Eşimin oyun bağımlılığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EvKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EvKa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
52
48
288
İzmir
Arkadaşlar bir derdim var.
Evliyim , eşime 8 milyara leptop istedi oyun leptobu çok istedi diye aldık. Sonra hangi oyunu istediyse almasına izin verdim. Şuan izin zamanımızdayız. Sürekli oyun oynuyor. Yani artık çok mutsuzum biliyor da tamam şimdi çıkıcam sonra film izleyelim falan diyor. Sürekli oyunşarda arkadaşlarıyla oynuyor. Sabahtan bir başlıyor ben yemek yapana kadar. Sonra yemeğini yiyor 11 e 12 ye geceye kadar. Arada bir benimle de canı isterse oynuyor. Ve artık mutsuzum bağımlı oldu resmeb

Görüşlerinizi almak istiyorum. Dışarı hiç çıkmaz öyle erkek erkeğe muhabbetleri yok ama oyun sorun

Benimki de oyun bagimlisi, sirf oyun oynamak adina kendine sistem duzdu resmen..
Disari cikmiyorum etmiyorum bir bu keyfim var diyor, bir seyde diyemiyorum..
Bende istedigim oyunlari soyledim indirdi, artik bende oynuyorum sıkılmıyoruz..
oyun oynamaktan mutluluk duyuyor ama bunu yaparken ciftlerin birlikte yapmasi gereken seylerdende geri kalmiyoruz..
Gozumden anliyor sıkıldigimi =D

Tamam bende seviyorum oynamayı oynuyorum da bazen birlikte oynuyoruz ama çoğu hep kendi arkadaşlaro ile grup sohbeti yaparak oynuyor sürekli kulaklıkla konuşup duruyor bende evde koltukta mal gibi duruyorum başlarsa oyna tabi diye destek verdim suyu çıktı

Bilgisayar, internet, oyun bağımlılarının da, hayatlarını olumsuz etkiledikleri noktada profesyonel destek alması gerektiğini düşünüyorum.
Bire bir psikolog ve psikiyatrlarla görüşün.

Birde izin günündeyiz en önemlisi belli sebeplerdwn görevden dolayı da 2 3 4 ay ayrı kalacağız izin bitince bunu da oynayarak değerlendiriyor giidnce internetim olmayacak oynamayıcam zaten diye diyor

Laptopun üstüne su dök

Bunu yaşamayan bilemez. İnsan dısardan bakınca bu yuzden eşle kavga mı edilirmiş diyor. Ama inan seni okadar ıyı anlıyorum ki..
1,5 yıllık evliyim bu sebepten dolayı defalarca tartıştık. Artık en son dün gece bildiğin ıfak çaplı bi sinir krizi gecirdim. Ama sonuc: aynı

Suan içerde oyun oynuyor ..

Bilemiyorum. Gercekten bilemiyorum..eşimi çok seviyorum. Ama bazen oyle kotu hıssedıyorum ki kendimi gercek sevgi bu mu acaba diye sorguladıgım zamanlar oluyor artık. Çözüm ne bilmiyorum. Ben her yolu denedim. Karsıma aldım konustım, agladım zırladım, küstüm trip attım , kendi köşeöe cekildim, umursamıyırmus gibi davrandım vs vs..ama degısen hiç bir sey yok!

single player modu olan oyunlarda çabuk sıkılır ama online oyunlar bağımlılık yapıyor ve çin de 48 saat mi ne aralıksız online oyun oynayan genç bilgisayar başında hık diye gitmiş. Demek istediğim online oyun insan hayatını zindan eder birçok şeyden geri kalır bunun önüne geçmeniz lazım. Bende uzun yıllar oynadım ve bi faydasını görmedim.

Destek almanız lazim.
Yada çocuk yapın :)

Ben de oynuyorum, yetmiyor telefondan oynuyorum. Mmorpg tarz oyunlara bayilirim, arkadaslarimla oynuyorum aynen eşin gibi. Onceden alarm kurar savaşlara kalkardim, biri gelmeyince digerleri arardi uyan diye. Farkli bir dunya orasi. Cok eglenceli. Eşim de oynuyor, beraber klan yönetiyoruz hatta. Ben ondan daha aktifim tüm idare bende :)) oyuncu alim, cikarimi, savas organizasyonlari, klan gorevlerini oyunculara yaptirma, diger klanlarla kavga dovus yapmak benden soruluyor. Bu yuzden bir sey diyemiyorum.

Valla burda çoğu kadın bunun için tartışılır mı diyo ama bence tam da bunun için tartışılır.İlgisiz sürekli çocuk gibi oyun oynayan adamı ben napiyim.Benim eşim de aynı sürekli oyun başında.Ben de küstüm trip attım,alttan aldım neler yaptım olmadı

Kaç yıllık evlisin? Hep mi böyleydi? Bazen delirecek gibi oluyorum.

Kır bilgisayarı yenisini alırsa onu da kır

Çözüm değl ki? Kavga etmek dahada kötü bir hale getiriyot

Kavga değil ki, bilgisayarı olmazsa nasıl oyun oynayacak, bağımlı sonuçta, konuşmuş olmamış. Benim başıma gelse ben bir de terapiye şuna buna para vereceğime bilgisayarı kırarım daha ucuza mal olur

Bizdede var o sorundan lol be knıght mı dır nedir. Başından kalkmak bişmiyodu 6 aylık evliyiz kaç kere konuştum anlattım anlamadı. En son ağladım benimle ilgilen istiyorum evliliğinden ke önemli bizim mutluluğumuzdan önemli mi değiyomu huzursuzluğa sana oynama demiyorum ama saatlerce kendini kaybetme dedim. Anlaştık şimdi oynuyo ama saatlerce değil bende o saatlerde kendime dizi ve oyun buldum oynuyorum şimdilik aştık gibi

Valla bende defalarca konuştum ama sonuc degısmedi. Evi terkedip gidesim geliyor. O derece yani. Çıldırmamak elde değil

Bende online oyunları cok severim. Evli değilim ama evli olsaydım kocamla birlikte oynardım bundan da çok keyif alırdım.
Onun sevdiği seylere saygı duyup birlikte yapsanız. En azından o şekilde zamanı yönetirsiniz. Bir süre sonra hadi birazda film izleyelim vs diyerek alıştırabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…