Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Konu sahibi sen kocana bu yakınlıktan rahatsız olduğunu söyledin ne oldu, adam senden uzakta o kadınla birarada olacak iş kurmuş, herşeyi planlamış. Bu ne demek biliyorsun değil mi?
Burada istediğini yaz, çiz büyük rezillik içindesiniz. Konuda bir tek kardeşin durumunu anlayamadım. Ya çok saf ya da para tatlı geldiğinden göz yumduğu şeyler var.

Yüksek ihtimalle iki kardeşte para için susuyor … yoksa bu işler bu kadar rahat olmaz olamaz yani

Yüksek ihtimalle iki kardeşte para için susuyor … yoksa bu işler bu kadar rahat olmaz olamaz yani
Nasıl konu sahibi susuyorsa kardeşi de susabilir evet.

Sen yokken karının, ablanın esiyle gezme de ne işi var? Ne münasebet yani. Kardeşte farkında gibi geliyor, ayrıntıları düşününce.

Burdan ne desek tatmin olursunuz??? Bal gibi sevgililer sizi ayakta uyutuyorlar desek boşanacak mısınız???
Sürekli konu açıp rahatlamak istiyorsanız kendiniz bilirsiniz bu hayat sizin nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın.

Hatırladım kız. Boşanmayacak bu, derdi gücü o kadını kardeşinden boşatmak, kendi boşanmayacak kocasından ama, adamın parası var çünkü.
Kâtip bu , erkek kardeşinin havuzlu evine misafirliğe gidip, ahlaksız gelinimiz şort giydi bikini giydi, zavallı mutaassıp kocam utancından başını kaldıramadı diyen üye mi? Kocası başını kaldırmış mı artık?

boşa gitsin ya sevgi falan yalan olmuş zaten seven bi siz varsınız evlilikte
adam bir başka kadın için bu kadar mutlu oluyorsa zaten evli kalmanın bir mantığı yok

Ay evet kesinlikle o kadın bu kadın Bari yazı şeklini değişseymiş.

Valla bu adam orta yere s.çsa b.ku kapış kapış gider yevrım. Herkes farkında her şeyin tıpkı konu sahibi gibi, ama eyvallah ediyorlar, böyle bir şeyin bu kadar dillere düşüp de ortalığın kokmamasının başka açıklaması yok.

Yok kız, ben görümceyim diye sayıklayan üye bu.

Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina
Kadının da bu tarz duyguları varsa belki bastırıyor. Ama eşinizin yaptığı çok kötü bir şey eşind iş teklif etmek nedir , sürekli onlara yakın olma çabası faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…