eşimin özel ders vermesi

bettybetty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
51
21
88
Merhabalar, eşim evde iki kız, bir de erkek üniversite öğrencisine ders vermeyi düşünüyor, ama ben pek doğru bulmuyorum, geçen sene de daha kalabalık bir gruba bir süre verdiği derslerde bu kişiler vardı yine, daha önceden tanıdığı insanlar, sizce yersiz bir kaygı mı, gereksiz bir rahatlık, samimiyet getirmesinden endişe ediyorum.​

neden doğru bulmuyorsunuz ki

Geçen sene nasıldı mesela ?

mesleği bu sonuçta çok da takılma bence

bi durum mu yaşandı yoksa sizin kuruntunuz mu ? kuruntunuzsa adam çalışmasında o zaman

Yersiz endişe duymanız daha önce şüphelendiğiniz durum yoksa kendi kendinizi strese sokmayın

Hayır çok şükür bi sıkıntı yaşamadım hiç, ben eşime çok da güvenirim aslında ama ne bileyim neler duyuyoruz, hani bi masa başında yakın oturulacağı için haliyle, yakınlaşma falan korkutuyor beni. Sınıf ortamı hiç sorun değil ama masa başı olması... Biemiyorum

sizde evde sınıf ortamı yaratabilirsiniz. küçük bir beyaz yazı tahtası alın ayaklı olanlardan. eşiniz sınıfta anlatıyor gibi bu tahtaya yazarak anlatsın ayakta. öğrencilerde karşısında masada oturarak dinlesinler.

Yapmayin lutfen ben de universite ogrencisiyim ve yasitlarima ozel ders veriyorum. Masa basinda otururken ne gibi bi yakinlasma olabilir lutfen yapmayin. Ha ama esiniz bunu yapabilecek karakterde biriyse bilemem

Eşiniz sizin güveninizi kıracak birşey yapmamış bugüne kadar,neden böyle davranıyorsunuz? Çevremizde kadında erkekte var çalışma ortamında..Yani bunlar normal şeyler..Bu şekilde davranmanız çok yersiz..Dünya sizin kocanızın etrafında dönmüyor..Tüm kadınlara kocamı elimden alacak gözüyle bakmayın..

Adam ekmeğinin derdinde, siz ne derdindesiniz. Evet neler duyuyoruz, neler görüyoruz, dünyanın bin bir türlü hali var ama bunları da düşünürseniz biz hiç yaşamayalım. Eşinize güvenmelisiniz. Hatta güvenmek zorundasınız. Eğer güvenmiyorsanız, ben burada evlilik göremem..

Güven ya vardır ya yoktur. Bunun ortası da yoktur. Eşiniz masa başında iki kızla oturunca art niyetli şeyler düşünecek ya da kendisine yakınlaşmaya çalışan bir kıza karşılık verecek cinste bir adam mı? Sizde daha önce böyle bir şüphe mi uyandırdı? Cevabınız hayırsa, eşinize neden güvenemediğinizin üzerine gidin bence.

Ne yazsam fazla ağır konuşmuşum gibi geldi, sildim. Ama hanımefendi, yani... eşiniz öğretmenken özel ders vereceği üniversite öğrencisi kızlardan bu kadar korkmanıza ne desem bilemedim.
Neyse ben demeyeyim fazla bir şey, durduk yere kalp kırmaya gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…