edeceksin ,sana göre zerre anlamı olmayan şeyler x e göre anlam taşır. Misal x 'in 10 mesajina karşılık vermesi ona gore manasiz ama karşi tarafa göre anlamlı olabilir .Bu düşünceyi uyandırmamak için ona göre dikkat et diyorum. Zaten 3 yıldır şu anki okulda. Bi o çelme atana gıcık oldum o kadar. Okullarımızda 600 metre mesafeli. En son ne zaman gittim ona hatırlamam. Kontrol etmemi gerektiren bi şey yok . Bu sebeple de gitmek istemem zaten. Ama yeri geldimi eşime söylemem gerekeni söylerim . Bir zamanlar eski okulda lanet olası bi olay oldu. Hasta birine denk geldik. Esim Yazma diyor kadın yazıyor. Kim olsa kadin yüzünden kafayı yerdi sürekli etraftakileri didikleyip eşini bunaltirdi . Yapmadım. Güveniyordum, hasta bi kadını takıntı haline getirmedim. Ama bi daha başka bi hastanın saçmalıklarına aynı asaletle karşılık vermem dedim. O hastaları uzak tut kendinden de benden de diyorum.Öğretmenim bazı kadınlar, kötü niyetli bile olmasa aradaki sınırı pek çizemiyor koruyamıyor. Bu durumda da dediğiniz gibi iş eşlerde bitiyor. Kötü bi şey söyle boz da demiyor eşleri olarak kadınlar. Sınır çiz diyorlar.
Bilmiyorum bu durum erkeklerin de hoşlarına mı gidiyor ama cidden mevzunun gidebileceği yer hoş değil.
Eskiyi deşmek gibi olmazsa biraz örnek verebilir misiniz o detaylarla ilgili?Aldatılmış bir kadın olarak yazıyorm...o kdr küçük detayları atlamışımki.normalde bu aldatma işaretimi ne alaka dediğim her sey evt gözüme sokulmuşda ben anlamamışım.erkek bu güvenmem.takipte kalın.gidip kadına kendinizi göstermekle bunu anlayamazsınız.başka bir yolu olmalı.bende bilemedim şimdi.
Mesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....Eskiyi deşmek gibi olmazsa biraz örnek verebilir misiniz o detaylarla ilgili?
Vallahi çok çektin ama atlattınMesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....
Şu olayı paylaşmadan gecemiyecegim.bşr gün bu saatlerde kadınlar kulubunde bir yazı okuyorm...tatagımdayım tablet elimde o da traş oluyor.bir üye yeni prezarvatif aldıgını ama hiç kullanmadıklarını ve içinden bir ikitanenin eksik oldgunu söylüyordu....bende birden karsımda duran gardroba baktım..bir gun önce dolaba p.vatif attıgını gördm..al demiştim çünkü.tableti bıraktım koşup prazarvatif kutusunu alddm.ve drlınmiş bir kutu içinden bir kaç tane yok.ona seslendim bu neden eksık diye.saçmalama...arabamdaydı ya arada istryince getryrdm ya dedi.ben salak inandm....bazende tek getriyorfu eve...paket nerde diyince arkadaştan aldm bu meyveli faln diyordu.inanın yazarken bile midm bulandı....ohhh kıçına tekmeyi vurdum pislik adam.daha cok şey vardır cnm hatrlayamıyorm.
Böyle düşününce insan buluttan nem kapar hale geliyor. Çok geçmiş olsun sizede. Allah yolunuzu açık etsin inşallahMesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....
Şu olayı paylaşmadan gecemiyecegim.bşr gün bu saatlerde kadınlar kulubunde bir yazı okuyorm...tatagımdayım tablet elimde o da traş oluyor.bir üye yeni prezarvatif aldıgını ama hiç kullanmadıklarını ve içinden bir ikitanenin eksik oldgunu söylüyordu....bende birden karsımda duran gardroba baktım..bir gun önce dolaba p.vatif attıgını gördm..al demiştim çünkü.tableti bıraktım koşup prazarvatif kutusunu alddm.ve drlınmiş bir kutu içinden bir kaç tane yok.ona seslendim bu neden eksık diye.saçmalama...arabamdaydı ya arada istryince getryrdm ya dedi.ben salak inandm....bazende tek getriyorfu eve...paket nerde diyince arkadaştan aldm bu meyveli faln diyordu.inanın yazarken bile midm bulandı....ohhh kıçına tekmeyi vurdum pislik adam.daha cok şey vardır cnm hatrlayamıyorm.
Evt bunları düşünerek hep tetikte yaşanmaz.rabbim her seyi zamanı gelince açığa cıkarıyor....herkezde hak ettiği yerde şimdi.tşk ederim.Böyle düşününce insan buluttan nem kapar hale geliyor. Çok geçmiş olsun sizede. Allah yolunuzu açık etsin inşallah
Cnm benm...evt çok zordu benimle birlikte her anıma şahitlik ettinz.tşk ederm.atlattım.Vallahi çok çektin ama atlattın
Allah yolunu açık etsin senin
Güçlüsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?