Eşimin saçma sapan hareketleri

Niye bu kadınlar fareli köyün kavalcısımıda sürekli erkekleri dizginlemeye çalışıyor,azarla,utandır,konuş,rezil et vs demişler ama neden bunu yapıyorsunuz,adam ahlaksızsa yol verin gitsin sürekli bir insanın peşinden dolanıp ne yaptı ne yapacak ne yapmadı diye insan kendini yıpratırmı yaa,bu sizin çocuğunuz değilki doğruyu gösterip sonsuz sabırla yol gösteresiniz,bu adamlar sizin kocalarınız,fiziksel ve duygusal olarak size bağlı olan eşleriniz,bu bağlar koptuysa annesi gibi ders verip azarlamak neden?bittiyse aranızdakiler yada bir başkasıyla bağ kurduysa defolsun gitsin,sanki size sadık olmayan aldatan kaybetmekten korkmayan adama bağırınca korkacak utanacak mahçup olacak gbi senaryolar yazıyorsunuz,adam korksa sevse zaten yapmaz,ev düzeni evlililiğin daimiliği üzerinden düşünmeyin bir ilişki bitmişse bitmiştir,konuşmaya bile değmez kaldıki bağırıp çağırmak fln ne gerek var.

Bazılarının da işine mi geliyor acaba

Nasıl olsa işim görülüyor diye

Ne yaparsan yap içinde olan kişiyi tutamazsın ,eve kilitle balkondan atlar. Birikim yapmaya bak.

Bazılarının da işine mi geliyor acaba

Nasıl olsa işim görülüyor diye
Burda vardi bi uye hatirlarsin, kocasi kardesinin karisina yuruyordu, herkes farkindaydi (anne, kardes vs herkes) ama kimse sesini cikarmiyordu cunku ailece adamin etinden sutunden faydalaniyorlardi.

Belki karsi tarafin eside durumdan nemalaniyordur, bilemeyiz, bi laf var sen essek olursan semer vuran cok olur diye, burada essek konu sahibinin kocasi olabilir.

Kadın belki de masumca komşu yardımı saniyordur ,konu sahibinin kocası pislikse kadın niye dayak yesin ? Cilve mi yapmış ne yapmış dümdüz duruyor kadın !

Kadın belki de masumca komşu yardımı saniyordur ,konu sahibinin kocası pislikse kadın niye dayak yesin ? Cilve mi yapmış ne yapmış dümdüz duruyor kadın !
Yok kadını dövsün demiyor kadının kocası konu sahibinin kocasını dövsün adam saksı gibi durmasın karşı taraf karına yürüyor az adam ol omurgalı ol bişeyler yap diyorhaklı ama gereksiz aldatan yada meyl eden adamı def edeceksin gidecek bu kadar sade ve düz aslınsa.

Ya da adamın da hoşuna gidiyor
Arkadaşımın kuzeni bu yüzden ayrıldı eşinden
Eşinin başka erkekler flörtleşmesinden frikik vermesinden tahrik oluyormuş ve kadından bunu yapmasını istemiş sonrası zaten mahkeme kapıları.

Aklımda tek bir soru,

Sizin yanınızda bile böyleyse ???? Ya siz yokken ???

Cevabı bulduğunuzda, tanıdık avukat var

Kadına ve kocasına üzüldüm. Şu zamanda iş kurup para kazanmak derdine düşmüşler karşılarına çıkan esnaf komşuya bak. Onlar şimdi durumu anlayamıyorlardır konu sahibi kadar, komşu dayanışması sanıyorlardır. Ama fazla sürmez kokusu çıkar. Adamların başına durduk yere bela açılacak.

Konu sahibi siz fark ettiyseniz mutlaka o kadın ve kadının kocası da fark etmiştir. Gavatlik çok trend bu ara. Belki onlar evli bile olmayabilir farklı bir yerden bakmaya çalışıyorum o yüzden kocanız alın karşına konuşun. Bu kadar yardım filan olmaz bide dolandirilmayin

Ütülenen gömlekleri yırtın
Şampuanına tüy dökücü koyun
Jiletlerini keskinleştirin yüzü parçalansın
Tıraş kolonyasına da hacı yağı dökün.
Kart zampara.
Utanmıyor da eşinden, esnaftan, kadının kocasından.
Bildiğinizi belli edin. Kendini toparlamazsan kadının kocasına söyleyeceğim deyin.

Yanlış anlamışım

Böyle adamlar için olay çıkarmaya bile değmez bence. Ne olacak sen dedin diye sen varken yapmayacak. Daha da cazip gelecek belki adamda utanma olsa zaten senin, kadının kocasının gözü önünde yapmaz. Böyle adamları takip edip kanıt toplayıp tak diye boşayıp donuna kadar alacaksın. Elalemin namusuna göz diken adamı uyarıp bi de evimde besleyip hizmet edicem. Ne güzel memleket defolsun gitsin.

Orda herkesin içinde yer misin yemez misin döverdim. Odun alır döverdim. Her şekilde döverdim. Siz neyi içine atıyosunuz? S.ç çarkına!
Kocanızdan bahsediyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…