- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
Kızlar eşim diyorum artık 10 gün sonra evli olucaz... Şimdi para konusu gündemimizde.. Benim kazandıgım parayı eşim ona vermemi istiyor ewlendiğimz zaman. neymiş efendim harçlığımı o vericekmiş.. kendimi 10 yaşındaki evlatlık edinilen cocuk gibi hisseettim o öyle diyince. bende diyorumki hesp yapılır bu ay şunlara ödememiz var bunları sen öde bunları ben ödicem denir.. banada market ve pazar parası verir artık 200 300 lira falan... ama bu onu kabul etmiyor.. ne yapsak anlaşamadık ewi kırdı döktü düğün öncesi cok gerildik bu konuya.. elbet yaşanacaktı bu kavga ama ben kölemiyim onu hazmedemiyorum neden paramı ona verip harçlık alıyorum bu ne biçim bi bencilliktir.. aynısını sen yapp hoşuna gidermi diyorum cevap bile veremiyor.. Napıcam bana yardım edinn
canım daha evlenmeden para mevzusunda evi kırık döktüyse işin var senin bu adamla sana harçlık vericem ne demek ben evleneli 3 yıl oldu 3 yıl boyunca maaşları alınca hesap yaparız eşimle şuna şu kadar buna bu kadar kira felan eşim harçlık alır bana hem pazar market parası hem harçlık olrak 300 400 tl verir kalan artık ne kalırsa bankaya koyardık
şimdi gerçi aldığım parayı eşimin eline taamıyla sayıyorum çünki eşimin maaşı hem ev kıredisi hem kredi kartlarına gidiyo ona bi şey kalmıyoparamı ona veriyorum o ban harçlık veriyo
Kızlar eşim diyorum artık 10 gün sonra evli olucaz... Şimdi para konusu gündemimizde.. Benim kazandıgım parayı eşim ona vermemi istiyor ewlendiğimz zaman. neymiş efendim harçlığımı o vericekmiş.. kendimi 10 yaşındaki evlatlık edinilen cocuk gibi hisseettim o öyle diyince. bende diyorumki hesp yapılır bu ay şunlara ödememiz var bunları sen öde bunları ben ödicem denir.. banada market ve pazar parası verir artık 200 300 lira falan... ama bu onu kabul etmiyor.. ne yapsak anlaşamadık ewi kırdı döktü düğün öncesi cok gerildik bu konuya.. elbet yaşanacaktı bu kavga ama ben kölemiyim onu hazmedemiyorum neden paramı ona verip harçlık alıyorum bu ne biçim bi bencilliktir.. aynısını sen yapp hoşuna gidermi diyorum cevap bile veremiyor.. Napıcam bana yardım edinn
belki bana güzel bir dille anlatsa anlıyabilirim,bana tutumlu değilsin diyor.. benimle ne zaman birlikte yaşadıkı buna karar veriyor.. bu beni üzüyor. ben diceğimi dedim sana söz hakkı vermiyorum diyip kesiyor.. umarım vazgeçer bu tutumundan çünkü bu duruma hiç tahammül edemem
aile bütçesi ortak olmalı. biri kirayı öder biri faturaları vs. vs.
kalanı ister biriktirirsiniz. ister ortak hesaba koyarsınız....
bunun böyle lafını yapmak, bu sebepten kavga etmek bana göre çok gereksiz.
erkek neden karısının parasına göz diker ki?
eşim çalıştığı dönemde aylığı getirir elime sayardı.
ben de bitmek bilmeyen borçlara yatırırdım zaten.
ben olsam keyfi olarak vermem maaşımı.
canım biz bide kira vermiyceğiz ev kendimizin..
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için.. işte her erkeğin yapısı bir olmuyor sanırım benimkisi daha büyümedi.. hala cocuk.. telefonumu kapattım düğün haftasına kadarda konuşmayı düşünmüyorum onu düşünceleriyle baş başa bırakıcam .. hatta evlerindeydim kavga ettiğimzde kendimi rahatca ifade edebildiğim birde not yazdım bilgisayarına açıp okuyacaktır eminim.. düğünüme 10 gün kaldı vazgeçmem imkansız belki büyürde olgunlaşır diyeyim hatasını anlar belki.. BU ARADA ÇALIŞMIYORUM ŞUAN EVLENİNCE İŞ BAKICAKTIM TEKRARDAN BAKMAKTANDA VAZGEÇTİM MADEM ÖLE ÇALIŞSIN GEÇİNDİRSİN..
Çocuksa evlenmeyecek.10 günde de büyüyemeyeceğine göre.
Hımm bu sefer çalışmıyorsunuz diye kırıp dökmesin ?:44:
Para kazanmayı bırakıp PARA sorununu hallettin diyelim?
Başka sorun çıkmayacak mı hiç cennette ?
Kırdı döktü evi demişsin...O konu ne olucak ?
sinirleneceğine eminim.ama bu sefer aynısını yaparsa beni kaybeder...
olucak canım ama ne yapayım 26 yaşında bu yaştan sonra huyumu değişicek.. gittiği yere kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?