- 1 Mayıs 2019
- 81
- 392
- 93
- 34
Yüksek ihtimalle iki kardeşte para için susuyor … yoksa bu işler bu kadar rahat olmaz olamaz yaniKonu sahibi sen kocana bu yakınlıktan rahatsız olduğunu söyledin ne oldu, adam senden uzakta o kadınla birarada olacak iş kurmuş, herşeyi planlamış. Bu ne demek biliyorsun değil mi?
Burada istediğini yaz, çiz büyük rezillik içindesiniz. Konuda bir tek kardeşin durumunu anlayamadım. Ya çok saf ya da para tatlı geldiğinden göz yumduğu şeyler var.
Nasıl konu sahibi susuyorsa kardeşi de susabilir evet.Yüksek ihtimalle iki kardeşte para için susuyor … yoksa bu işler bu kadar rahat olmaz olamaz yani
Galibasi yok gibiKonunun birincisini okumadım ama sizin eşinizle kuzeninizin karısı sevgili galiba
Yapacaginiz sey belli.
Kuzenin esi
Sen ve esin bir araya gelip sise cevirmece oynayacaksiniz..
Ama bu sefer sorulari sen soracaksin :)
Kâtip bu , erkek kardeşinin havuzlu evine misafirliğe gidip, ahlaksız gelinimiz şort giydi bikini giydi, zavallı mutaassıp kocam utancından başını kaldıramadı diyen üye mi? Kocası başını kaldırmış mı artık?Hatırladım kız. Boşanmayacak bu, derdi gücü o kadını kardeşinden boşatmak, kendi boşanmayacak kocasından ama, adamın parası var çünkü.
boşa gitsin ya sevgi falan yalan olmuş zaten seven bi siz varsınız evlilikteKuzenimin esine ne gibi davranışları oluyor diye sormuştunuz ya yazayim.. Esim ailesine ne anlatıyor benle ilgili diye dinledim, kuzenimin karisiyla konusmus, ses pek belli degil ama ben sevdim seni bu zamanda boyle insan bulmak zor ben sevdim seni demiş esim kadina, kadinda bende seni sevdim demis, esim kadina maddi manevi yanındayım sadece bugunler icin degil hep yanindayim kocandan ayrılsan bile arkandayım demis.. Ben bunu acaba akraba ayagina mi konustular diye arkama attim benim derdim gorumcem ve kayinbabam olduğu icin,ama icime bir kurt düştü sordum esime neden boyle dedin, o da sok oldu yuzu sapsarı oldu ben seviyorum o kızı(kuzemimin karisi) esiyle sorunlarini anlatti ondan oyle dedim dedi..
sonra mesaj yakaladim, kuzenimin karisi bir akrabamizla memlekette tanismis, iyi anlastigini söylüyor, ama karin sevmiyor ben seviyorum diyor o da iyi anlasın, karim sevmiyor diye sen sevemezsin diye birsey olamaz diyor, (benim gicik aldığım birisi,adi gül diyelim,) esimde ama bana gül hakkında mesaj cekme hatta hic cekme karim bazen telefonuma bakiyor genelde siliyorum acil bir durum vs oldugunda ara beni suan evdeyim yazmis, sise çevirmece oynamislar, esime karindan baskasina asik oldun mu diye sormuslar o da kıpkırmızı olmus etrafindakiler ayıp ayip deyince begendim ama asik olmadim demis, kuzenimin karısı tek kadin oymus ortamda o sirada... Asik olsa bile der mi bana soylerler diye ama ben duydum, Kuzenimin karisi oyun oynamiyormus yemek yapiyormus o sira, 2.sise geldiğinde bir daha doğruluk demeyeyim bari deyip kuzenimin karisina bakmış gülmüş, bunlari nerden biliyorsun demeyin acik acik yazamam, buraya bile yazarken çok özet geçiyorum, kocasi emanet ettiğinde manisa da gezmedik yer bırakmadilar, çocuklarla kari koca gibi gezdiler, parklar lunaparklar.. Ee çocuklar sıkılıyor bahane bu.. Kıskandim kuzenim de kiskanir dedim ne alakasi var ya benim evim ayrı ben o evde mi yatıyorum dedi, cok mutluydu arkadaşlar,kuzenimin karisi burun estetiği oldu, yememis içmemis kendi memleketinden kadinin olduğu şehire 5 saat araba sürüp gitmis, benim haberim vardı gideceginden tamam ama isim var o şehirde mal alacam diyordu mal alma falan yok resmen kadin için gitmis. Simdi yorum yapar mısınız ne demek bunlar?
Ay evet kesinlikle o kadın bu kadınEski nickleri unuttum. Bu kuzen karısı değil, erkek kardeşinin karisiydı bir kere.
Bir sürü konu açtın.
Hâlâ aynı yerdesin.
Kocanla normal bir evliliğin yok.
Aralarında geçen konuşmalar da normal değil, var işte birşeyler yeni eklemeler de yapmışsın son konulardan sonra.
Nasil için alıyor bu evliliği hâlâ? Pes yani.
Sen görümcesin, gelin de kardeşinin hanımı mı?
Valla bu adam orta yere s.çsa b.ku kapış kapış gider yevrım. Herkes farkında her şeyin tıpkı konu sahibi gibi, ama eyvallah ediyorlar, böyle bir şeyin bu kadar dillere düşüp de ortalığın kokmamasının başka açıklaması yok.Katip, eşi konu sahibini o kadar ciddiye almıyor ki, kendisini, çocuklarını bırakıp memleketinde iş kuruyor, kardeşine de iş teklif ediyor ki onun karısıyla rahat rahat biraraya gelsin. Kardeş olayın neresinde, hiçbir birşey farketmiyor bilmiyoruum ama olay bu. Koca resmen, diğer kadınla rahat görüşmek için hayatını değiştiriyor.
Para için susulacak şey değil bu. Ciddi rezillikleri. Ama aynı şeyleri yazıp gidecek, sonra başka bir üyelik, farklı hikaye gibi gelecek.
Yok kız, ben görümceyim diye sayıklayan üye bu.Kâtip bu , erkek kardeşinin havuzlu evine misafirliğe gidip, ahlaksız gelinimiz şort giydi bikini giydi, zavallı mutaassıp kocam utancından başını kaldıramadı diyen üye mi? Kocası başını kaldırmış mı artık?
Yazık o zaman ya nasıl bir travma olmuşsa kadın bu konuyu aşamamış yıllardır, saplantıya dönüşmüş.hah buydu dimi tam hatırlayamamıştım.
şişe çevirmece eşinle ayrılırsan maddi manevi arkandayım. kaç senelik mevzu bunlar hemde.
Kaç yılın konusu bu , daha ayan beyan çıkıp ,bunlardan boşanıp evlenmemelerine şaşırdım ben işin açıkçasıYok kız, ben görümceyim diye sayıklayan üye bu.
Yazık o zaman ya nasıl bir travma olmuşsa kadın bu konuyu aşamamış yıllardır, saplantıya dönüşmüş.
Boşandılar mı acaba.
O ben degilim nerden çıkardınızKâtip bu , erkek kardeşinin havuzlu evine misafirliğe gidip, ahlaksız gelinimiz şort giydi bikini giydi, zavallı mutaassıp kocam utancından başını kaldıramadı diyen üye mi? Kocası başını kaldırmış mı artık?
Kadının da bu tarz duyguları varsa belki bastırıyor. Ama eşinizin yaptığı çok kötü bir şey eşind iş teklif etmek nedir , sürekli onlara yakın olma çabası falnKadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina
Diğer anlatılan sizsiniz yaniO ben degilim nerden çıkardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?