Eşimin oyun hastalığı !!!

Amin :/ tşk ederim

:) bizde 1 yıllık evliyiz aynı durum bizde de var senelerdir oynadığı oyun ve pc açık evde bırakıp iş yerindeki pcden uzaktan baglantıyla baglanıp bakıyor o derece. Evlendiğimiz zaman başka iş yerindeydi stresliydi ve cok alındığım halde üzerine gitmiyordum bende oyun oynuyordum bunun için ona pc kurdurttum hatta sonra kendi kendine bıraktı. Kendi işini açtı işiyle mesgul koşturuyo ama simdi gene başladı yeni server gelmiş yeni yerde kasılıyormuş felan geceleri arkadaşları arıyordu başta uyanıp çıldırdıgım zamanlar oldu allahtan bi program var karakteri kendini kasıyor da arada bi bana dönüp bakıyor yoksa ben çoktan cıldırmıştım ve hamileyim şuan tek düşüncem bebegim oldugundan batmıyor gözüme zaten dogunca düzelir istese de oynayamaz dediğim gibi oynamakta degil onunkisi program oynatıyo karakterini işini koşturmaktan fırsat bulup oynadıgıda sayılmaz bile yine ilgileniyor benimle ama o pc gördükçe sinirim bozulmuyo değil. Bence kendini uzak tut işe yarayacaktır yeni evlisiniz çünkü bu sekılde cezalandır ve hiç takma başka meşgale edin canım..

Biz de evlendiğimizin ilk 1 yılı eşimin oyunuyla geçti. Arada sırada bende katılıyordum ona. Sonra baktım olacak gibi değil, '' aşkım bende migren var ve bu aletin sesi de, kendisi de migrenimi tetikliyor, çok başım ağrıyor '' dedim. 1 hafta sonra sattı makinayı garibim

So

Eşim de bi pcle sınırlı kalmıyor bi yere oturmaya gidelim hemen telefona saldırıyo tavsiyeniz için tşk ederim

Sizin eşiniz satmış benimki ağrı kesici at sabaha bişeyin kalmaz der geçer :)

Aynen ya sinirlerim alt üst oluyor vallah :/ bak mesela o şu an mutfakda pcyin başında oyun oynuyor bende odayım beyfendinin dünyadan haberi yok

Çok yanlış ya. Bencillikten başka bir şey değil bu yaptığı. Hergün hergün de olmaz ki. Ya da saat koyucak.. Galiba ben fena kızıp sonra o kendine sınırlama getirene kadar konuşmazdım. Dediğim gibi dizi, oyun bende başka ilgi alanı bulurdum. Bence sen önce fena bi kız buna bağır ve konuşma.

Valla biz telefona sos oyunu indirdik aksamları yarım saat oynuyoruz sizde deneyin ikiniz oynarsıız en azından çok keyifli oluyor bildiğin çocuk gibi sos oynuyoruz kim yenerse o bişey yapmasını veya yapmaması gerektiğini söylüyor :)

Haklısın iyi bi kavga gelir bunun hakından ancak tşk ederim tavsiyen için

Yaa paramanya diye bi oyun var onu indirdik iki gün oynadı canı sıkıldı sildi niye sildin ne güzel beraber oynuyorduk dedim telefona ağır geldi telefon donmaya başladı diyip bahane üretti bana

Bende oynuyordum bi zamanlar 6 7 ay oldu bırakalı.Bırakmak gerçekten cok zor oluyor o kadar emek arkadaş filan da edinmiştir ne kadar konussanız boş yani anca kendi isteğiyle bırakabilir.Sizde o oyundayken başka ugraşlar bulun kendinize vakit ayırın.

ah arkadasım benım derdının aynısı bende war.oyunun adı counter strike mi yoksa??? hadı benım gene 3 sene bttı 4 e gırdık.onun yaptıgı gercekten ayıp yanı.al leptopu kır at sende ne dıım smdı.daha 3aylık evlı ınsan bole olurmu nekadar ayıp ya??benımkıde aynen öyle der kahvem yok ıckım yok evımde oyunumu oynuyorum stres atıyorum der bahane hazırdır hep..bi çaresıne bak yanı.3 aylı evlı ınsan daha balayında gbidir

Ben zaten bütün gün o işteyken ayırıyorum ya ha akşamlarıda eşimle geçiriyim diyorum oda olmuyor kendi isteğiyle bırakacak gibi de durmuyor oynadıkca oynayası geliyor :/

Off off hep aynı bahane arkadaşım benimkide böyle söyler karım kızım yok içkim yok kumarım yok bir oyun mu gözüne batıyor her gece dışarı çıksam daha mı iyi olacak der

Off off hep aynı bahane arkadaşım benimkide böyle söyler karım kızım yok içkim yok kumarım yok bir oyun mu gözüne batıyor her gece dışarı çıksam daha mı iyi olacak der

aynen cnm soledıklerının hepsını esım de dıyor.ama sız daha yenı evlısınız.bızım olmus 3 sene..bı caresıne bakmalısın.bence.tavrını koy derım

Bide öyle deneyim bakalım inşallah işe yarar tavsiyen :) tşk ederim

Bende gerçekten migren var ama :) senin yoksa ( İnşallah yoktur ) varmış gibi yap, 3 aydır tutmamıştı, şimdi fena vurdu migrenim de :) ilgiyi üzerine çektikten sonra, çaktırmadan rahatsız olduğun konunun, migrenini tetiklediğini söyle ve 1 hafta uzasın mümkünse ağrın :) İnşallah işe yarar :)

aynen cnm soledıklerının hepsını esım de dıyor.ama sız daha yenı evlısınız.bızım olmus 3 sene..bı caresıne bakmalısın.bence.tavrını koy derım
İnşallah düzellirler ya olan bizlere oluyor can sıkıntısı sinir stress sonra bi patlıyacan tam patlıyacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…