Eşimin saçma sapan hareketleri

Bir kere kadın çok genç. Azıcık yüz verse kesin kocan seni aldatır. Kocan da utanma da yok. Kadının kocasının yanındaki yaptığı sevimsiz hareketlerden de çekinmiyor. Öyle bir şey ki dükkan. Sırtına alıp da gidemezsin. Onlar da yeni gelmiş belli ki düzen oturtmaya çalışıyorlar. Burada iş kadın da biter. Kadın umursamadığı müddetçe kocan avucunu yalar. Ama gerçekten çok can sıkıcı.

Son eklemenizi anlamadım ama eşiniz niyeti bozmuş.
Anladığınızı söyleyin, rahatsızlığınızı belirtin. Ne diye içinize içinize atıyorsunuz ki???

Bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz?

Bu ne rezillik, ne ayip lendine bakip szslenmeler nütülü giysiler, hemde cocugunun karisinin yaninda.
Kicasininda dikkatini ceker yakinda.
Kadinla alakali degil.
Demekki hos bir kadin gel dese, yolda zaten kostur kostur hazir gitmeye.
Adamin niyeti bozuk.

Başka bi kadını dikizlemek için sanırım ağaç kesiyor kocanız ve hala adama bir şey demiyorsunuz.

Hay ağzınıza sağlık. Bu adam zaten bu karakterde bi adam azarlasan, gözdağı versen,uyarsan ne olcak ?Bu pislik içinde var.Yani önemli olanda bu .Sanki normal hata yapmista adamı yola getirmhe çalışcak kadin.

yenı konundan buraya geldim. her gun rahatsız olcaksınher gun elın kadınını gozlerıyle yıcek eşin.. neden bu sabır? bu bag neden ? nerdeyse aynı yastayız bu 60 ına gırmıs teyzenın evım yuvam yıkılmasın korkusunu sana yukleyen ne?:)) 40 ından sonra azanı tenesır paklarmıs da 70 ınden sonra da azabılıyorlar.) malı mulku paraları yatırıyorlar sabah programlarına gelıp senet sepet ıcın aglanıyorlar ahahaha cok guluyorum. mustehak ıkı kadın memesi için varını yogunu yer bunlar senınkı de yer dıye korkuyorum . ha bı de kadının kocası da şambrel gibi değilse yarın bigun ıkıye uce bolerse gibi bı korkuda olustu bende.
ben olsam bosanırım sorup cvp bıle beklemem. gevsek gulusuyle otursun dursun dukkanında. sen de kafa dınlersın 2 aya donunu bıle yıkayamayınca napacagını kendı dusunsun. kimsenın anası babası degılız kimseye ölümüne baglanmadık kımseyı yetıstırmek duzeltmek gıbı bı sorumlulugumuz yok. bosanmak bu durumda yapabılecegın en onurlu sey olur

ablam sen niye dizi izler gibi izledin neyi bekliyosun müdahale etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…