Eşimin oyun hastalığı !!!

Deniz123asd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
36
9
1
Merhaba hanımlar tavsiyelerinizle belki bana yardım edebilir...

Eşim her akşam işten geldiğinde online oyun oynuyor .. Benimle yeterince ilgilenmiyor bırak şu oyunu diyorum hemen cevabı da hazır ben her akşam okadar insanın lafını çekiyorum oyundan stress atıyorum diyor ne yapmam gerektiğini bilemedim savaş oyunu olduğu için gerçekten stress mi atıyor yoksa bağımlısı mı oldu anlamadım nışanlıykende çok oynardıama ozamanlar seslenmezdim evlendik hayla aynı bir kerede oyun senden kıymetli mi diyip şu bilgisayarı kenara attığını görmedim üç aydır evliyiz her Allahın günü oyun oynuyor oyun oynadığı için de ne doğru düzgün sohbet ediyor ne dışarı çıkartabiliyorum e bütün gün de çalıştığı için akşamları eve gelmesini iple çekiyorum gelse de otursak konuşşak diye.. Bazen laptopu sakladığımı zamanlar bile oluyor ama yine gidip buluyor açıyor .. Aşkım bana her gün bir saat ver oynayım seninle ilgilenecem diyor ama oyuna bi başlıyor gece 12 1 e kadar bırakmıyor ozamana kadarda benim uykum geliyor her akşam böyle ne sohbet kaldı nede bi konuşacak konu ne yapmalıyım sizce bana akıl verin Şimdiden tşkler :/

Yanında oturuyorum boş boş :/

Sende bi oyun ya da dizi falan bir şey bul. Al içeceğini abur cuburunu onla vakit geçir. Eğlen ama kendin için yap bunu. Madem o 3 aylık evliliğinde her gününü oyun oynayarak geçirmek istemiş. Sende keyfine bak.

Ay canım üzüldüm senin adına aynı kocadan bendede var malasef bnde 4 senelik evliyim işten gelio yemek yiyo sonra bilgisayar telefon yapacak bişey yoktu ama ben biraz işi çözdüm hiç karışmıyorum. Bende onla ilgilenmiyorum. Akşam yatmaya yanyana geliyoruz. Bana yanaşmaya çalışıyor o iş için bende yapmıyorum. Diyorum ki o iş için bana geleceksen git başka yerlere falan böyle böyle biraz düzeldi hiç üstüne düşme derim kendi farketsin seni hatasını anlasın yoksa senin demenle boraksa bile aklı orda kalır. Allah yardımcın olsun.

Öyle yapsam evi başıma yıkar herhalde bir kere sarj olurken prizden çektim de demediği kalmadı
hastalık olmuş cnm onda zaten bu erkekleri anlamak mümkün değil 7 yıl çıktım eşimle evlendik o kadar yıl bekledik dediim bu adam dibimden ayrılmaz herhalde oda sizin eşiniz gibi bir oyuna sardı geceleri bile gelmiyordu yanıma he dedim öyle mi ya dedim bu oyunu bırakırsın ya beni baya bi mücadele ettim valla bende şimdi 5 yılı devirdik evliliğimizde 4 yıldır pc ye bakmıyo bile ilk zamanlar bu admlara bişeyler olurya bende çözemiyorum o helleri.

Sende bi oyun ya da dizi falan bir şey bul. Al içeceğini abur cuburunu onla vakit geçir. Eğlen ama kendin için yap bunu. Madem o 3 aylık evliliğinde her gününü oyun oynayarak geçirmek istemiş. Sende keyfine bak.
Bende yaparım yapmasına ama ben onunla vakit geçirmek isterken o oyun bağımlısı oldu çıktı karşıma :/

Acaba diyorum beni mi yetersiz buluyor yoksa benmi sıkıyorum canınıda oyun sarıyor :/ ben 5 yıl içinde kafayı yerim ozaman :/

yeni evliyken benimki de öyleydi, cok sert tepki vermiyodu ama cok sarmıştı. ama ben naptim 1-2 kez buyuk olay cikarttim hatta bi keresinde gittim iceri yattim ta ki yoklugumu anlayana kadar yattim sonra farketti tabi geldi odamiza hayirdir bu saatte yatmissin dedi ben de bi basladim napim bana sıra mı geliyo oyundan diye bagirdim cagirdim simdi dibimden ayrilmiyo. sanirim yeni evliyken alisamiyolar hemen...

Amin bende diyorum bu oyunun çok canımı sıkmaya başladı bırak artık diyorum ama sonra masum masum aşkım ben bütün gün insanlarla uğraşıyorum bırak bir saat oynayım sonra gelecem yanına diyince kıyamıyorum :/

Bir bilgisayar daha alın sende katıl beraber çar kasın Bende oynuyordum ara ara esimle oynuyoruz hatta oyun konsolu almak istiyorum ..
Yeri geliyor film izliyoruz bikac saat arada bi bakmissin muhhabbet acilmis filan..
Yani sende katilabilsen iyi olurdu ilgilen ilgilen diye ustune gitmek cok bunaltıcı..
Oda hepten kendini oyuna veriyordur dirdirci kadin olmak yerine beraber eglenmek daha iyi degil mi ? Oyun sonucta

Bende mi bi cingar çıkartsam ne :) galiba ya iyi bari yanlız değilmişim bu konuda :)

Valla bnmkide araba alip satma isine girdi aksam eve bi geliyor yatyataba kadar telde araba bakiyor biktim artik saatlerce o telefon a bakiyor . Plastationda mac yapardi smdi bozulduda kurtulduk . Ben dDe ogrenmstm arada beraber mac yapiyorduk . Sende ogren oyunu oynayin . Ya da gece 12 1 gibi oyna madem 1 saat istiyorsun o zmn o saatte oyna ama ondan once acma de . Eger hala dnlemiyorsa yaninda oturmasurekli tatavir li davran hic onunla ilgilenme seni ozlemesini sagla . Baktin o da olmuyo bilgisayari boz :)) o da olmazsa sarterleri indir . Gerekirse apartmandan indir :)) bagmlilik olmustur bnde cok severim savas oyunlarini insan kaptiriyor kendini . Allah yardimcin olsun

Bende yaparım yapmasına ama ben onunla vakit geçirmek isterken o oyun bağımlısı oldu çıktı karşıma :/

O anlayana kadar. Belki dank eder kafasına. İkinizde ayrı dünyalardasınız falan. Yani hep başında söylenmek pek iyi fikir değil. Olan senin sinirlerine oluyor.

Oyun sonuçta evet ama benim dikkatimi çeken bişey olsa bende oynuyacam vurdulu kırdılı savaş oyunları oynuyor benimde canım sıkılıyor o yüzden bende sokulamıyorum :/

Bizim eşimle anlaşmamız var,haftada 2gece doyasıya arkadaşlarıyla Play Station oynuyorlar..bende evde kafama göre takılıyorum..

Sizde bence bunun sınırlamasını yapın..ne siz yalnız kalın..ne kocanız eglencesınden mahrum kalsın..

Aynen ya sinirlerim alt üst oluyor vallah :/ bak mesela o şu an mutfakda pcyin başında oyun oynuyor bende odayım beyfendinin dünyadan haberi yok
O anlayana kadar. Belki dank eder kafasına. İkinizde ayrı dünyalardasınız falan. Yani hep başında söylenmek pek iyi fikir değil. Olan senin sinirlerine oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…