benim eşimde yapıyor bunu. Milyonkez uyardım. yine yaptı. Kötü niyetle yapmıyorlar. Sizin söylediğiniz şey ona okadar özel ve önemli gelmiyor demekki. Şahsına ağır biçimde söyleyin o zmn azaltıyor. Kendini küçük düşürdüğünün farkınmasın, neden kendini küçük düşürüyorsun, şu şu cümlenle deyinBaşlıktan da anlaşılacağı gibi eşimin çok patavatsız olduğunu düşünüyorum.bir derdim oluyor anlatıyorum hiç olmadık yerde birilerinin yanında normal mış gibi anlatıyor sasıp kalıyorum oysaki aramızda kalması gereken bir durum.yada bir derdimi anlatıyorum biri hakkında bişey anlatsam daha sonra kullanıyor bunu bana karsı söylediğime pişman oluyorum nasıl davranmalıyım bu kocaya artık aramızda gizli saklı birseylermi olmalı sizce .teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Bende kötü niyetli yaptığını sanmıyorum ama çok kırıcı oluyor sanki kestiremiyor neyi nerde söyleyeceğinibenim eşimde yapıyor bunu. Milyonkez uyardım. yine yaptı. Kötü niyetle yapmıyorlar. Sizin söylediğiniz şey ona okadar özel ve önemli gelmiyor demekki. Şahsına ağır biçimde söyleyin o zmn azaltıyor. Kendini küçük düşürdüğünün farkınmasın, neden kendini küçük düşürüyorsun, şu şu cümlenle deyin
Ne demişler, çocuğum yemez, kocam demez demiyecekmişsin.Bende kötü niyetli yaptığını sanmıyorum ama çok kırıcı oluyor sanki kestiremiyor neyi nerde söyleyeceğini
Evlilik düşmanımısın sen, koca benim. Benden iyimi biliyosun benim kocamıAdam eşiyle arasındaki sırrı millete anlatıyor kalkıp kötü niyetle yapmıyor diyorsunuz. Çok iyi niyetle yapıyor kesinlikle!
Detaya nasıl gireyim bilmiyorum.bazı şeyler esler arasında kalmalı .onla paylasırsınız kapanır konu bitmiştir ama eşim normal mış gibi anlatabiliyor insanların yanında dişlerim i sıkmaktan eğriltecgm dişleri yaBiraz örnek verin ama
Neyi anlatıyor yani ona sıradan gelen bir şeydir belki
Erkekler ince düşünmez bu cümlenin anlamı şuraya gider demez
Bunu kimseye anlatma dediğiniz bir şeyi değil de sizin ona anlattıklarınızı etrafta konuşuyor gibi anladım ben
Konu sahibi misiniz? Madem iyi biliyorsunuz neden şikayet ediyorsunuz?!Evlilik düşmanımısın sen, koca benim. Benden iyimi biliyosun benim kocamı
Hayır konu sahibi o değil benim başka bir anlaşmazlık oldu aralarındaKonu sahibi misiniz? Madem iyi biliyorsunuz neden şikayet ediyorsunuz?!
Ben size dedim olayı anlamadım kendi üstüne neden alındı o zaman :) ilginç ilginç insanlar. Neyse eşinize onun yaptığının aynısını yapın ve ne kadar çirkin olduğunu anlasın. Belki düzelir.Hayır konu sahibi o değil benim başka bir anlaşmazlık oldu aralarında
herşeye muhalefet edeyimde, biraz moral bozayım klişesi. Rahat olun, sizden çok var. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan mamureler doğar. Siz yıkın hanfendi. Biz yaparak mutluyuz.Ben size dedim olayı anlamadım kendi üstüne neden alındı o zaman :) ilginç ilginç insanlar. Neyse eşinize onun yaptığının aynısını yapın ve ne kadar çirkin olduğunu anlasın. Belki düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?