Eşimin patavatsızlığı

Daha sonra sana karşı kullanıyorsa hiç de iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ben. Safligindan ağzından kaçması başka böyle fırsata çevirmesi baska. Madem o eş gibi davranmıyor özeli anlatıyor, siz de bu huyunu düzeltene kadar eş gibi davranmayın, hiçbir şey anlatmayin belki aklı başına gelir.

herşeye muhalefet edeyimde, biraz moral bozayım klişesi. Rahat olun, sizden çok var. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan mamureler doğar. Siz yıkın hanfendi. Biz yaparak mutluyuz.
:)))) aman dikkat tek taraflı yapmayın sonra çabuk yaşlanırsınız

Eline koz verme sende..
Ailenden falan hicbir kotu olayi anlatma ilerde kullanir bunu..
Tecrubeyle sabit..

:)))) aman dikkat tek taraflı yapmayın sonra çabuk yaşlanırsınız
Ay canım benim teşekkürederim, bu konuda seni dinleyeceğim. Çünkü Çok tecrübesiyliz, Artık kaç tane eskidiyse. Biz biri ile idare ediyoruz acemilik işte. Sizi dinleyeceğim böyle böyle yaşlandınız demek ,işte cnm benim başkasının başına gelmesin istiyor. Geçmiş olsun.

Benim eski erkek arkadaşım da, biri hakkında anlattığım bir şeyi, kavga ettiğimizde, o kişiye gidip söylemekle tehdit ediyordu beni. Söylemiyordu ama böyle bir tehdit de çok sinir bozucu ve çirkin bir huy. Ama sizinki belki farkında olmadan yapıyordur.

sizin dert diye anlattığınız şeyi o önemsemiyor da ondan
normal birşeymiş gibi başkalarının yanında atması bu sebepten

Sizde ona yapın anlasın ne hissettiriyor. Belki alır mesajı da bi daha yapmaz. İnsan hayat arkadaşıyla da bir şey konuşamayacak mı canım...
Bu mesaja katılıyorum. Erkeklerin çoğunlu katmanlı düşünemiyor. Her zaman sebep sonuç zincirlerini oluşturamıyorlar bence.

Aynı şeyi yaşatın, kalıcı öğrenir.

Bu mesaja katılıyorum. Erkeklerin çoğunlu katmanlı düşünemiyor. Her zaman sebep sonuç zincirlerini oluşturamıyorlar bence.

Aynı şeyi yaşatın, kalıcı öğrenir.
Gerçekten öyle. Algılayamıyorlar ne söylenir ne söylenmez.

anlatma kocada olsa elin oğludur..

Ama işte siz o bazı şeyler Aranızda kalmalı diye düşünüyorsunuz eşiniz öyle düşünmüyor demek ki

Burada da konusu olur kimi haftada kaç kere seviştiğini anlatır kimi spiral ile korunuyorum demeyi çok ayıp bulur

Ya da kadın kadına konuşurum da erkek varken olmaz bu konular der kimisi kadın erkek ne fark eder seks konuşulmaz der

Eşinize net bir şekilde anlatma deyin ama cidden merak ettim bu eşler arasında kalması gereken ama eşinizin başkasına anlattığı şeyleri

Eşinize " benim hakkımda kimseye birşey anlatma,hoşlanmıyorum " deyin.

Bizde ilk evlendigimiz zamanlar eşim,olur olmadık hareketlerimi,konusmalarimi espri konusu yapardı ortamda.Ama gerçekten kötü niyetli değildi,gülelim eğlenelim diye işte...Kendiyle alakalı da söylerdi.Ben de gıcık olurdum , ne gerek vardi simdi bunu söylemeye derdim ,yalnız kalınca.Sonra sonra dank etti,söylememesi gerektiğini anladı.
Siz de özellikle söyleyin,istemiyorum,hoşlanmıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…