Eşimin Okulundaki Kadin

okuluna git esinin yanına bir kendini göster .

o kadınıda gör

esine söyle agzına et

benim esim bir kız vardı işten grupta birbirlerine takılıyorlardı . agzına ettim artık kıza cevap vermemyr basladı sonrada kızda kesti acmasın telini. ne gerk var konusmaya . esinide al konus bebek gikrinden bile cayabilecegini sana birsey olmayacagını güzelce onu kapı önüne koyacagını

vede aynı seyi ozaman bende yapacm de

Anormal bir durum sezinlemedim bence elinize bu kadar konuşmnı istemiyorum rahatsız oldum de elinde mesafeyi koysun konu kapansın ha mesafeyi hoşlanmadığını söylediğin halde eşin koymuyorsa o zaman bir ayar ver derim

Kadın takıntılı sorunlu bir tip olmasa evli meslektaşını böyle taciz etmez.Zaten dipdibe yanında değilken de sürekli telefon nedir?Kibarlıktan mı ilgiyi sevdiğinden mi flörtözlükten mi tatsızlık çıkmasın diye mi sebebi bilemeyiz ama mesafe koyması gereken eşiniz herşey eşinizde bitiyor.Durum normal değil kesinlikle anormal.Eşiniz de normalize etmeye çalışmamış zaten ama harekete geçmeye de niyeti yok gibi ,bebek için erkendir belki sonra üzülmeyin ,çok üzerine giderseniz telefonu gizlemek veya mesajları silmek gibi hareketler olabilir,sessizce takip ilerisi için daha iyi sanki .. Şansınız sabrınız bol olsun.

Belki kötü niyetli değildir bi çoğu. Ama ben öyle lanet biriyle karşılaştım ki zamanında, iyi niyetli kötü niyetli kimseyle bi doz yukarısı olsun istemem . Eşim değişik biridir. Ay o niye böyle yazdı, acaba ne demek istedi gibi dertlere girmez . Umrunda olmaz. Bıraksan tuşlu telefon kullanır, sarji bitse doldurmaz , okulda unutsa cuma günü haftasonu gidip almaz ben ısrar etmesem. Ya da arabada unutur eve çıkar . Inip almaz amaaan napicam kalsın der. Şifresini de bilirim. Bakmam da sakınca görmez. Biri arasa kadın ya da erkek ,yetişemese bildiği bi şeyle ilgili değil se geri ara derim, önemliyse tekrar arar der aramaz . Hal böyle olunca kadınların , atıyorum mesajı ne kadar uzattigi, ne tur emoji kullandığı falan filan umru değil. Mesajın kaç tanesine karşılık vermiş,geç mı cevap vermiş ayıp mı olurmuş bunlar da umru değil. Ayy bu sık sık mesaj atıyorsa acaba bi şey mi var gibi düşüncelere hayatta kapılmaz. Yani haliyle evet sen böylesin ama x kişiye dikkat edeceksin ,sana göre zerre anlamı olmayan şeyler x e göre anlam taşır. Misal x 'in 10 mesajina karşılık vermesi ona gore manasiz ama karşi tarafa göre anlamlı olabilir .Bu düşünceyi uyandırmamak için ona göre dikkat et diyorum. Zaten 3 yıldır şu anki okulda. Bi o çelme atana gıcık oldum o kadar. Okullarımızda 600 metre mesafeli. En son ne zaman gittim ona hatırlamam. Kontrol etmemi gerektiren bi şey yok . Bu sebeple de gitmek istemem zaten. Ama yeri geldimi eşime söylemem gerekeni söylerim . Bir zamanlar eski okulda lanet olası bi olay oldu. Hasta birine denk geldik. Esim Yazma diyor kadın yazıyor. Kim olsa kadin yüzünden kafayı yerdi sürekli etraftakileri didikleyip eşini bunaltirdi . Yapmadım. Güveniyordum, hasta bi kadını takıntı haline getirmedim. Ama bi daha başka bi hastanın saçmalıklarına aynı asaletle karşılık vermem dedim. O hastaları uzak tut kendinden de benden de diyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Ben kadını pek masum bulmadım. Eşinin alyansı var mı? Bir kız tanıyorum aynı okulda calıştıgı hocadan alyansı yok diye bekar sanıp hoslanmisti sonra ogrendiginde ilgisini kesmisti. Ama kiz utangac oldugundan hoca ile muhabbeti yoktu. Bu durum farklı, kadin resmen yuruyor. Bazılari alyans olup olmamasina da bakmiyor o ayrı...

Eskiyi deşmek gibi olmazsa biraz örnek verebilir misiniz o detaylarla ilgili?

Normal değil kesinlikle. Telefondan aksam mesaj atmamasını istediğinize dair mesaj atın eşinizin telefonundan. En azından bunun bi karısı var rahatsız oluyor desin. Gün içerisinde aynı okuldayken aramak ne mana yani. Yok pek iyi niyetli gelmedi bana bu kadın. Ben okulda bayan arkadaşlarımı aramıyorum bi de gidip evli erkek arkadaşları arayacağım.

Bana normal geldi ben mi rahatım bilemedim
Sonuçta iş konuşmuş kadın
Başka konular olsa ok de
Ayrıca eşime güveniyorum demişsin
O zaman sorun olmaz kadın asılsa bile eşin evliyim ben deyip kestirip atıcak net.

