• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ön koltuk sevdası

Ön koltuğu büyüklere bırakmanın neresi hürmet? Ön koltuk altından mı yapılıyor nedir yani?
Babam, kayınvalide, kayınpeder hepsi arkaya geçip oturuyor. Daha rahat edeceklerini düşünüp ben öne geçeyim deseler buyurun geçin derim ama demek ki ne rahatlık açısından bir fark hissediyorlar ne de saygıyı böyle boş beleş şeylerde arıyorlar.

Ayrıca çoğu kaza durumunda en tehlikeli yer sağ ön koltuktur. Yaşlı başlı insanların tehlikelere açık halde yolculuk yapmalarına göz yummanız çok ayıp gerçekten, yaşlıya saygı kalmamış hiç :KK43:
Hay ağzını öpeyim asdfghj

Bu arada bana asıl kadın düşmanı yorumlar, ben hep kv me yer veririm, sen teklif etseydin diyen yorumlar. Adamın yaptığına hiç takılmayıp sanki bütün mesele arka koltuk ön koltuk meselesi gibi yorum yapanlar. Bu karşıdaki hödüğe hak vermek değil de ne? Yani sen haddini bilseydin eşinde sana bağırmazdı demek.

Yok adam iğrenç biri hödük cidden.
Ama ön koltuğu gurur meselesi yapan da ne bileyim normal gelmedi. Ben kendi arabamızda birini götürüyorsak öne oturmak ister misin diye mutlaka sorarım. Ön koltuk sevdası da çok varoşça değil mi. Karı koca tencere kapaklar bence.

Yok adam iğrenç biri hödük cidden.
Ama ön koltuğu gurur meselesi yapan da ne bileyim normal gelmedi. Ben kendi arabamızda birini götürüyorsak öne oturmak ister misin diye mutlaka sorarım. Ön koltuk sevdası da çok varoşça değil mi. Karı koca tencere kapaklar bence.
Ben dün sanki bu mesajın aynısını okudum. Eğer ilk defa bugün yazıldıysa KK artık rüyalarıma giriyor demek.

Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Cesedimi indirirdi o ön koltuktan. Asla inmedim. Değerinizi o değil siz belirlemişsiniz. O 1 bağırdıysa siz 5 bağırın.

Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...

Adam değil sen hatalısın
Arkaya oturacaksın diye bağıran adamı anasının karnına geri yollarım
Bu harekete izin veren sensin maalesef, olay büyürmüş büyüsün burnundan gelsin rezil olsun da karısına bağırmamayı öğrensin hödük

Bana,
ineceksin, annem oturacak diye bağıran adamın feleğini şaşırtırım, bağırmak nasıl olurmuş gösteririm.
Böyle birşey olabilemez. Bunun için bağıramaz kimse kimseye.
Ön koltuk benim için saygı gerektiren, arka koltuk da tü kaka olan bir yer değil.
Eşim kullanıyorsa ben otururum,bu kadar basit, net.
Çocuklarımız var zaten, kayınvalide bizim arabaya hiç binmemiş bile olabilir, öyle bir araya gelelim de bir yere gidelim diye bir ilişkimiz olmadığı için arabamıza bindiğini bilmem. Binse de kendisi arkaya oturur.
Kayınpederin kullandığı araçta ben önde oturur muyum mesela? Yoo.
Aracın içinde kimlerin olduğuna bağlı olan, anlık şeyler bunlar
Benim çocuklarım küçük, ben nereye onlar oraya, o yüzden arkada yer yok 😊
Mesela kendi babam binse ben arkaya geçerim, çocuklarım dedesi ile değil anneannesiyle oturmak isterler, oyun falan oynarlar çünkü. Hemde babam kilolu.
Kiloya boya göre, arkadaki kişi sayısına göre değişebilecek, basit şeyler. Bununla ego tatmin edilmemeli.
Başka milletler de dert ediyor mu acaba bu konuyu.

yorumlardan bağımsız anımı anlatmak istiyorum. ön koltuk aile arasında istenilen bir yer malum. memuriyete ilk atanmışım, arabayla gideceğiz. müdür binsin de bende oturayım diye bekliyorum dışarda, ağırdan alıyorum... meğer arka sağ protokolde müdürünmüş :KK45: çok şaşırdım. diğer erkek arkadaş da onun yanına oturdu, bende öne geçmiştim...

kvalideye de ön koltuğu teklif ettim hep, o istemedi. korkuyormuş önde... öyle olunca ben geçiyorum. eşim ses etmedi hiç, olması gereken o.

ama sizde daha büyük sorunlar var...

Ön koltuk meselesi değil eşinin saygısızlığı
Sanırım başka konularda da saygısız bildiğin ayı ,ama evlenmeden de bazısı ayı olduğu anlaşılmıyor ,

Direk kimse yokken eşinizi bir boydan boya boyayın da kendine gelsin kimse eğer sen böyle yaparsan bende asla aileme karşı seni savunmam diyin empati kursun az

Back
X