• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Para Tutkusu.....

Kızlar eşim diyorum artık 10 gün sonra evli olucaz... Şimdi para konusu gündemimizde.. Benim kazandıgım parayı eşim ona vermemi istiyor ewlendiğimz zaman. neymiş efendim harçlığımı o vericekmiş.. kendimi 10 yaşındaki evlatlık edinilen cocuk gibi hisseettim o öyle diyince. bende diyorumki hesp yapılır bu ay şunlara ödememiz var bunları sen öde bunları ben ödicem denir.. banada market ve pazar parası verir artık 200 300 lira falan... ama bu onu kabul etmiyor.. ne yapsak anlaşamadık ewi kırdı döktü düğün öncesi cok gerildik bu konuya.. elbet yaşanacaktı bu kavga ama ben kölemiyim onu hazmedemiyorum neden paramı ona verip harçlık alıyorum bu ne biçim bi bencilliktir.. aynısını sen yapp hoşuna gidermi diyorum cevap bile veremiyor.. Napıcam bana yardım edinn :43:

arkadaşım
yanlış anlama ama bence kesinlikle maaş kartını verme
birkez verirsen bir daha asla almazsın
açıkçası nişanlının daha evlenmeden bu kadar olay çıkarıp evi kırıp dökmesi sana sonradan yaşıyabileceğin şeylerin sinyallerini vermeli
arkadaşım bunları yazarken bende çok üzülüyorum
ama iyi düşünmelisin siz daha cicim ayları denen zamanlardasınız
bence sen kararlı dik dur
eğer seni gerçekten seviyorsa beraberliğinizi devam ettirmek istiyorsa yola gelecektir

taviz vermedğimm birsürü laf söyledi bazen düşünüyorumda acaba hatamı ediyorum bununla evlenmekle :43: parayı benim kadar sevmiyor :50:

babam aynısını anneme aynısını yaptı yıllarca. aneciğim yıllarca çalışıp emeki oldu beni kucağında işe götürüp getirirdi neler çektik ikimiz. babama bu ay neden bukadar harcandı diye sorma hakkı bile olmazdı kıyamet kopardı evde anneme fırlatırdı maaş kartını. nezamanki maaş zamanı yaklaşır babam ozaman anneme yanaşırdı barışmak için. ah annecim çok akıllı geçinir ama anlayamazdı. anneme bunu anlattım seninle paran için evlenmiş bak sonuçta benimde babam ama sana fayda yok bu adamdan gel ayrıl dedim. yok dedi ne ayrılması ee nemi oldu babam bu sefer evi üstüne istediki satıp annemide terketsin bende evlendim ya evde annemi savunan adına konuşan yok annemi terkedip gitti. bu kolluk bende kıllık bende diyen erkek kısmı malesef yaş ilerledikçe dahada tehlikeli oluyor.

kaybedecek birşeyim olmadığını düşünyorum canımm.. sevgimiz bu durumu ne kadar sürdürecek bilemediğim için böyle söyledim :) kimse vazgeçilmez değildir ama düğünüme 10 gün kala bu durum için ayrılmış olmam saçma olmazmı ? daha denemediğimiz bir evlilik yüzünden zaten kavga etmişiz.. yaşayıp görücez işte:44:

bile bile lades..
çok cesur gördüm seni :51:
neyse madem kararlısın evliliğe ozaman hemen çocuk yapma bak izle yaşa gör tanı iyice...

okiş anlaştık demi güzel bacım :16:

Balık baştan kokar :1: Harçlık verecekmiş peh peh...
Sabahtan akşama kadar çalış, bugüne kadar anneden babadan para isteme ama kocan sana harçlık versin.
Ne güzel dünya! Evin reisi moduna geçmiş ama böyle olmuyor bu işler..

canım ailene açmadın mı konuyu ? bizde yeni evlendik aramızda böyle bir konuşma geçmedi bile ki geçse gerçekten kırılırdım ..
evlilikten bunun için dön demiyorum ama lütfen iyi düşün .. alın terinle kazandığın paranın en sevdiğinde olsa başka birine gitmesi ve küçük cocuk gibi harclık alman bana doğru gelmiyor büyükler işin içine girsin ve evlenmeden bu problemi çözün .. annene babana kardeşine arkadaşına hediye almak istesen hep ondan para isteyeceksin sanki çalışmıyormuş da onun kazandığı parayı harcıyormussun gibi olacak .. o kendini böyle güçlü mü hissedecek cok merak ediyorum ayrıca market pazar alışverişine de birliktee gitmeniz gerek bence ikinizde çalışıyorsunuz önemli olan çiftlerin vakit geçirmesi mutfaga bile birlikte girmek lazım ciftleri birbirine baglıyor birlikte vakit gecirmek sen yemek yap o seninle ilgilensin pazar market alısveriş hepsi aynı ya .. baska sorunlarınız var mı bilmiyorum ama bu beni fena soğuturdu dikkatli ol .. amacını tam çözemedimm ve evi dişi kuş yapar tutumlu olan bayandır evi çekip ceviren bunu unutma..

sen paranı harcamayı bilmiyorsan alışveriş tutkunu isen, birikim yapamıyorsan, evin düzenini o daha iyi kuruyorsa alsın.

ama sorumsuz olan o ise sen de borçlarını bilen düzgün bir insansan neden peki? evi kırıp dökmek de nedir?

Back
X