Evet tamam dedi. Ben kötü bir eş olduğumu yanlış yaptığımı düşünmüyorum dedi. Öyle olsaydı kendimi affettirmek için bir şeyler yapardım o yüzden benlik bir şey yok, sen mutsuzmuşsun sen karar vermişsin tamam git dilekçe ver dedi. Ben boşanmak istemiyorum sen mahkemeyi aç Ben evet derim dedi. İkimizin gitmesi lazım anlaşmalı boşanma için dedim, bunları da mı araştırdın tamam gideriz dedi.
Sonra ailesinin bana ne kadar verdiğini anlatmaya başladı onlari biliyorum inkar etmedim hiçbir zaman şu anda geldiğimiz noktada annenin veya kardeşinin bir ilgisi yok dedim.
Arabayı sat borçlarını öde dedim. Tamam kalanıyla da sana alırız sende kalır araba dedi. Ben istemem dedi. Evin kirasını da öderim dedi, gerek yok istemiyorum dedim. Sen kreşi ödüyorsun nasıl geçinirsiniz dedi nafaka belirleriz ikimiz için de uygun miktarda ben üstesinden gelirim dedim. Olmaz illa kirayı öderim dedi. Ya sen kendi yağında kavrul ben bir şey beklemiyorum dedim. Arabada konuştuk bunları şimdi evdeyiz.
Eve geçmeden ablam aradı beni anlattım bana diyor yakışıklı kocanı mi bırakacaksın. Hata ediyorsun. Bor borç için bırakılmaz ya sanki ilk defa borç oldu da ben bırakacağım.
E geziyorsun da falan dedi, senden biraz fazla geziyorum diye çok sanıyorsun dedim herkese nereleri geziyor. Bu kadarına da izin verdi çünkü beni tutamazdı ki her gezmede de ona gel diye teklif etmiştim ama kendisi istemedi hiçbir zaman.