• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma sapan şakaları

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
İlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugün bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi güldü. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Çok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor gülüyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gülerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim üzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan söylüyor). Normal günlük konuşmamızda da dalga geçer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi söylemek yerine azarlar tarzda söyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez söylenir, bu böyle mi olur, ne biçim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der güler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman güzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.

siz bence birbirnizden sıkılmışsınız biraz ayrı kalın özleyin birbirnizi ;)) evlilik öyle bsey ki hersey bi zaman sonra sıradanlaşıyor bazen gözünün üstünde neden kaşın var diye sinirleniyosub o derece siiznkide ona benzemiş😂

Kocanız liseye mi gidiyor 😂😂😂 Bu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!

Konuyu bir an ben açtım sandım. Kimseyle paylaşmakta istemiyorum aileme bile malzeme vermek istemiyorum. Evlendiğimizde böyle değildi. Acaib değişti kıro kıro konuşmalar, azarlar şekilde yada küçümser gibi. Bu adam nasi bu hale geldi anlamıyorum. Artık pat pat yüzüne vuruyorum ve tabii ki red ediyor. Bunun nasıl bir çaresi var bilmiyorum, saygı eksikliğinden kaynaklanıyor. Hala ideal kiloma ulaşamadım ama kendisi benden kilolu. Bugün patladım ben sismanim diyemi böyle bile bile eziyosun sonuçta negatif konuşmak yorucu sen hiç yorulmuyormusun, kendin dünya yakışıklısımisin,yani karakterine takamicana göre görünüşüme taktın ki laf sokmadan duramıyosun dedim.
Tuhaf ama bir kirtik düzelme oldu, demek ki beni bu halde görmeyi beyfendi hazretleri kaldıramadı zaar. Bende üzerine gidince dikkat ediyor gündüzden beri. Ayyy napicaz bilmiyorum bazen tahammül kotami kendi başına tüketiyor:( sizinde konumuza karıştım kusura bakmayın, ama durmadan bu tavırlarını net ve objektif bir dille yanlış olduğunu ve sizi soğuttunu belirtin

Kocanız liseye mi gidiyor 😂😂😂 Bu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Anlayan?

Konu sahibi Allah sabır versin, zor çekilir cinsten eşiniz. Yukarıda bir arkadaşa katılıyorum tepkisiz kalırsanız en azından komik bulmadığınızı anlar belki.

Tanımadan mı evledin ? Madem bu kadar davranışlarına sinir oluyorsun niye evlendin
Ayrıca küçük bir ekleme de yapmak istiyorum bence siz eşinizi sevmiyorsunuz bu saydığınız şeyler böyle 1-2 rahatsız olduğunuz davranış da değil resmen adamın her davranışı sizi rahatsız ediyor bu dediklerinizin evlenmeden önce böyle olmaması imkansız önceden de böyledir de siz sevdiğiniz için göze batmamıştır şimdi aşk bittiği için her şeyi göze batıyor... Sevmiyorsan ayrıl galiba adamı kötüleyip ayrıl dememizi istiyorsundur zaten ayrıl yani böyle gıcık olduğunuz adamla ömür geçmez adam da eşinin hakkında böyle düşündüğünü bilse o da ayrılmak ister yani ben olsam isterim

Cocuk gibi geldi
Evli olmadığım için tavsiye veremiyorum ama evliliğin böyle olabileceğini düşünemiyorum
Sorun varsa konusulur, sikayetle baskasina kotulemeyle aile.olunamaz gibi geliyor bana.

Sizde onun size davrandığı gibi davranın bakalım ne olacak.
İçinden şeytan mı çıkacak yoksa huyu olduğu için gülüp geçecek mi...

Back
X