- 14 Şubat 2011
- 51
- 21
- 88
- Konu Sahibi bettybetty
-
Merhabalar, eşim evde iki kız, bir de erkek üniversite öğrencisine ders vermeyi düşünüyor, ama ben pek doğru bulmuyorum, geçen sene de daha kalabalık bir gruba bir süre verdiği derslerde bu kişiler vardı yine, daha önceden tanıdığı insanlar, sizce yersiz bir kaygı mı, gereksiz bir rahatlık, samimiyet getirmesinden endişe ediyorum.
Size Çok teşekkür ederim, benim de böyle bi fikrim vardı aslında, en doğrusu bu galiba.sizde evde sınıf ortamı yaratabilirsiniz. küçük bir beyaz yazı tahtası alın ayaklı olanlardan. eşiniz sınıfta anlatıyor gibi bu tahtaya yazarak anlatsın ayakta. öğrencilerde karşısında masada oturarak dinlesinler.
Eşinize güveniyorsanız sorun yok demektir bence karşı taraf ne olursa olsun...Hayır çok şükür bi sıkıntı yaşamadım hiç, ben eşime çok da güvenirim aslında ama ne bileyim neler duyuyoruz, hani bi masa başında yakın oturulacağı için haliyle, yakınlaşma falan korkutuyor beni. Sınıf ortamı hiç sorun değil ama masa başı olması... Biemiyorum
Ben mesleği öğretmenlik olan sevgilimin, özel ders vereceği kızları kendime rakip olarak görüp, ders esnasında sevgilimin baştan çıkacağından endişe etmezdim şahsen. Bana bu endişeyi yaşatacak karakterde bir adamı da sevgilim yapmazdım. Baştan çıkması bu kadar kolaysa adamı ne işi var yanımda?Çatacak yer arayan insanlar var galiba, millet bi saldırma halinde, Pardon ama sizin duygularınız, korkularınız yok mu aile hayatınızı etkilemesinden korktuğunuz??
Çatacak yer arayan insanlar var galiba, millet bi saldırma halinde, Pardon ama sizin duygularınız, korkularınız yok mu aile hayatınızı etkilemesinden korktuğunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?