Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Bunları eşiniz kuzeninizle iş acmadan önce mi sonra mı öğrendiniz. Hemen mesafe tutmalı ve esinize tepkivermeliydiniz

Eşi iz iş teklif etti sonrasında yazmışsınız kabul etmemeliydiniz. Şimdi sürekli iletişim halinde olacaklar :s boşanmayı da düşünmüyorsunuz sanirim ve iş yaptığı sehrede gidemem diyorusnuz. Hiç bişey anlamadim

Son düzenleme:
İşk konuyu da okudum yorumum aynı. Oraya gitmekten başka çareniz yok. Hoş adamın gözü dışarda, sizin kuzenin karısına bakacak kadar sadakatsizse size karşı çabalamaya değer mi onu da bilemiyorum. En azından ne olup bittiğini yakından gözlemlersiniz engel olamasanız bile

Burnuma hiç hoş kokular gelmedi. Resmen aşk yaşiyorlar. Hem de akraba ayağina. Salak yerine koymalarina izin vermeyin.

Planını ayyuka çıkarmışsın zaten. Bundan sonra senin ne yapacağın mesele asıl!

Boşanırsan sana ev açarım demek istemiş işte.

Ben başka bir konu hatırlıyorum, eşimle onların evinin önüne gidince kardeşimin eşi gecelikle iniyor falan diyordu.

İki konunuzu da okudum. Bence sevgili değiller henüz ama flörtleşme var çok net.
Ve bence bu sevgili olmaktan bile daha iğrenç bir durum.

Yatakta basıncamı ikna olacaksınız?

İlk konuyu bilmiyorum ama yetişkin bir adam nasıl şişe çevirme oynayabilir ya hadi oynadı, sizin akrabalarınız sanırım soruyu soran nasıl şeytanlarmış

Eşimi kuzenimin eşiyle yatakta bastım eşimin planı ne, yardımcı olurmusunuz…
Bence yatakta bastım demez. Eşim uyurken kuzenimin eşi yanına yatmış, eşimde uykusunda dönünce üst üste gelmişler, sizce kıskanmalı mıyım diyebilir.

Bu üye eşi büyük olan, 2 oğlu olan üye değil mi?

Gizli ajan mısınız mübarek? Her konuşmadan haberiniz var. İlk konunuzu bilmiyorum ama ya flörtleşiyorlar ya sevgililer. Ben her şeyin altında iyi niyet arayan saftrik olmama rağmen ben bile bulamadım iyi niyeti.
Ben bile bulamadım, salaklığımla ün yaptım sitede.

Konu sahibi kuzeninle de konuşup bir güzel sepetle kocanı, ne halt yiyorlarsa yesinler. Bu ne böyle?

Hala sise cevirmece oynanıyormu ya. Ayrıca araya aman mesaj atma karım bakıyor siliyorum diye gizli saklı işler ortaklıgı girdiyse oda der benim kocamda bakıyor iyi ozaman daha temkinli davranalım diyip her haltı yerler cunku aralarında bir sır var artık. O senden cekiniyor o kocasundan cekiniyor ama yapacaklarını yapıyorlar. Kocası karısınu Emanet ettiginde sadace parka gidilmiştir baska bişey olmamıştır diye ümit ediyorum.inşşalh oyledir . Benim kuzenlerimi eşim tanımaz bilmez bayramda seyranda gorushrsek meraba merabalar yani birde onların karısıylamı yazısıcak? Kuzenimi tanımayan adamın karısıyla ne işi var? Kend kuzenlerinin eşlerine karsıda bu kadar yakın ve samimi mi? Ve kuzeniniz nasıl bir saf iyi güveniyormus karısına. Tum detayları biliyorsunuz sezgileriniz dogru hsleriniz dogru varsa elinizde delil hiçbir acıklama dinlemeden bosanjn yıllarını verdign adamın kocanın baska bir kadından hoslanma durumunun olması ne kadar zor ve acı.tamam birdaha yapmam diyip kapanacak bir konuda degil.arada his var ask var duygu var senin demenle silinip atılacak unutulacak seyler deigl yani.affedilecek bişey degil.ne olacak nasıl yapacaksınız? Eşinizle devam mı ediceksiniz? Her an aklında o kadın var tabi kadında esin kadar suclu kbakmasın erkek milleti ışık gordumu kuyrugu dikiyor kocası esinize emanet ettiginde ne munasebet ben cocukmuyum elin adamına emanet ediliyorum hadi edildi cıkıp karı koca gibi gezp tozmalar yazısmalar. Benm mesajıma kuzenimin esi aman ha karım goruyor bakıyor siliyorum ona gore dese . Niye ben sana yanlız bişey mi yazıyorum ben sana mı asılıyorum aramızda gizli saklı bişrymi var da sen beni boyle uyarıyorsun diye cıkısırdım? Kadında baya esinize Bos degl. Atacagın adımları merak ediyorum.umarım ailen her koşulda arkandadır

Oha diyorum
Koca elden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…