Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Başlıkla konu neden uyumsuz?

Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Benimde aklıma o geldi.
Ne yalan söyleyeyim belki kafamda kurdum bilmiyorum ama bu adam bir haltlar karıştırıyor,belki yanında kadın vardı,o yüzden kapatıp engelledi diye düşünüyorum. Olur mu olur neler okuyoruz burada. Evli olup kendini bekar tanıtıp flört eden çok erkek var.

Başlıktan bağımsız konu, kıskanç olduğuna kendini tamamen inandırdığı için kocasını ararken profil fotoğrafını kaldıracak kadar anormalliği normalleştiren kadın, karısı işteyken aradı diye eşini engelleyen adam..

Her türlü garip ve tuhaf, eşiniz ya paronayak yada sizden gizli birşeyler çeviriyor.

z
Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğimi hiç bilmiyorum. Ama eşimin patronunu tanıyorum alaycı biridir çok konuşur. Acaba patronu mu bişi demiştir diye düşünüyorum

Eşiniz kendisine iş için ayrı telefon edinmeyi niye akıl edemiyor acaba?

Bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğimi hiç bilmiyorum. Ama eşimin patronunu tanıyorum alaycı biridir çok konuşur. Acaba patronu mu bişi demiştir diye düşünüyorum
Güzelim kuyuya ben taş attım arkadas bana cevap verdi.Yoksa ortada birşey yok. Sen eşine müsait olduğu anda gün içinde 1 kez seni aramasını ,evin ihtiyaçları olabildiğini hem de onun sesini duymanın seni mutlu edeceğini söylersin.

Ahhaha :) yorumunuza güldüm. Yani her insan kendine göre güzeldir. Fotoğrafımı atiyim isterseniz özelden

Teşekkür ederim. Ya eşimin o an iş yerinde olup olmadığını eşimin patronunun eşine mesaj atıp öğrenebilirim istersem samimiyetimiz var ama gerek duymuyorum

Ahhaha :) yorumunuza güldüm. Yani her insan kendine göre güzeldir. Fotoğrafımı atiyim isterseniz özelden
Ben çirkinsiniz demedim.
Eşiniz hasta onu ima ettim.
Bana bir işler karıştırıyor gibi geldi.

Teşekkür ederim. Ya eşimin o an iş yerinde olup olmadığını eşimin patronunun eşine mesaj atıp öğrenebilirim istersem samimiyetimiz var ama gerek duymuyorum
Yok ,bence böyle bir teyit yöntemine girersen o eşine söyler ...eşi senin eşine sozum ona şakasına takılarak durumu anlatır...sen huzursuz olursun. Eşinin telefonunun müşteri elinde olması çok olağan değil yalnız.Perdeci,hazır mutfakci filan olur "şöyle bir model de var" filan müşteriye fotograf gösterebilir ama esin araba tamircisi ne alaka yani?

Olmadı mahmut abi diye kaydetsin sizi. Böylece sorun kalmaz herhalde.

Burnuma çok kötü kokular geldi engellemeler falan siz bu adama beni seviyor kıskanıyor diye düşünmeyin bence adam bariz aldatıyor bence o kadar usta gördüm nedense hiç telefonunu ne bana ne eşime babama verenin görmedim adam kandırıyor düpedüz seni çaktırmadan gözle sen bunu

Üzgünüm ama eşiniz ya hasta ya da bir işler çeviriyor. Neyin kıskançlığı bu? Fotoğrafınızı görüp peşinize mi düşecek insanlar?
Eşim böyle bir şey yapsa "bu millete kim bilir ne gözle bakıyor da bir fotoğraftan/isimden kıskançlık yapıyor" diye düşünürüm.
"Kişi kendinden bilir işi" demişler. Aşırı kıskanç olup rahat duran adam görmedim ben daha.

Aynennnn öyle. Demek ki kendisi birinin karısının kızının fotoğrafını gördüğünde başka gözle bakıyor, ve bu sizin hiç aklınıza gelmeden “eşim çok kıskanç” diyorsunuz ve hatta belki de hoşunuza gidiyor. Ama dışardan bakınca hiç masum bir kıskançlık gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…