Eşimin oyun hastalığı !!!

Acaba diyorum beni mi yetersiz buluyor yoksa benmi sıkıyorum canınıda oyun sarıyor :/ ben 5 yıl içinde kafayı yerim ozaman :/
Hayır canım eşin artık bağımlısı olmuş oyunun seni gözü göremeyecek kadar bağımlı pc oyununa kendini suçlama boşuna. ... bence sende onu görmezden gel bakalım nasıl olacak tepkisi?

Kızlar okudum yorumların hepsini ve ben de daha 2bucuk aylık evliyim gel gör ki aynı sorun bende de varr napcam bilmyorum delirmek üzereyim yaaaa!!

Hayır işin garip yanı benimki işe de gitmiyo 2gündür hiç konuşmuyoruz evde

Ayy ölmekten güldüm deli olacam demin yanıma geldi gel aşkım yanıma otur diye ben gelmiyecem başım ağrıyo yatacam dedim iki sarıldı marıldı dokunma ya başım çok ağrıyo ışığa bakamıyorum migren mi var acaba bende dedim senin migrenin benim yavrum dedi gülerek odada çıktı yok arkadaş benimkinde bi annormallik var

ilk anda olur böyle, sen hiç bozma ciddi olduğunu belli et :) tutuşsun biraz, bakalım kimmiş onun migreni

Ben de yanlız olmadığıma biyandan seviniyorum ama biyandan da bi ömür böyle nasıl geçicek tüm hemcinslerin adına üzülüyorumm keşke sihirli bi değnek olsa da bu erkek cinsini dayakla yola getirsek diye bitiresim geldi sonunu

O sihirli değneği önce pcnin üzerinde yamultum sonra da erkeklerin üzerinde düzeltirdik

bütün mesajları okumadım ama savaş oyunu demişsiniz sanırım bahsettiğiniz oyun LOL. ben de çok stresli olduğum zamanlar oynarım ve evet aşırı derecede bağımlılık yapan bir oyun. oyun süreleri kısa olduğundan ve oyunda gerçek zaman dilimi olmadığından ötürü oynayan kişi farkında olmuyor. eğer cevap verirseniz size nasıl bir yöntem izleyebileceğinizi anlatırım

Oyun bir takinti canim.bir ara bizimkide sardi. 1 2 saat oyna sonra benimle vakit gecir dememe ragmen yapmadi. Hatta benimde onunla oynamami istedi ki hic sevmem. Cok büyük kavgalar ettik sonunda. Özür diledi pcyi evden gonderdi. 2 gun gecmedi aradan isden sonra eve bir geldim bizimki pcyi almis yine oynuyor. Sonra senmisin bunu yapan. Ne ilgilendim ne taktim ne karistim. Baktim yavas yavas toparladi.cok ustune gitme gidince daha beter oluyor. Cocuklar gibi inat ediyorlar.

Kızlar nasıl heyecan yaratabilrz erkeğin dkkatni cekeblmek icn yaa yoksa bunlar yüzünden embesil bi hayat ve moronlaşmış bi beyne sahip olmaktan korkuyorummmmm!

Kızlar nasıl heyecan yaratabilrz erkeğin dkkatni cekeblmek icn yaa yoksa bunlar yüzünden embesil bi hayat ve moronlaşmış bi beyne sahip olmaktan korkuyorummmmm!

Bende bunun hakkinda konu acmistim. Ayrilicam yetti diye kiyameti kopardim simdi bilgisayarimiz copte :)

Yaa paramanya diye bi oyun var onu indirdik iki gün oynadı canı sıkıldı sildi niye sildin ne güzel beraber oynuyorduk dedim telefona ağır geldi telefon donmaya başladı diyip bahane üretti bana

Bence iyi bi tartıs anca aklı basına gelirozaman

valla hic tınlamayın kafaniza gore hobilerinizi gerceklestirin zaten noluyo derler o zaman

Tamam da ben de 2gündür öyle yapıyorum ama sonuç alamadım onun da morali bozuk benim de ama ikimiz de bi adım atmyoruz inatcılıkta ısrarcıyız nolcak böyle blmnyormm konusmyorzz

biz de oyleyidik. baktim olmuyor ben de yukkeyip esimin klanina katilfin6.
ordaki sohbet bolumunden arada bi espirilesiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…