- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi Deniz123asd
-
profil resmine bakinca daha can alici yorum yaparsin sanmistim :)valla hic tınlamayın kafaniza gore hobilerinizi gerceklestirin zaten noluyo derler o zaman
Uzgunum esiniz bagimli bu cok zor bi konu cunku o bir bagimli bi dusunun simdi oynamassa mutsuz olacak boyle birudini yakindan taniyorum cok zor seyler bunlar onunda esi oyun bagimlisiydi adam kapattiriyodu interneti nafile bu defa kadin krizlere giriyo falan yine actiriyodu hic bi sekilde cozum bulamadilar sakin ustune gitmeyin derim o askinda kenduside cok mutlu degildir birakmak istiyodur icinden ustune gitmeyin ama kesinlikle bi sekilde doktora gitmeye ikna edin bunun icin onunla sakin kavga etmeyin yeni evlisiniz evliliginiz yipranmasin uzmandan yardim alin cok faydali olacaktirMerhaba hanımlar tavsiyelerinizle belki bana yardım edebilir...
Eşim her akşam işten geldiğinde online oyun oynuyor .. Benimle yeterince ilgilenmiyor bırak şu oyunu diyorum hemen cevabı da hazır ben her akşam okadar insanın lafını çekiyorum oyundan stress atıyorum diyor ne yapmam gerektiğini bilemedim savaş oyunu olduğu için gerçekten stress mi atıyor yoksa bağımlısı mı oldu anlamadım nışanlıykende çok oynardıama ozamanlar seslenmezdim evlendik hayla aynı bir kerede oyun senden kıymetli mi diyip şu bilgisayarı kenara attığını görmedim üç aydır evliyiz her Allahın günü oyun oynuyoroyun oynadığı için de ne doğru düzgün sohbet ediyor ne dışarı çıkartabiliyorum e bütün gün de çalıştığı için akşamları eve gelmesini iple çekiyorum gelse de otursak konuşşak diye.. Bazen laptopu sakladığımı zamanlar bile oluyor ama yine gidip buluyor açıyor .. Aşkım bana her gün bir saat ver oynayım seninle ilgilenecem diyor ama oyuna bi başlıyor gece 12 1 e kadar bırakmıyor ozamana kadarda benim uykum geliyor her akşam böyle ne sohbet kaldı nede bi konuşacak konu ne yapmalıyım sizce bana akıl verin Şimdiden tşkler :/
profil resmine bakinca daha can alici yorum yaparsin sanmistim :)
Eşimin oynadığı oyun knight canım ya :/ neymiş hem stress atıyor hemde oyunu büyütüp satıyor para kazanıyormuş :/bütün mesajları okumadım ama savaş oyunu demişsiniz sanırım bahsettiğiniz oyun LOL. ben de çok stresli olduğum zamanlar oynarım ve evet aşırı derecede bağımlılık yapan bir oyun. oyun süreleri kısa olduğundan ve oyunda gerçek zaman dilimi olmadığından ötürü oynayan kişi farkında olmuyor. eğer cevap verirseniz size nasıl bir yöntem izleyebileceğinizi anlatırım
Aynen stress atıyorum bununla diyor gel stressini bende at dıyorum ona da bi tepki vermiyor 3 aydır bıktırdıe bu oyun illeti :/hangi oyun bu muhtemelen 3 senedir bizimn hayatımızda olan online oyun ayyyyyy ilk başlarda bende katıldı yani evde yokken işlerinde yardımcı oldum ama sıktı beni sonra bu baya bağlandı şimdi artık eskisi kadar bağımlı değil istediğimizde istediğimizi yapıyoruz pcyi istediği zaman kapatıyor ama bazen gene de sinir oluyorum kafasını onla dağııyrmuş ben yoruluyorum oysa
O kavganın aynısından dün yaptık ben iyice bunaldım artık dedim tuttum sarj kablosunu koparttım sinirimden beni odadan kovdu bugnde telefon açıyor işten özür dilerim hatalıydım diye bi oyun için kalbimi kırıyo ya ona üzülüyorum en çokdaBenzer bi problem bende de var .
Evet savaş oyunu benzeri vs ..
O oyun oynarken
Ben kendisiyle ilgilenmedim.
Yanında oturmadım ,
ki evdeysek hep aynı yerlerde vakit geçiririz ,
Ciddi bi şekilde 2 3 defa kavga ettik .
Şu an yine ara sıra oynuyor ama eskisi kadar uzun tutmuyor.
Ama ben yine sinirleniyorum .
Sanırım benzer kavganın 4. süde yolda
Bizimki zaten inatcının önde gideni biraz olgunlaş evlendin artık diyorum ne varmış bende diyip çıkıyor her lafa bi cvbı var :/ bende takıntılı biriyim zaten akşam yemekten sonra oynadığına karışmıyorum zaten bırakıyorum ama bazen 1 e 2 ye sabaha kadar oynadığı oluyor dün mesela 2 de kalktı başından bende patlattım kavgayı öyle böyle değil çok sinirimi bozuyor e kayınvaldm de sabah gelmiş diyor ki sen kadınsın sen alttan alacan ya anne diyorum sabaha kadar oyun oynamnın neresini alttan alıyım mantıklı bi açıklama yap diyorum dönüyor sende haklısın yeni evlisiniz sonuçta diyor tabi haklıyım 1 2 sen geçse anlıyacam ama 3 ay oldu daha :/Oyun bir takinti canim.bir ara bizimkide sardi. 1 2 saat oyna sonra benimle vakit gecir dememe ragmen yapmadi. Hatta benimde onunla oynamami istedi ki hic sevmem. Cok büyük kavgalar ettik sonunda. Özür diledi pcyi evden gonderdi. 2 gun gecmedi aradan isden sonra eve bir geldim bizimki pcyi almis yine oynuyor. Sonra senmisin bunu yapan. Ne ilgilendim ne taktim ne karistim. Baktim yavas yavas toparladi.cok ustune gitme gidince daha beter oluyor. Cocuklar gibi inat ediyorlar.
Dün gece baya bi sorunlu geçti zaten ama anlamaz bu akşam gelecek tekrar oturacak oyunun başınaBence iyi bi tartıs anca aklı basına gelirozaman
Korkmalısın bence de canım çünkü ben şu aralar zombi gibi ortalarda dolaşıyorum ne bi heycan var ne bi aktivite tek heycanımız ayıptır söylemsi o iş oluyor sonra yine alıyor eline pcyi :/Kızlar nasıl heyecan yaratabilrz erkeğin dkkatni cekeblmek icn yaa yoksa bunlar yüzünden embesil bi hayat ve moronlaşmış bi beyne sahip olmaktan korkuyorummmmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?