• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke zamanında "böyle bir maldan çocuk yapamam" diyip ayrılsaydınız :D

Hamile kadına böyle saçma sapan şeylerle sinir stres yaptıran adam da kötü biridir. Hasta mı ne ya

Ben laf olsun diye konuşmam, konuşanı da sevmem, yalancılık riyakarlık bana göre….
Adam size söylemiş isteğini tamam demişsiniz, öylesine dedim diyorsunuz, kocanızı adam yerine koymamışsınız kale almamışsınız tamam deyip aklınızca başınızdan savmışsınız ayıp değil mi? Aynı şeyi eşiniz size yapsa? Adam şimdi ne dese haklı, şimdi de o sizi dikkate almamalı bence

Konu hakkında bilgim yok ama bu forumda her gün değişik bir eş talebiyle karşılaşıyoruz. Ailesinin olduğu yer yazınca ne olacak acaba
Eşimde nüfus çıkartırken rica etmiş doğum belgesinde menemen yazmasına rağmen kimlikte bergama olabildi bilginize yanlız burada yorum yapan diğer kişilere itibar etmeyin yok bir sonraki isteği anne baba ismi olurmuş falan takılmayın bunlara yapmayın arkadaşlar niye hamile bir bayanı strese sokuyorsunuz yersiz yere

Aaa o kavanoz kapağı actırmayan gadın ben 🤣 ve bütün erkek işlerini ben yaparim çunkü çok seviyorum 🙈 tadilat tamirat lazım olunca ara beni :KK53: ama mesela eşime ne desem yapar karakter meselesi heralde herseyi ben yapsamda hiç süs bitkisi gibi takılmaz tabi kafası hep rahattır erkek gibi karisi var :KK70: napak dr ayşecik gibi cips paketini açamıyak mı :KK70: hoş erkekler seviyor onları ya kendilerini güclü görüyorlar heralde erkekim ben :deli:bizde hala damacana taşiyalim 🤣
Ben acamiyorum gavanoz gapaa, yalniz yasiyoken tepeden delik acmaya calosiyodum hshsb🤣

yerinizde olsam her bunu soylediginde kahkahalarla gulerim,
ciddiye alip cevap vermem,
bu kadar sacma bir sey ciddiye alinamaz cunku,
dusundum de yine gulesim geldi bak :KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
ilginçmiş=)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X