Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastaneden alacağın doğum belgesi üzerine Çocuğun doğduğu ilçenin adı yazıyor. Hastane güvenilirse çok mühim bir mesele değil bence

Var olmazmı şuan merkezde hali hazırda düzenli gittiğim doktor var ama doğum zamanı ilçedeki doktora gitmemi istiyor delimi ne :KK43:
ıyıde neden bunu ıstıyor sormadınız mı kımlıkte oyle yazmasını neden ıstıyor

Hangi ilçede doğum yaparsanız orası kimlikte yazılır ve değişmez.
Mesela ben kutahyaliyim oranın ilçesi yazıyor.ama kızım başka şehirde başka ilçede doğdu.dogdugu ilçe yazıyor ve bosansam ki boşandım bu ilçe değişmiyor.

Bence eşiniz çok saçma bişey istemiş.neden kabul ettiniz.
Eskiden herkes yurtdışında doğum yapmak isterdi.eşiniz de keşke öyle bişey isteseydi.sonucta o ilçeye bir ayrıcalık yok.

Bırakın neredeyseniz bebeğiniz orada doğsun ya.
Bu kadar da olmaz pes 🤦

Eşin sizi kütüğüne almakla yetinmiyor galiba 🙄 asker çocuğu iki kardeş tanıyorum. Kütük Yozgat ama biri Elazığ doğumlu biri Aydın. Anneleri de Eskişehirli 😂 bunları anlatın artık küreselleşme var , aynı şehrin ilçesi köyü fark etmez deyin

mesela ben doğum yapsam, çalışıyorsam işime yakın bir hastane dr seçer rahat rahat muayeneye gider işme gelirim isterse kv beğendiği hastanede kendisi yatış yapabilir umrum da olmaz yani :)
Bi an dogurup ordan işe giderim yazicaksin sandim 😂

15 yıl önce yapabiliyordunuz zira biz Göztepe’de özel bir hastanede doğduğumuz halde kimliğimizde Sakarya Akyazı yazıyor, babamın saçma sapan diretmeleri sonucu annem pes edip böyle yazdırmış.
Siz kendi bildiğinizi yapın çok önemsiz bir detay için neden bu kadar diretip yarışa girdi anlamadım.

Kocanız salak kusura bakmayın.Aynı şehir sonuçta ve bebek doğduğunda o ilin ismi yazacak kimlikte.Yani bizimde kızımında kimliğinde il yazıyor ilçe yok
Neyin polemiği bu belli aslında.. ailesinin yanında doğum yapmanızı istiyor beliki ailesinden komut almış.Ve böyle saçma bir bahaneyle sizi iknaya çalışıyor

Yeni kimliklerde ilçe adı yazılmıyor, hastaneden verilen kağıda göre kimlik çıkarılıyor, hastane hangi ilçedeydi o geçiyor kayıtlara. zaten eşinizin kütüğüne bağlı olacak, orda onun ili ilçesi köyü her şeyi onunkine bağlı olacak, onlar yazacak.Doğumun günü, zamanı belli mi ? Sancılar başlayınca apar topar yollara mı düşeceksiniz? Allah korusun bir sıkıntı olsa yenidoğan yoğun bakımı olan hastane için tekrar yollara mı düşeceksiniz? En mantıklısı hep kontrol altında olduğunuz doktorla,güvendiğiniz bir hastanede doğum yapmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X