- 30 Haziran 2024
- 49
- 2
- 3
- Konu Sahibi the_orange
-
Eşim yaşamış. Eğer ben yaşasaydım ilişki eşime böyle bi soru soramazdım dedim :)))İlk degilmissiniz ki ? Konuda " benden önceki sevgilisiyle ilişki yaşamış" demediniz mi ?
Çekip çıkardım o hayattan der gibi sanki ciddenBaşıkta o kadar komik ki sanırsın eşi önceki haytında pavyonda çalışmış
Evlenmeden önce sordum. Biliyordum. Sadece uzun yillar unutamadiği içine de yara olan sevgilisiyle yaşadiğini bilmiyordum. Evlendikten sonra ögrendim onu. Herhangi biri sandım ilişki yaşadiği kisiyiSizden önce yaşadıklarını evlendikten sonra mı öğrendiniz öncesinde öğrenip bilerek mi evlendiniz?
Siz mi sordunuz o mu anlattı?
Evlenmeden önce sorarak öğrenip şimdi şimdi kafaya takmaya başladıysanız huyunuzu biliyordunuz kendi kendinizi doldurmuş olmuşsunuz.
Evlendikten sonra sorarak öğrendiyseniz dertsiz başınıza dert istiyormuşsunuz.
Eşiniz kendisi anlatıp aklınızı bulandırdıysa da onun huyunuzu bilip ona göre davranması lazımdı suçlu olan o olur bu durumda.
Madem böyle bir takıntınız vardı evlenmeden önce kendiniz gibi biriyle evlenmeliydiniz. Şu an kafaya takmak için geç kalınmış. Değiştirebileceğiniz bir durum yok.
Evlenmeden önce sordum. Biliyordum. Sadece uzun yillar unutamadiği içine de yara olan sevgilisiyle yaşadiğini bilmiyordum. Evlendikten sonra ögrendim onu. Herhangi biri sandım ilişki yaşadiği kisiyi
Haklisıniz tesekkur ederimYıllardır unutamadığı biri olsa onunla evlenirdi sizinle değil.
Ya da bir ümit evlenebilmeyi beklerdi.
İlişkinin ömrü uzun yıllar olunca onu herhangi biri kategorisinden çıkarmış olmuyor.
Bittiği an bitmiştir. Ona da herhangi biri gözüyle bakarsanız kendinize iyilik etmiş olursunuz.
evlenseymiş yatağindan çekip almadım ya :))))Öteki hatun daha güzel sevişiyorsa ulen keşke onunla evlenseydim diyordur
Adam 42 yaşında sadece “1” (bir) kişiyle mi cinsellik yaşamışEvlenmeden önce sordum. Biliyordum. Sadece uzun yillar unutamadiği içine de yara olan sevgilisiyle yaşadiğini bilmiyordum. Evlendikten sonra ögrendim onu. Herhangi biri sandım ilişki yaşadiği kisiyi
O kadarini bilmiyorumAdam 42 yaşında sadece “1” (bir) kişiyle mi cinsellik yaşamış
Ya neden gelsin aklına sonuçta o insana karşı olan duyguları bitmiş gelse bile önem vermediği için anında gider. Adamın geçmişini de bu kadar irdeleyip kafaya takmaya gerek yokİyi gunler
Eşimin benden önce uzun yıllar konuştuğu sevgilisiyle cinsel birlikteliği de olmuş. Bunu kafaya taktım. Bazen unutuyorum ama aklima gelince kötü oluyorum. Benim eşimden önce birlikteliğim olmadı. Acaba o aklina geliyor mu özlüyor mu diye kuruntu yaptım. Belki de böyle değildir ama kendime engel olamiyorum bazen. Elinde olmadan aklina geliyordur sonucta insaniz. Hicbir şekilde bana kendi anlatmadi. Ben sormuştum sadece. Bu durumu nasil unutabilirim
Nerden bilsin ki daha iyi olup olmadığını sizinle sevişmedenevlenseymiş yatağindan çekip almadım ya :))))
Bence benimle evlenmezdi daha once iliskim olsaydi. Çunku aile yapilarina ters dediğiniz gibi. Dürüstlüğe gelirse konu soyledğiniz gibi ilişki yaşamamıs birini arayan kendi de yaşamamalı.Yani siz yazılanlara pek bakmayın . Türkiye’de yaşla pek ilgisi yok . Daha kapalı hayatlar yaşıyor bir çok insan . Benim çevrem de öyle . Evliliği bekleyen çok kişi var . Yaş fark etmez . Beni bu konularda rahatsız eden kadının bu durumu olup erkeğin olmaması . Aynı anlayışı adam gösterecek miydi ? Yani siz rahatsızsınız bu durumdan . Ama adam acaba sizinle evlenir miydi eğer bakire olmasaydınız . Ya da o nelerden rahatsız olacaktı o durumda . O açıdan düşününce söyleyin adama sizi sevdiğini hissettirsin . Bu tür kafa karışıklıkları genelde ilgisizlikten oluyor . İlgilensin sizinle. Aklınız da böyle soru işaretleri oluşmaz o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?