- Konu Sahibi the_orange
-
İyi gunler
Eşimin benden önce uzun yıllar konuştuğu sevgilisiyle cinsel birlikteliği de olmuş. Bunu kafaya taktım. Bazen unutuyorum ama aklima gelince kötü oluyorum. Benim eşimden önce birlikteliğim olmadı. Acaba o aklina geliyor mu özlüyor mu diye kuruntu yaptım. Belki de böyle değildir ama kendime engel olamiyorum bazen. Elinde olmadan aklina geliyordur sonucta insaniz. Hicbir şekilde bana kendi anlatmadi. Ben sormuştum sadece. Bu durumu nasil unutabilirim
Bence vefalı olmakla ya da kadın veya erkek olmakla da alakası yok.Erkekler maalesef kadınlar kadar vefalı değil mutluluğu bulunca geçmişi unutmaları daha kolay oluyor. Arada hatırlasalar da bu da çok doğal kafanıza takacak bir durum yok.
Tesekkür ederimBence vefalı olmakla ya da kadın veya erkek olmakla da alakası yok.
Seks fazla abartılıyor, biri ile birlikte olunca hayatın boyunca o kişi aklında yer etmiyor.
Bence mutluluğu bulan kimse dönüp de geçmişe hasret yaşamıyor.
Konu sahibi için rahat olsun ve allah başka dert vermesin.
Takıntılı insanların bu soruları sormasını acayip saçma buluyorum. Aslında istediğiniz cevap " hayır, sen benim ilk aşkımsın, senin için ölüyorum, senden önce yasamamisim ..." Gibi cümleler. Ama gerçekleri duyunca da afalliyorsunuz.İyi gunler
Eşimin benden önce uzun yıllar konuştuğu sevgilisiyle cinsel birlikteliği de olmuş. Bunu kafaya taktım. Bazen unutuyorum ama aklima gelince kötü oluyorum. Benim eşimden önce birlikteliğim olmadı. Acaba o aklina geliyor mu özlüyor mu diye kuruntu yaptım. Belki de böyle değildir ama kendime engel olamiyorum bazen. Elinde olmadan aklina geliyordur sonucta insaniz. Hicbir şekilde bana kendi anlatmadi. Ben sormuştum sadece. Bu durumu nasil unutabilirim
Hayir istediğim cevap bu olamazTakıntılı insanların bu soruları sormasını acayip saçma buluyorum. Aslında istediğiniz cevap " hayır, sen benim ilk aşkımsın, senin için ölüyorum, senden önce yasamamisim ..." Gibi cümleler. Ama gerçekleri duyunca da afalliyorsunuz.
Bilinç altında istediğiniz cevap bu. Sizi yuceltmesini istiyorsunuz. Madem takintilisiniz ,hayatı zindan edeceksiniz kendinize bu soruya ne gerek var ? Kıyaslama yapsın mi istiyorsunuz oldu ama sen ondan daha iyisin ? Sorma amacı ne olabilir ki bu sorunun ?Hayir istediğim cevap bu olamaz
İyi gunler
Erkekler her seviştiğini hatırlayacak olsaİyi gunler
Size göre cevap bu olabilir. Uzmanlık alanınız falan gibi yazdınızBilinç altında istediğiniz cevap bu. Sizi yuceltmesini istiyorsunuz. Madem takintilisiniz ,hayatı zindan edeceksiniz kendinize bu soruya ne gerek var ? Kıyaslama yapsın mi istiyorsunuz oldu ama sen ondan daha iyisin ? Sorma amacı ne olabilir ki bu sorunun ?
Belki de 1 tane diye takiliyomdur :)))32 yaşındaki kadın adamın geçmişinde biriyle birlikte oldun diye takmamalı.
Sandım yeni yetme yeni evli bir kadın konu açtı.
32 yaşındaki bir kadın geyik olsun diye ‘söyle bakalım benden önce ne cevizler kırdınnnn kocalık’ diye sorabilir ama asla kafaya takmaz.
Olgunlaş az konu sahibi. Yaşının insanı ol.
(30 lu yaşlarındaki bir kadın 40 lı yaşlardaki kocası ondan önce sadece bir kişiyle birlikte olduysa buna takabilir neden bir diye)
Uzmanlık mi ?Size göre cevap bu olabilir. Uzmanlık alanınız falan gibi yazdınız
Merak ettim sordum. Ben onun ilki olmasaydim sormazdim :)))Uzmanlık mi ?Siz ne bekliyordunuz ? Gerçekten merak ettim. O soruyu eşinize sormanizdaki amaç, beklediğiniz cevap neydi ?
Belki de 1 tane diye takiliyomdur :)))
Aynen. Benimleyken olursa büyük sıkıntı zatenBir değildir zaten :)
Erkekler özellikle bekarken seks yapmıyorlarsa seks yapacak birini bulamadıkları için yapamıyorlar.
Hz Yusuf gibi reddetmezler yani. O yüzden önemli olan sizleyken yapmaması
Geçmiş tozdur üfle gitsin takma
İlk degilmissiniz ki ? Konuda " benden önceki sevgilisiyle ilişki yaşamış" demediniz mi ?Merak ettim sordum. Ben onun ilki olmasaydim sormazdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?