- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi bettybetty
-
Benim eşimden de görümcemin sınıf arkadaşı ders istemiş(çalıştırma maksatlı amme hizmeti yani-ama parayla da olsa farketmez) vizelerden önce ama ben duyunca olmaz dedim. Zaten eşim de olmaz demiş.
Normalde kıskanç bi insan asla değilim. Orda da kıskanmadım ama bi üniversite öğrencisine çok güvenim yok açıkçası ne gerek var.
Zaten eşimin işi de o değil.
Uff ya ne alakası var arkadaşım.sözü insanların nasil değiştirdiğine inanmıyorum.h2oh2 .!.:Universite okuyan kotu yola mi dusuyor??? Inanmiyorum size.
Merhabalar, eşim evde iki kız, bir de erkek üniversite öğrencisine ders vermeyi düşünüyor, ama ben pek doğru bulmuyorum, geçen sene de daha kalabalık bir gruba bir süre verdiği derslerde bu kişiler vardı yine, daha önceden tanıdığı insanlar, sizce yersiz bir kaygı mı, gereksiz bir rahatlık, samimiyet getirmesinden endişe ediyorum.
harakiriiiiiiiiiii :)JİNEKOLOG EŞLERİ NE YAPIYOR ACABA
aynenharakiriiiiiiiiiii :)
Benim eşimden de görümcemin sınıf arkadaşı ders istemiş(çalıştırma maksatlı amme hizmeti yani-ama parayla da olsa farketmez) vizelerden önce ama ben duyunca olmaz dedim. Zaten eşim de olmaz demiş.
Normalde kıskanç bi insan asla değilim. Orda da kıskanmadım ama bi üniversite öğrencisine çok güvenim yok açıkçası ne gerek var.
Zaten eşimin işi de o değil.
Hayır çok şükür bi sıkıntı yaşamadım hiç, ben eşime çok da güvenirim aslında ama ne bileyim neler duyuyoruz, hani bi masa başında yakın oturulacağı için haliyle, yakınlaşma falan korkutuyor beni. Sınıf ortamı hiç sorun değil ama masa başı olması... Biemiyorum
JİNEKOLOG EŞLERİ NE YAPIYOR ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?