Eşimin patavatsızlığı

Selvi25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
1.174
716
123
34
Başlıktan da anlaşılacağı gibi eşimin çok patavatsız olduğunu düşünüyorum.bir derdim oluyor anlatıyorum hiç olmadık yerde birilerinin yanında normal mış gibi anlatıyor sasıp kalıyorum oysaki aramızda kalması gereken bir durum.yada bir derdimi anlatıyorum biri hakkında bişey anlatsam daha sonra kullanıyor bunu bana karsı söylediğime pişman oluyorum nasıl davranmalıyım bu kocaya artık aramızda gizli saklı birseylermi olmalı sizce .teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

benim eşimde yapıyor bunu. Milyonkez uyardım. yine yaptı. Kötü niyetle yapmıyorlar. Sizin söylediğiniz şey ona okadar özel ve önemli gelmiyor demekki. Şahsına ağır biçimde söyleyin o zmn azaltıyor. Kendini küçük düşürdüğünün farkınmasın, neden kendini küçük düşürüyorsun, şu şu cümlenle deyin

Bende kötü niyetli yaptığını sanmıyorum ama çok kırıcı oluyor sanki kestiremiyor neyi nerde söyleyeceğini

Siz de aynı şekilde onun özelini anlatın milletin için de ya da hiç bir şeyinizi anlatmayın. İnsan eşine de mi güvenip bir şeylerini anlatamayacak.

Biraz örnek verin ama

Neyi anlatıyor yani ona sıradan gelen bir şeydir belki

Erkekler ince düşünmez bu cümlenin anlamı şuraya gider demez

Bunu kimseye anlatma dediğiniz bir şeyi değil de sizin ona anlattıklarınızı etrafta konuşuyor gibi anladım ben

Detaya nasıl gireyim bilmiyorum.bazı şeyler esler arasında kalmalı .onla paylasırsınız kapanır konu bitmiştir ama eşim normal mış gibi anlatabiliyor insanların yanında dişlerim i sıkmaktan eğriltecgm dişleri ya

Bazen ben de yapiyorum.ama genel gecer konularda.esim rahatsiz oluyor cunku o copunu bile paylasmaz ki duygu paylassin
Ama sizinki farkli
Dersini verin bir daha yapmaz.

Huyunu biliyorsunuz madem anlatmayın. Bazı kişilere gerçekten de birşey anlatılmaz. Bunu kullanıyorlar hemen..
kaldı ki babana bile güvenme diye bir laf var

Hayır konu sahibi o değil benim başka bir anlaşmazlık oldu aralarında
Ben size dedim olayı anlamadım kendi üstüne neden alındı o zaman :) ilginç ilginç insanlar. Neyse eşinize onun yaptığının aynısını yapın ve ne kadar çirkin olduğunu anlasın. Belki düzelir.

herşeye muhalefet edeyimde, biraz moral bozayım klişesi. Rahat olun, sizden çok var. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan mamureler doğar. Siz yıkın hanfendi. Biz yaparak mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…