Eşimin önceki hayatı

Gerçekten bunları düşünecek boş vakti nerden buluyorsunuz.

Erkekler maalesef kadınlar kadar vefalı değil mutluluğu bulunca geçmişi unutmaları daha kolay oluyor. Arada hatırlasalar da bu da çok doğal kafanıza takacak bir durum yok.
Bence vefalı olmakla ya da kadın veya erkek olmakla da alakası yok.
Seks fazla abartılıyor, biri ile birlikte olunca hayatın boyunca o kişi aklında yer etmiyor.
Bence mutluluğu bulan kimse dönüp de geçmişe hasret yaşamıyor.
Konu sahibi için rahat olsun ve allah başka dert vermesin.

Tesekkür ederim

Takıntılı insanların bu soruları sormasını acayip saçma buluyorum. Aslında istediğiniz cevap " hayır, sen benim ilk aşkımsın, senin için ölüyorum, senden önce yasamamisim ..." Gibi cümleler. Ama gerçekleri duyunca da afalliyorsunuz.

Hayir istediğim cevap bu olamaz

Hayir istediğim cevap bu olamaz
Bilinç altında istediğiniz cevap bu. Sizi yuceltmesini istiyorsunuz. Madem takintilisiniz ,hayatı zindan edeceksiniz kendinize bu soruya ne gerek var ? Kıyaslama yapsın mi istiyorsunuz oldu ama sen ondan daha iyisin ? Sorma amacı ne olabilir ki bu sorunun ?

Evinizde klima var galiba, yoksa bu sıcakta bunu dert ediyor olmanız işten değil

Erkekler her seviştiğini hatırlayacak olsa
Erkekler için cinsel ilişki de hiç duygu olmasa da olur kadınlar gibi bakmıyorlar olaya yani buna takılmayın hiç

32 yaşındaki kadın adamın geçmişinde biriyle birlikte oldun diye takmamalı.

Sandım yeni yetme yeni evli bir kadın konu açtı.

32 yaşındaki bir kadın geyik olsun diye ‘söyle bakalım benden önce ne cevizler kırdınnnn kocalık’ diye sorabilir ama asla kafaya takmaz.

Olgunlaş az konu sahibi. Yaşının insanı ol.

(30 lu yaşlarındaki bir kadın 40 lı yaşlardaki kocası ondan önce sadece bir kişiyle birlikte olduysa buna takabilir neden bir diye )

Size göre cevap bu olabilir. Uzmanlık alanınız falan gibi yazdınız

Belki de 1 tane diye takiliyomdur :)))

Belki de 1 tane diye takiliyomdur :)))

Bir değildir zaten :)

Erkekler özellikle bekarken seks yapmıyorlarsa seks yapacak birini bulamadıkları için yapamıyorlar.

Hz Yusuf gibi reddetmezler yani. O yüzden önemli olan sizleyken yapmaması

Seks için para veren cins bunlar anacım, kuduruklar :)

Geçmiş tozdur üfle gitsin takma

Aynen. Benimleyken olursa büyük sıkıntı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…