Eşimin önceki hayatı

Sizden önce yaşadıklarını evlendikten sonra mı öğrendiniz öncesinde öğrenip bilerek mi evlendiniz?
Siz mi sordunuz o mu anlattı?
Evlenmeden önce sorarak öğrenip şimdi şimdi kafaya takmaya başladıysanız huyunuzu biliyordunuz kendi kendinizi doldurmuş olmuşsunuz.
Evlendikten sonra sorarak öğrendiyseniz dertsiz başınıza dert istiyormuşsunuz.
Eşiniz kendisi anlatıp aklınızı bulandırdıysa da onun huyunuzu bilip ona göre davranması lazımdı suçlu olan o olur bu durumda.
Madem böyle bir takıntınız vardı evlenmeden önce kendiniz gibi biriyle evlenmeliydiniz. Şu an kafaya takmak için geç kalınmış. Değiştirebileceğiniz bir durum yok.

Evlenmeden önce sordum. Biliyordum. Sadece uzun yillar unutamadiği içine de yara olan sevgilisiyle yaşadiğini bilmiyordum. Evlendikten sonra ögrendim onu. Herhangi biri sandım ilişki yaşadiği kisiyi

Evlenmeden önce sordum. Biliyordum. Sadece uzun yillar unutamadiği içine de yara olan sevgilisiyle yaşadiğini bilmiyordum. Evlendikten sonra ögrendim onu. Herhangi biri sandım ilişki yaşadiği kisiyi

Yıllardır unutamadığı biri olsa onunla evlenirdi sizinle değil.
Ya da bir ümit evlenebilmeyi beklerdi.
İlişkinin ömrü uzun yıllar olunca onu herhangi biri kategorisinden çıkarmış olmuyor.
Bittiği an bitmiştir. Ona da herhangi biri gözüyle bakarsanız kendinize iyilik etmiş olursunuz.

Haklisıniz tesekkur ederim

Adam 42 yaşında sadece “1” (bir) kişiyle mi cinsellik yaşamış

Ya neden gelsin aklına sonuçta o insana karşı olan duyguları bitmiş gelse bile önem vermediği için anında gider. Adamın geçmişini de bu kadar irdeleyip kafaya takmaya gerek yok

Yani siz yazılanlara pek bakmayın . Türkiye’de yaşla pek ilgisi yok . Daha kapalı hayatlar yaşıyor bir çok insan . Benim çevrem de öyle . Evliliği bekleyen çok kişi var . Yaş fark etmez . Beni bu konularda rahatsız eden kadının bu durumu olup erkeğin olmaması . Aynı anlayışı adam gösterecek miydi ? Yani siz rahatsızsınız bu durumdan . Ama adam acaba sizinle evlenir miydi eğer bakire olmasaydınız . Ya da o nelerden rahatsız olacaktı o durumda . O açıdan düşününce söyleyin adama sizi sevdiğini hissettirsin . Bu tür kafa karışıklıkları genelde ilgisizlikten oluyor . İlgilensin sizinle. Aklınız da böyle soru işaretleri oluşmaz o zaman .

Bence benimle evlenmezdi daha once iliskim olsaydi. Çunku aile yapilarina ters dediğiniz gibi. Dürüstlüğe gelirse konu soyledğiniz gibi ilişki yaşamamıs birini arayan kendi de yaşamamalı.

Benim kendimi boğmam, düşünüp düşünüp kafayı yemem gerek sanırım Hiç umrumda bile değil çünkü benimle sevişirken ruhu bedeninden çıkıyor gibi onu öyle görmek bana yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…