Takipte tabi kalın da ben şu yorumları anlamıyorum adama sahip çık kadına msj at vs
Bi kere o kadının niyeti kötüyse atılan msj o kadını daha çok hırslandıracak konu sahibiyle eşinin arası açılacak kavga edicekler adamın aklında yoksa bile o kadına kayıcak çünkü mağdur olucak kadın.kadın konu sahibinin eşini arayıp senin karın bana msj attı benim niyetim kötü değil deyip ağlayacak.adam da mağdur olduğu için kadına yakınlık duyup eşine kızıcak.
Yani akıl veriyorsunuz da gerçekten şuraya işe yarayan tavsiyeler verin
Konu sahibi yaptığın bu kıskançlık eşinin gözünde kendine güvenmediğin izlenimi verir başka da bir işe yaramaz.gizli takip edip renk vermicen.zaten adam giderse gider tutamazsın kim tutmuş ki bu yöntemlerle?aksine kendine güvenen kadın kıskançlık yapmaz.zaten bana aşık benden vazgeçemez diye düşünür.erkeklere bu kadar kıskandığınızı belli etmeyin ya havaya siz sokuyorsunuz şu adamları
Sen takipte kal tabi ama sorgulama .değerini düşürme.bu adam eğer kafaya koyduysa sen istersen zincire bağla yine yapar
Ben olsam gider eşimin yanına kendimi bir gösteririm.şöyle giyinip süslenirim full.bir görünürüm .

aynı branşta olması, daha fazla görüşmek "zorunda" oldukları anlamına geliyor. bence aklınıza yanlış şeyler gelmesin. çok da hoşlaşmasak da branştaşımızla çok sık görüşmek zorunda kalabiliyoruz maalesef.. özellikle proje falan varsa. ki okul işleri de fazlasıyla oluyor bazen birbirimize danışmak zorunda kalıyoruz takmayın kafanıza..

Eskiyi deşmek gibi olmazsa biraz örnek verebilir misiniz o detaylarla ilgili?
Mesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....
Şu olayı paylaşmadan gecemiyecegim.bşr gün bu saatlerde kadınlar kulubunde bir yazı okuyorm...tatagımdayım tablet elimde o da traş oluyor.bir üye yeni prezarvatif aldıgını ama hiç kullanmadıklarını ve içinden bir ikitanenin eksik oldgunu söylüyordu....bende birden karsımda duran gardroba baktım..bir gun önce dolaba p.vatif attıgını gördm..al demiştim çünkü.tableti bıraktım koşup prazarvatif kutusunu alddm.ve drlınmiş bir kutu içinden bir kaç tane yok.ona seslendim bu neden eksık diye.saçmalama...arabamdaydı ya arada istryince getryrdm ya dedi.ben salak inandm....bazende tek getriyorfu eve...paket nerde diyince arkadaştan aldm bu meyveli faln diyordu.inanın yazarken bile midm bulandı....ohhh kıçına tekmeyi vurdum pislik adam.daha cok şey vardır cnm hatrlayamıyorm.

Vallahi çok çektin ama atlattın
Allah yolunu açık etsin senin
Güçlüsün artık

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şimdilik dediginiz gibi yalnızca sessiz takip asamasindayim. Ne şüphelerimi belli edip eşeğin aklina karpuz kabuğu sokacağım ne de herhangi bir harekette bulunacağım. Bebek işi de askida kalır bir süreliğine. Yaşadığım sıkıntıya kafa yorup cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim:)

Böyle düşününce insan buluttan nem kapar hale geliyor. Çok geçmiş olsun sizede. Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Böyle düşününce insan buluttan nem kapar hale geliyor. Çok geçmiş olsun sizede. Allah yolunuzu açık etsin inşallah
Evt bunları düşünerek hep tetikte yaşanmaz.rabbim her seyi zamanı gelince açığa cıkarıyor....herkezde hak ettiği yerde şimdi.tşk ederim.

yapcağın 2 şey var.

birincisi eşine görüşmeyi bitirmesini istemek.

bu olamaz dersen

ikincisi hemen eşinin okuluna tayin iste durduğun hata. baş başa bırakma.

hangi erkek olursa olsun bence aldatmaya musait. erkekler kadınlar gibi değil. Allah göstermesin ilişki yaşayıp hamile kaldım diye de gelir. yeni evli kadın olmasına da güvenme. eşine göz koyduysa yeni evliliği felan dinlemez. ve ruhun duymaaycak şekilde iş arkadaşı süsüyle eşini götüürür. erkekler kadınlardan korkmaz kullanmaya bakar iş işten geçince erkekte başını taşa vurar ama iş işten geçer.

senin amacın bunların görüşmesini engellemek olmalı. bu da ya görüşmeyi kestirerek ya da tayinle olcak iş.
ne eşin ne de kadın onları baş başa bırakmazsan sıkılır uzaklaşırlar baş başa bırakırsan senle bir sorun olunca eşin en basit bu kadına kayabilir.

Abartmayın bence ya.eşimde bende öğretmeniz.eşimin okuluna bir kere olsun gitmedim.mesai arkadaşları zümreleri kim bilmem.benim okulumda ki arkadaşlarımızla ailecek görüşürüz.yani eşim tanır hepsini.ama bir gün olsun birbirimizin tlfnunu alıp kiminle kaç dk görüşmüş kime ne mesaj yazmış bakmış insanlar değiliz.yapacaksa adam siz takip etseniz de etmeseniz de yapar.ve yapıyorsa bir gün mutlaka ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…