Eşimin saçma sapan hareketleri

ciyyagmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
18
-3
1
40
Kizlar yan dukkanimiza yeni birisi geldi,kocam adama yuz vermedi karisini gorunce birden konusmaya basladi ,hatta kadinin kocasi yokken kendimize aldigimiz yesillikleri yikarken kadinada yer misin diye sorup verdi(sadece 3 defa gormustu kadini)kadinda birden afalladi yiyim falan dedi sasirdi..bunlarin dukkanlari yeni diye bizim magazadan birseyler veriyor kadina sat diye,esnafliga alistirmaya calistiriyor esim..kadinin tabelalarini asiyor,yapistiriyor,dukkanin ismi kadinin ismi..

Neyse esim 50 yasinda kadin 38, ama guzel can sıkıcı sekilde guzel, renkli gozlu yasini gostermiyor saclari kumralsari.göcmenmis bunlar galiba musluman.
Kadin bayagidir okul acilali gelmiyordu,esim kocasinin yuzune bakmazken simdi adama gidip onerilerde bulunuyor sana Sundurma yapalim dukkani guzellestirelim diyor..Tras olmaya basladi,temiz giyiniyor,ne bilim ya bir havası degisti,kadin burdayken disarda sandalye atip bunlari izliyor,sigara icip derinlere dalıyor,bugun cocuklarida yanimizda goturduk,kucuk oglum sıkıldı,halana gidin baban gotursun dedim,benim adam kadinin yanindan gecerken ona duyura duyura "senin yuzunden gidiyorum bak"diyor sitemli sitemli oglumageri gelmez diye dusunurken agzi kulaklarinda geri geldi,arkadaslar kari koca daha cok dukkan onunde satis yapiyorlar,onlarin magazasinin karsidaki musteriler tarafindan gorulmesine engel oluyor diye esim agac dallarini kestiadam yardimci oldu artik esime cok ugrasti esim,bende cocuklarla bir gidim yanlarina bakim soyle derken uzaklastim dukkandan ,bizim dukkana musteri geldi,o sirada dukkana en yakin kisi kadin..kadin panikledi birden,acami yani satis tarafi yok cok...birden kocama bakti,kocamda agac dallariyla ugrasiyor ,biryandan bu anı bekliyor gibi bak bak dedi,yani musteriye bak anlaminda...yuzunde guller acti,kadinda ilgilendi dukkanimizin taaa icine girdi paket yapti, 200 lira verdiler musteriler disarda ,120 geri vermesi lazim,taaa kasaya kadar gitti iceri,kasaya bakmis bozuk yok,buyuk ogluma babana soyle 120 versin kasaya 200 koydum dediben artik ne yapacagimi bilemiyorum,benimkinin bir iki bakisini yakaladim,caktirmayim birsey soylemeyim dedim icime atiyorum alerjim artti kasinmaktan bacaklarim kanadi arkadaslar

birsey daha var onuda ekleyim,benimki burda eski,bayagidir eski esnaf ,birisi mesela satici biri bu kadina atiyorum oyuncak al atiyorum corap al diye geliyorlar ya esim ne yapacak corabi Falan deyip azarliyor gonderiyor saticiyi kadinin basindan, yaninda kocasida olsa

Neden eşinize bir şey söylemiyorsunuz ben oraya takıldım ?

Evli barklı kadına abilik de olsa bu kadar yakın davranma eşi yanlış anlar başımıza iş açma de..

Senin de salak olmadığını anlasın.

Hala niye içine atıyosun onu anlamadım, evli adam olduğunu hatırlatsana beyefendiye

Allah başa vermesin. zor durum. eşinle 2 medeni insan gibi konuş. farkına vardığın konuları konuş. rahatsızlığını dile getir. ben fark ediyorsam bu hallerini herkes fark eder, de. onu manipüle et. toplum nazarında nasıl bir konuma düştüğünü söyle.

Kadının kasaya gittiğini gördünüz madem siz el atsaydınız para üstünü verseydiniz. Eşiniz resmen kadına yürümüyor koşuyor hem de kadının eşi varken. Bu kadarı da fazla. Eşinize gözdağı verin, uyarın. Kadının kocası da ne kadar pasif kalmış hiçbir şey demiyor tuhaf

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım diye düşünerek mi sustunuz? Öyleyse adamın niyeti çoktan belli, gidin haddini bildirin
50 yaşında buruşuk herif 30 yaşındaki kadına sarıyor. Ne yapılır bilemedim, ben uykusunda tekme tokat döverdim

Konu sahibi de 39 yaşında galiba

Ben konuşmaktan filan anlayacağını sanmıyorum
Eşinin gözü önünde yapıyor arsız kaybetmekten korkmayan bir adam var

Ay çok kötü bir durum ya. Ben kaldıramazdım herhalde böyle durumlarda aşırı aşırı kıskancım. Neler yapacağımı bura yazmasam iyi. kadının kocasının bir şekilde gözüne sokun adam dövsün bari belki o zaman aklı başına gelir. Fikrim kötü ama aklımdan geçenlerde arasında en iyisi,en az şiddete meyilli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…