- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.863
- 898
- Konu Sahibi melek safiye
-
Evli olduğunuzun farkındamısınız acaba merak ettimİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
Madem anlaşmalı hersey sizde ozaman haksızlık olmaması için size hangi değerde bir hediye aldıysa sizde ona ayni değerde alacaksınız. Madem hersey eşit olması gerek ve pahalı olmamasi gerek ozmn oyle. Baktiniz esiniz size istisna uyguladı bir gün daha değerli birsey aldi size o sekil karşılık verirsiniz. Benim görüşüm böyle. Eşit olmalı!!İyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
biz buna çakallık diyoruz, özür dilerim kaba olduysa ama.İyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Hediyeleşme şekliniz ve bütçelerinizin ayrı olması bana tuhaf geldi dürüst olmam gerekirse. Kimi çift bunu mantıklı bulabiliyor ancak benim için eve giren para da birdir, harcama da. Kişisel harcamaları için iki taraf da kenara ayrı para ayırabilir bu normal benim için. Hediyeleşme konusunda biz de işe yarayacak şeyler almayı tercih ediyoruz. Erkek arkadaşım içinden geldiğinde kedime mama alır, geçen yıl da sevgililer gününde çiçek alacağına bana parasını yolla spor salonuna yazılayım, bir işe yarasın demiştim mesela. Ancak evlilik içerisinde, ikimizin de çalıştığı durumda, zaman içerisinde dile getirilen ihtiyaçların düşünülerek alınmasından yanayım. "Bana şunu al, bunu al" şeklinde değil. Sizde anlaşma şeklinde oluyorsa buna devam etmek istiyorsanız kurallar koymanızda fayda var. Hayat arkadaşına "Sen geçende istediğim çantaya pahalı demiştin, şu an onun üç katı bir miktarda bir şey istiyorsun, benim de bunu almaya param yok." demek zor olmasa gerek.Bu konuda 1.000 tl'lik çantaya şaşıranlara daha çok şaşırdım. Prada çantalar 18-20 binden; Chanel, Saint Laurent çantalar 40-50 bin liralardan başlıyor hanımlar farkında mısınız? 1.000 tl'lik çanta lüks bir şey değil. Sadece paramız değersiz ve alım gücümüz gün geçtikçe azalıyor. 1.000 tl'lik çantalar da bir zamanların 50-100 tl'lik çantaları, daha üstü değil.
Madem anlaşma yapılmış o tatilden sonra para biriktirmeye başlayacaktınız.Arkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak
ığğm sayın Cherry Hanım, Sherlock bey sizin ofiste staj yapıyormuş doğru mu??Bu arada konu feyk, konu sahibi de ekşiboy zannımcaMune . Geçende ekşide başlık gördüm neden erkeklere pahalı hediye alınmıyor diye, işsiz bir ekşiboy burda geziyor bence.
İstediği ürünün en ucuzunu alın.Gibisi azcık fazla olmuş sanki kusura bakmaİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?