- 16 Eylül 2015
- 36
- 9
- 1
- Konu Sahibi Deniz123asd
-
Valla bnmkide araba alip satma isine girdi aksam eve bi geliyor yatyataba kadar telde araba bakiyor biktim artik saatlerce o telefon a bakiyor . Plastationda mac yapardi smdi bozulduda kurtulduk . Ben dDe ogrenmstm arada beraber mac yapiyorduk . Sende ogren oyunu oynayin . Ya da gece 12 1 gibi oyna madem 1 saat istiyorsun o zmn o saatte oyna ama ondan once acma de . Eger hala dnlemiyorsa yaninda oturmasurekli tatavir li davran hic onunla ilgilenme seni ozlemesini sagla . Baktin o da olmuyo bilgisayari boz :)) o da olmazsa sarterleri indir . Gerekirse apartmandan indir :)) bagmlilik olmustur bnde cok severim savas oyunlarini insan kaptiriyor kendini . Allah yardimcin olsun
Bizim eşimle anlaşmamız var,haftada 2gece doyasıya arkadaşlarıyla Play Station oynuyorlar..bende evde kafama göre takılıyorum..
Sizde bence bunun sınırlamasını yapın..ne siz yalnız kalın..ne kocanız eglencesınden mahrum kalsın..[/QUOT
:) bizde 1 yıllık evliyiz aynı durum bizde de var senelerdir oynadığı oyun ve pc açık evde bırakıp iş yerindeki pcden uzaktan baglantıyla baglanıp bakıyor o derece. Evlendiğimiz zaman başka iş yerindeydi stresliydi ve cok alındığım halde üzerine gitmiyordum bende oyun oynuyordum bunun için ona pc kurdurttum hatta sonra kendi kendine bıraktı. Kendi işini açtı işiyle mesgul koşturuyo ama simdi gene başladı yeni server gelmiş yeni yerde kasılıyormuş felan geceleri arkadaşları arıyordu başta uyanıp çıldırdıgım zamanlar oldu allahtan bi program var karakteri kendini kasıyor da arada bi bana dönüp bakıyor yoksa ben çoktan cıldırmıştım ve hamileyim şuan tek düşüncem bebegim dogduktan sonra düzelir istese de oynayamaz zaten işini koşturmaktan fırsat bulup oynayamıyor bile Allah var yine ilgileniyor benimle ama o pc gördükçe sinirim bozulmuyo değil. Bence kendini uzak tut işe yarayacaktır yeni evlisiniz çünkü bu sekılde cezalandır ve hiç takma başka meşgale edin canım..
Sizin eşiniz satmış benimki ağrı kesici at sabaha bişeyin kalmaz der geçer :)Biz de evlendiğimizin ilk 1 yılı eşimin oyunuyla geçti. Arada sırada bende katılıyordum ona. Sonra baktım olacak gibi değil, '' aşkım bende migren var ve bu aletin sesi de, kendisi de migrenimi tetikliyor, çok başım ağrıyor '' dedim. 1 hafta sonra sattı makinayı garibim
Sizin eşiniz satmış benimki ağrı kesici at sabaha bişeyin kalmaz der geçer :)
Aynen ya sinirlerim alt üst oluyor vallah :/ bak mesela o şu an mutfakda pcyin başında oyun oynuyor bende odayım beyfendinin dünyadan haberi yok
Haklısın iyi bi kavga gelir bunun hakından ancak tşk ederim tavsiyen içinÇok yanlış ya. Bencillikten başka bir şey değil bu yaptığı. Hergün hergün de olmaz ki. Ya da saat koyucak.. Galiba ben fena kızıp sonra o kendine sınırlama getirene kadar konuşmazdım. Dediğim gibi dizi, oyun bende başka ilgi alanı bulurdum. Bence sen önce fena bi kız buna bağır ve konuşma.
