- 21 Kasım 2017
- 29.321
- 128.213
- 598
Başlıkla konu neden uyumsuz?Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim
Benimde aklıma o geldi.Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Bak şimdi adamın gunahina da giriyor olabilirim.Var mıdır öyleleri ya
Sen ben değil tabi ama carpa carpa kullandığı arabasının ucuza tadilat görmesi için (para vermemek diyelim) abuk sabuk hareketler içerisine giren Cicişler mutlaka vardır.
Bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğimi hiç bilmiyorum. Ama eşimin patronunu tanıyorum alaycı biridir çok konuşur. Acaba patronu mu bişi demiştir diye düşünüyorumArabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Güzelim kuyuya ben taş attım arkadas bana cevap verdi.Yoksa ortada birşey yok. Sen eşine müsait olduğu anda gün içinde 1 kez seni aramasını ,evin ihtiyaçları olabildiğini hem de onun sesini duymanın seni mutlu edeceğini söylersin.Bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğimi hiç bilmiyorum. Ama eşimin patronunu tanıyorum alaycı biridir çok konuşur. Acaba patronu mu bişi demiştir diye düşünüyorum
Ahhaha :) yorumunuza güldüm. Yani her insan kendine göre güzeldir. Fotoğrafımı atiyim isterseniz özeldenYa çok saçma değil mi?
Hani Barbara Palvin'e hayır diyecek erkek tanımıyorum ben
Hanımefendi de o kadar güzel mi acaba?
Küçümsemek için söylemiyorum,hani herkesin offf be kadına bak dediği türden biri mi?
Kocasının ne yersiz kıskançlığı var öyle
Keşke kadınlarımız kendilerini bu kadar hakimiyete teslim etmeseler
Aramadan önce fotoğraf değiştirmek ne demek yani,şaşırdım kaldım
Sorunu anlamadım ki. Hiç bir şey anlamadım sanırım.
Aman diyeyim kocan fotoğraf atacağını falan duymasın, yüreğine iner mazallahAhhaha :) yorumunuza güldüm. Yani her insan kendine göre güzeldir. Fotoğrafımı atiyim isterseniz özelden
Teşekkür ederim. Ya eşimin o an iş yerinde olup olmadığını eşimin patronunun eşine mesaj atıp öğrenebilirim istersem samimiyetimiz var ama gerek duymuyorumGüzelim kuyuya ben taş attım arkadas bana cevap verdi.Yoksa ortada birşey yok. Sen eşine müsait olduğu anda gün içinde 1 kez seni aramasını ,evin ihtiyaçları olabildiğini hem de onun sesini duymanın seni mutlu edeceğini söylersin.
HahahahAman diyeyim kocan fotoğraf atacağını falan duymasın, yüreğine iner mazallah
Ben çirkinsiniz demedim.Ahhaha :) yorumunuza güldüm. Yani her insan kendine göre güzeldir. Fotoğrafımı atiyim isterseniz özelden
Bazı hemcinslerim adına utanmamak elde değil. Gerçi ben gold digger takılan kadın görmüş insanım, buna şaşırmam hata.Bak şimdi adamın gunahina da giriyor olabilirim.
Yok ,bence böyle bir teyit yöntemine girersen o eşine söyler ...eşi senin eşine sozum ona şakasına takılarak durumu anlatır...sen huzursuz olursun. Eşinin telefonunun müşteri elinde olması çok olağan değil yalnız.Perdeci,hazır mutfakci filan olur "şöyle bir model de var" filan müşteriye fotograf gösterebilir ama esin araba tamircisi ne alaka yani?Teşekkür ederim. Ya eşimin o an iş yerinde olup olmadığını eşimin patronunun eşine mesaj atıp öğrenebilirim istersem samimiyetimiz var ama gerek duymuyorum
Olmadı mahmut abi diye kaydetsin sizi. Böylece sorun kalmaz herhalde.Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim
Üzgünüm ama eşiniz ya hasta ya da bir işler çeviriyor. Neyin kıskançlığı bu? Fotoğrafınızı görüp peşinize mi düşecek insanlar?
Eşim böyle bir şey yapsa "bu kim bilir millete ne gözle bakıyor da bir fotoğraftan/isimden kıskançlık yapıyor" diye düşünürüm.
"Kişi kendinden bilir işi" demişler. Aşırı kıskanç olup rahat duran adam görmedim ben daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?