eşimin özel ders vermesi

Teşekkürler, her anına bile öyle kıymet veriyorum ki ailemle hayatımın, bazen böyle şeylerin acabası bile korkutuyor. Sağolun rahatlattınız.

... Yani iki kiz bir erkek gelip ders alacak ve bunun sonucunda ders almaya gelen kizlar sizin kocaniza sarkacak o diger erkegin yaninda? Sizin evde hem de, hani kafede, ogrenci evinde falan da degil. Citir kizlar ders tutmak icin para verip yasli kurdu iki kisilik grupla kumpasa dusurecekler. Hayir yani kocaya guven tam ama gencecik, onunde bir dunya erkek olan iki kisilik kiz grubu napacak... Yapmayin lutfen, hic bir sey olmaz. Kizlardan biri platonik olsa da kocaniz ergen degilse, e madem de guveniniz tamsa, hic problem yok.

Teşekkürler, her anına bile öyle kıymet veriyorum ki ailemle hayatımın, bazen böyle şeylerin acabası bile korkutuyor. Sağolun rahatlattınız.

Esinize bunu dillendirmeyin... belli dahi etmeyin bu düşüncelerinizi...

İnsan yapmak isterse kalabalık grupmuş sınıfmıs bir iki kisiymis çok önemsiz kalırdı yine yapardı her durumda.. Eşiniz sizin verdiğiniz kiymeti bilen size ayni değeri veren biriyse hicbir şey olmaz..

Kendinizi telkin edin... kendi kendinizi doldurmak yerine..

Zahmet edip yazan herkese çok teşekkürler, herkes yersiz bi kaygı olduğunu düşünüyor, mesaj alındı, Sağolun. Rahat olmaya çalışıcam, aslında bana da sorulsa ben de aynı şekilde düşünerek cevap verirdim (tabi kibarca) ama insan kendi açısından düşününce farklı bakıyor sanırım.

asıl gençkızların korkması gerek evinize ,yabancı erkeklerin olduğu yere geliyorlar
onlar daha çok ürker
Onlar eşimi geçen yıldan da tanıdıkları, güvendikleri için sıkıntı etmiyorlardır muhtemelen.üçü de arkadaşlar zaten. ben de kendime gayet güvenip, olumlu bi hava yaratmalıyım galiba özellikle onlar buradayken.

Ben sızın yerınızde olsam böyle bır sey düşündüğüm icin utanırdım. Siz bir de burada konu acmışsınız, yazmıssınız... Esınız bılse ne dusunurdu

Onlar sizin rakibiniz degil ki neden kocanızın ogrencılerıyle yarışa giriyorsunuz ki hicbir sey anlamadım

Tamamen eşinin tavırlarıyla alakalı bir durum.
Mesafeli duran, öyle pek "sohbet etmeyen" bir hocayla gereksiz samimiyet de yersiz olur, senin kaygıların da.

Benim eşimden de görümcemin sınıf arkadaşı ders istemiş(çalıştırma maksatlı amme hizmeti yani-ama parayla da olsa farketmez) vizelerden önce ama ben duyunca olmaz dedim. Zaten eşim de olmaz demiş.
Normalde kıskanç bi insan asla değilim. Orda da kıskanmadım ama bi üniversite öğrencisine çok güvenim yok açıkçası ne gerek var.
Zaten eşimin işi de o değil.

Son düzenleme:
Neden üniversite öğrencisine guvenmiyorsunuz. ?Esiniz istemedikten sonra ne yapabilir.? Mesela kiz esinizden hoslandi esiniz de karsilikk verdi diyelim. Burada guvenilmemesi suclanmasi gereken universiteli kiz mi olur?

Neden üniversite öğrencisine guvenmiyorsunuz. ?Esiniz istemedikten sonra ne yapabilir.? Mesela kiz esinizden hoslandi esiniz de karsilikk verdi diyelim. Burada guvenilmemesi suclanmasi gereken universiteli kiz mi olur?
Hayır ben de ünv.mezunuyum önyargım yok. Kiz Lisesinde de çalışıyorum. Gençlerin aklı bi karış havada.
Dediniz ya hadi kız hoşlandı şöyle oldu böyle oldu..
Ne gerek var ki.. Yani sizin dediğiniz gibi böyle bi durum olma ihtimali varsa ne gerek var??
Özel ders sınıf gibi değil. Ayrıca bi bayan ve bi erkeğin başbaşa hatta bi odada ders çalışması benim düşünce tarzına ters.
Ha sonradan okudum arkadaşın eşi 3 kişiye aynı anda ders vercekmiş. Bişey demiyorum zaten en doğru kararı kendileri verir.

Esiniz biraz daha fazla kazanayim derdinde kafaya takmayin paranoya baslar cevremde ozel ders veren ogretmenler var bi tane daha bulsam derdindeler paradan baska bisey dusunduklerini sanmiyorum ama esiniz ogrencisine bakacak yakinlasacak karekterde biriyse onu bilemem siz taniyorsunuz

Sizi bir önceki yıl rahatsız eden bir durum mu olmuştu *?

JİNEKOLOG EŞLERİ NE YAPIYOR ACABA

JİNEKOLOG EŞLERİ NE YAPIYOR ACABA

sabah komşuların gürültüsüne uyandım biri ev süpürüyo ama yerleri kazıyo diğeri çocuğuyla bağrış çağrış ...beni gülümseten tek olay sizin mesajınız oldu : ))

konuya gelirsek takmayın kafanıza eğer erkeğin gözü dışarıya kayacaksa bunun için ortama bile gerek yok ....

Bence icinizi ferah tutun. 3 kisilik ogrenci grubu sonuçta.
Ben de esime kanun dersi için ögrenci arıyorum kendi ellerimle :))
E napıyım bana özel ders verecegi yok. Bari ben de gruptan faydalanayim.
İki tın tın yapacak sıkılacak "yaw s.ktr et kanunu,gel sevisek" diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…