Yaa paramanya diye bi oyun var onu indirdik iki gün oynadı canı sıkıldı sildi niye sildin ne güzel beraber oynuyorduk dedim telefona ağır geldi telefon donmaya başladı diyip bahane üretti banaValla biz telefona sos oyunu indirdik aksamları yarım saat oynuyoruz sizde deneyin ikiniz oynarsıız en azından çok keyifli oluyor bildiğin çocuk gibi sos oynuyoruz kim yenerse o bişey yapmasını veya yapmaması gerektiğini söylüyor :)
Seninde başın ağrısın migrenin felan olsun diyorsun yani :)her gün ağrıyan başınız varsa, bir yerden sonra o ağrıyan başın ucu ona da dokunuyorsa, hap, tavsiye işlemez artık karşıdakine :)
Merhaba hanımlar tavsiyelerinizle belki bana yardım edebilir...
Eşim her akşam işten geldiğinde online oyun oynuyor .. Benimle yeterince ilgilenmiyor bırak şu oyunu diyorum hemen cevabı da hazır ben her akşam okadar insanın lafını çekiyorum oyundan stress atıyorum diyor ne yapmam gerektiğini bilemedim savaş oyunu olduğu için gerçekten stress mi atıyor yoksa bağımlısı mı oldu anlamadım nışanlıykende çok oynardıama ozamanlar seslenmezdim evlendik hayla aynı bir kerede oyun senden kıymetli mi diyip şu bilgisayarı kenara attığını görmedim üç aydır evliyiz her Allahın günü oyun oynuyoroyun oynadığı için de ne doğru düzgün sohbet ediyor ne dışarı çıkartabiliyorum e bütün gün de çalıştığı için akşamları eve gelmesini iple çekiyorum gelse de otursak konuşşak diye.. Bazen laptopu sakladığımı zamanlar bile oluyor ama yine gidip buluyor açıyor .. Aşkım bana her gün bir saat ver oynayım seninle ilgilenecem diyor ama oyuna bi başlıyor gece 12 1 e kadar bırakmıyor ozamana kadarda benim uykum geliyor her akşam böyle ne sohbet kaldı nede bi konuşacak konu ne yapmalıyım sizce bana akıl verin Şimdiden tşkler :/
Seninde başın ağrısın migrenin felan olsun diyorsun yani :)
Ben zaten bütün gün o işteyken ayırıyorum ya ha akşamlarıda eşimle geçiriyim diyorum oda olmuyor kendi isteğiyle bırakacak gibi de durmuyor oynadıkca oynayası geliyor :/Bende oynuyordum bi zamanlar 6 7 ay oldu bırakalı.Bırakmak gerçekten cok zor oluyor o kadar emek arkadaş filan da edinmiştir ne kadar konussanız boş yani anca kendi isteğiyle bırakabilir.Sizde o oyundayken başka ugraşlar bulun kendinize vakit ayırın.
ah arkadasım benım derdının aynısı bende war.oyunun adı counter strike mi yoksa??? hadı benım gene 3 sene bttı 4 e gırdık.onun yaptıgı gercekten ayıp yanı.al leptopu kır at sende ne dıım smdı.daha 3aylık evlı ınsan bole olurmu nekadar ayıp ya??benımkıde aynen öyle der kahvem yok ıckım yok evımde oyunumu oynuyorum stres atıyorum der bahane hazırdır hep..bi çaresıne bak yanı.3 aylı evlı ınsan daha balayında gbidir
Bide öyle deneyim bakalım inşallah işe yarar tavsiyen :) tşk ederimDenemekten zarar gelmez :)
Off off hep aynı bahane arkadaşım benimkide böyle söyler karım kızım yok içkim yok kumarım yok bir oyun mu gözüne batıyor her gece dışarı çıksam daha mı iyi olacak der
Bide öyle deneyim bakalım inşallah işe yarar tavsiyen :) tşk ederim
İnşallah düzellirler ya olan bizlere oluyor can sıkıntısı sinir stress sonra bi patlıyacan tam patlıyacanaynen cnm soledıklerının hepsını esım de dıyor.ama sız daha yenı evlısınız.bızım olmus 3 sene..bı caresıne bakmalısın.bence.tavrını koy derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?