- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Deniz123asd
-
Hayır canım eşin artık bağımlısı olmuş oyunun seni gözü göremeyecek kadar bağımlı pc oyununa kendini suçlama boşuna. ... bence sende onu görmezden gel bakalım nasıl olacak tepkisi?Acaba diyorum beni mi yetersiz buluyor yoksa benmi sıkıyorum canınıda oyun sarıyor :/ ben 5 yıl içinde kafayı yerim ozaman :/
İnşallah düzellirler ya olan bizlere oluyor can sıkıntısı sinir stress sonra bi patlıyacan tam patlıyacan
Ayy ölmekten güldüm deli olacam demin yanıma geldi gel aşkım yanıma otur diye ben gelmiyecem başım ağrıyo yatacam dedim iki sarıldı marıldı dokunma ya başım çok ağrıyo ışığa bakamıyorum migren mi var acaba bende dedim senin migrenin benim yavrum dedi gülerek odada çıktı yok arkadaş benimkinde bi annormallik varBende gerçekten migren var ama :) senin yoksa ( İnşallah yoktur ) varmış gibi yap, 3 aydır tutmamıştı, şimdi fena vurdu migrenim de :) ilgiyi üzerine çektikten sonra, çaktırmadan rahatsız olduğun konunun, migrenini tetiklediğini söyle ve 1 hafta uzasın mümkünse ağrın :) İnşallah işe yarar :)
Yanlız değilim ya bu konuda en çokda ona seviniyorum :)Kızlar okudum yorumların hepsini ve ben de daha 2bucuk aylık evliyim gel gör ki aynı sorun bende de varr napcam bilmyorum delirmek üzereyim yaaaa!!
Ayy ölmekten güldüm deli olacam demin yanıma geldi gel aşkım yanıma otur diye ben gelmiyecem başım ağrıyo yatacam dedim iki sarıldı marıldı dokunma ya başım çok ağrıyo ışığa bakamıyorum migren mi var acaba bende dedim senin migrenin benim yavrum dedi gülerek odada çıktı yok arkadaş benimkinde bi annormallik var
Tamamdır böyle devam :)ilk anda olur böyle, sen hiç bozma ciddi olduğunu belli et :) tutuşsun biraz, bakalım kimmiş onun migreni
O sihirli değneği önce pcnin üzerinde yamultum sonra da erkeklerin üzerinde düzeltirdikBen de yanlız olmadığıma biyandan seviniyorum ama biyandan da bi ömür böyle nasıl geçicek tüm hemcinslerin adına üzülüyorumm keşke sihirli bi değnek olsa da bu erkek cinsini dayakla yola getirsek diye bitiresim geldi sonunu
Yaa paramanya diye bi oyun var onu indirdik iki gün oynadı canı sıkıldı sildi niye sildin ne güzel beraber oynuyorduk dedim telefona ağır geldi telefon donmaya başladı diyip bahane üretti bana
Kızlar nasıl heyecan yaratabilrz erkeğin dkkatni cekeblmek icn yaa yoksa bunlar yüzünden embesil bi hayat ve moronlaşmış bi beyne sahip olmaktan korkuyorummmmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?