Merhaba ben de ev hanımıyım evlenmeden once çalışıyordum evlenince il drgistirdigim için ayrılmak durumunda kaldim. Eşim maaşını söyler en ufak harcamada bile neyi alip almayacagina birlikte karar veriyoruz. Ben zafza alışverişi çok seven bi insan değilim ama aramızda para mevzusu gecmez. Tum kişilerden bagimsiz olarak insana parası için deger verilmez eger esiniz ben kazaniyorum istedigim gibi harcarim derse bu size değer vermediği anlamina gelir bence.bende atm maas kartı var ordan tum ihtiyaçlarımızı gideriyorum. Ben zaten gerekli olan şeyler konusunda alisveris yapıyorum yatirim mevzusuna karismiyorum kismak gerekirse esim kendi ayarlamali . Yatırımlara da birlikte karar veriyoruz. Eşten para istemek zaten olmaz onun kendi düşünmesi gerekir ama eger sizin için ayırdığı para yeterli degilse isteyin arkadaşlarından daha önemli olmalisiniz yani disari bonkör aileye cimrilik olmaz . Asla tartismayın ihtiyaçlarınız icin yeterli olmadığından bahsedin vs. Ama arkadaslarina harcıyorsun onlara gelince var bize gelince yok diyosun tarzı cumleler sarf etmeyin erkeklerle zitlasilmaz gerci kimseyle zitlasilmaz tatli dil yılanı deliğinden çıkarır.