Eşimin oyun hastalığı !!!

Uzgunum esiniz bagimli bu cok zor bi konu cunku o bir bagimli bi dusunun simdi oynamassa mutsuz olacak boyle birudini yakindan taniyorum cok zor seyler bunlar onunda esi oyun bagimlisiydi adam kapattiriyodu interneti nafile bu defa kadin krizlere giriyo falan yine actiriyodu hic bi sekilde cozum bulamadilar sakin ustune gitmeyin derim o askinda kenduside cok mutlu degildir birakmak istiyodur icinden ustune gitmeyin ama kesinlikle bi sekilde doktora gitmeye ikna edin bunun icin onunla sakin kavga etmeyin yeni evlisiniz evliliginiz yipranmasin uzmandan yardim alin cok faydali olacaktir

Benimkide öyle telefon la çok oynar b3n ilk zamanlar çok karisstirirdim kendi kendime kurardim bişey bulamazdim
Şimdi elime bile almıyorum pek takmiyorum o alınca bendebende alıyorum.kızıyor sende benle ilgilenmiyon diyorum az da olsa etkiledi ama ben alıştım bazen ben alsa da bende telle ugrassam diyorum)))

bizimde evliliğimiz 3. yılını doldurdu ilk sene eşimin tel. eski modeldi internet falan yoktu.benim tel.den candy crush oynayıp canlar bitince bırakıyordu elinden.ama geçen sene yılbaşında ona son model telefon aldım o güne lanet ediyorum clash of clan mıdır nedir o bitiyo okey 101mi 301 mi neyse işte o bitiyo kağıt mağıt anlamadığım şeyler.bi ara hep söyleniyodum bir iki saat oynayıp bırakıyodu.şimdi gece 12 ye kadar oyuna devam.ilgisiz davranınca biraz bırakıyo ama bu sefer de ben stres oluyorum.herkes kızıyo annesi babası babaannesi kardeşi.benim ailem burda olmadığı için görüşecek kimsem de yok.ne bir komşu ne bir arkadaş.artık sıkıldım

Eşin bağımlı havaya konuşur boşa kavga edersin sende onu uyuz et aynı taktikle eline al bir kitap o evde yokmuş gibi davran hiç ona bakma belki ilgisini çekersin ne bileyim ya bu erkeklerde iyice manyadı

canım bizde de vardı bu durum çareyi oyuna başlayarak buldum ben de. şimdi eşimle oturup oynuyoruz çok daha eğlenceli oluyor. sonra da bi kaç saat oynayıp hadi çıkalım diyorum o da çıkıyor benle

Benim kocada oyun bağımlısı valla bigün alıcam o tlfnunu kızgın yağın içine atıcam demedi deme Hayatım sana sesleniyorum bırak artık şu oyunu Azcıkta benle oyna be adam

ben olsam oyununla sana mutluluklar der çıkar giderim.. ha boşanma anlamında değil..
çıkar arkadaşlarımla, ailemle takılırım..
kalsın öyle .. sonra da gelip ballandıra ballandıra günümü anlatırdım.. sen de oyun oynadın sanırım deyip dönüp arkamı yatardım..
bundan da ders almazsa Allah yardımcın olsa saçma sapan bir evlilik olur çıkar sizinki..

ona derdim ki ya hemen buna bir çözüm bul oyunu bırak ya da boşanalım.

Not: şimdi topa tutulacağım kesin boşan dedim sanılacak.
fakat öyle değil. bu ciddi bir konu fazlasıyla.
adam ilgisini sevgisini bir oyuna veriyor ilgisiz bir eş nereye gider bu evlilik.
ciddi anlamda korkutmak gerek.

''ben olsaydım'' evden bile bir kaç gün gidebilirdim. konu sahibine yap demiyorum asla karışamam sadece empati yaparak yanıtlıyorum.

Benzer bi problem bende de var .
Evet savaş oyunu benzeri vs ..
O oyun oynarken
Ben kendisiyle ilgilenmedim.
Yanında oturmadım ,
ki evdeysek hep aynı yerlerde vakit geçiririz ,
Ciddi bi şekilde 2 3 defa kavga ettik .
Şu an yine ara sıra oynuyor ama eskisi kadar uzun tutmuyor.
Ama ben yine sinirleniyorum .
Sanırım benzer kavganın 4. süde yolda

hangi oyun bu muhtemelen 3 senedir bizimn hayatımızda olan online oyun ayyyyyy ilk başlarda bende katıldı yani evde yokken işlerinde yardımcı oldum ama sıktı beni sonra bu baya bağlandı şimdi artık eskisi kadar bağımlı değil istediğimizde istediğimizi yapıyoruz pcyi istediği zaman kapatıyor ama bazen gene de sinir oluyorum kafasını onla dağııyrmuş ben yoruluyorum oysa

Eşimin oynadığı oyun knight canım ya :/ neymiş hem stress atıyor hemde oyunu büyütüp satıyor para kazanıyormuş :/

Aynen stress atıyorum bununla diyor gel stressini bende at dıyorum ona da bi tepki vermiyor 3 aydır bıktırdıe bu oyun illeti :/

O kavganın aynısından dün yaptık ben iyice bunaldım artık dedim tuttum sarj kablosunu koparttım sinirimden beni odadan kovdu bugnde telefon açıyor işten özür dilerim hatalıydım diye bi oyun için kalbimi kırıyo ya ona üzülüyorum en çokda

Bizimki zaten inatcının önde gideni biraz olgunlaş evlendin artık diyorum ne varmış bende diyip çıkıyor her lafa bi cvbı var :/ bende takıntılı biriyim zaten akşam yemekten sonra oynadığına karışmıyorum zaten bırakıyorum ama bazen 1 e 2 ye sabaha kadar oynadığı oluyor dün mesela 2 de kalktı başından bende patlattım kavgayı öyle böyle değil çok sinirimi bozuyor e kayınvaldm de sabah gelmiş diyor ki sen kadınsın sen alttan alacan ya anne diyorum sabaha kadar oyun oynamnın neresini alttan alıyım mantıklı bi açıklama yap diyorum dönüyor sende haklısın yeni evlisiniz sonuçta diyor tabi haklıyım 1 2 sen geçse anlıyacam ama 3 ay oldu daha :/

Kızlar nasıl heyecan yaratabilrz erkeğin dkkatni cekeblmek icn yaa yoksa bunlar yüzünden embesil bi hayat ve moronlaşmış bi beyne sahip olmaktan korkuyorummmmm!
Korkmalısın bence de canım çünkü ben şu aralar zombi gibi ortalarda dolaşıyorum ne bi heycan var ne bi aktivite tek heycanımız ayıptır söylemsi o iş oluyor sonra yine alıyor eline pcyi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…