eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. Haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... Ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........

benım esım de aaaaaaaaasırı tıtızdır,manyak gıbı,ben de o halınden yoruldum,ama tabıkı pırıl pırıldır,ama canım kanıNda yoksa bısey yapamazsın,hepmı boyleydı,yoksa son zamanlardamı?

Son düzenleme:
canım sevinmelisin en azından eşinin seni aldatmadığı kesin.bir de tuvaletten bakılan fal garanti çıkıyormuş.

bizimki de öyle...boşver canım pis olmasındansa titiz olması daha iyidir en azından gece sarılıp koklayacağımız mis gibi kocamız var.:34::34:

Nişanlıyken bende duyardım bu sözleri kendisinden "dükkan klimalı terlemiyoruz ki kokalım benim terim kokmaz hem " demelerini haftada bir kez banyo ederdi.evlerinde duş almak zordu yok paspası kaldır sohbenle uğraş geri ıslak bırakmasın annesı söylenir die banyoyu toplardı.. bunları düşününce adamda haklı üşeniyor yani.Şimdi çok memnunum bu huyundan tertemiz ..senin içinde böyle zorluklar varsa sende onları değiştir..Daha rahat bir banyoda suyu açar açmaz sıcak su gelirken de reddedilezki banyo;)

kışın hergün duş almayanı anlarımda yazın resmen kokuşur yaaa:27:
zor zanaattır pis adamı temize çevirmek allah yardımcınız olsun:ssz:

temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde

Beyzadenin sol t..'ı ya, bir hürmet bir hürmet ... Breh breh breh, böyle vıcık bir yorum görmedim hayatımda. Final olarak da ayaklarını yıkadığı suyu içsin, tapınması görkemli bir şekilde bitsin böylece.

Back
X