Tamam bende seviyorum oynamayı oynuyorum da bazen birlikte oynuyoruz ama çoğu hep kendi arkadaşlaro ile grup sohbeti yaparak oynuyor sürekli kulaklıkla konuşup duruyor bende evde koltukta mal gibi duruyorum başlarsa oyna tabi diye destek verdim suyu çıktıBenimki de oyun bagimlisi, sirf oyun oynamak adina kendine sistem duzdu resmen..
Disari cikmiyorum etmiyorum bir bu keyfim var diyor, bir seyde diyemiyorum..
Bende istedigim oyunlari soyledim indirdi, artik bende oynuyorum sıkılmıyoruz..
oyun oynamaktan mutluluk duyuyor ama bunu yaparken ciftlerin birlikte yapmasi gereken seylerdende geri kalmiyoruz..
Gozumden anliyor sıkıldigimi =D
Arkadaşlar bir derdim var.
Evliyim , eşime 8 milyara leptop istedi oyun leptobu çok istedi diye aldık. Sonra hangi oyunu istediyse almasına izin verdim. Şuan izin zamanımızdayız. Sürekli oyun oynuyor. Yani artık çok mutsuzum biliyor da tamam şimdi çıkıcam sonra film izleyelim falan diyor. Sürekli oyunşarda arkadaşlarıyla oynuyor. Sabahtan bir başlıyor ben yemek yapana kadar. Sonra yemeğini yiyor 11 e 12 ye geceye kadar. Arada bir benimle de canı isterse oynuyor. Ve artık mutsuzum bağımlı oldu resmeb
Valla burda çoğu kadın bunun için tartışılır mı diyo ama bence tam da bunun için tartışılır.İlgisiz sürekli çocuk gibi oyun oynayan adamı ben napiyim.Benim eşim de aynı sürekli oyun başında.Ben de küstüm trip attım,alttan aldım neler yaptım olmadı
Çözüm değl ki? Kavga etmek dahada kötü bir hale getiriyot
Valla bende defalarca konuştum ama sonuc degısmedi. Evi terkedip gidesim geliyor. O derece yani. Çıldırmamak elde değilBizdede var o sorundan lol be knıght mı dır nedir. Başından kalkmak bişmiyodu 6 aylık evliyiz kaç kere konuştum anlattım anlamadı. En son ağladım benimle ilgilen istiyorum evliliğinden ke önemli bizim mutluluğumuzdan önemli mi değiyomu huzursuzluğa sana oynama demiyorum ama saatlerce kendini kaybetme dedim. Anlaştık şimdi oynuyo ama saatlerce değil bende o saatlerde kendime dizi ve oyun buldum oynuyorum şimdilik aştık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?