• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma sapan şakaları

Siz niye bu kadar alakasız yorumlar yapıyorsunuz? Her konunun altında böyle absürt yorumlarınızı görüyorum. Aynı zamanda insanların dini inançlarına saygısızlık yapıyorsunuz. Ben bu hesabın tamamen troll amaçlı olduğunu düşünüyorum @Mune
Hani dini inanç nerede ?

İlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugün bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi güldü. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Çok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor gülüyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gülerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim üzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan söylüyor). Normal günlük konuşmamızda da dalga geçer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi söylemek yerine azarlar tarzda söyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez söylenir, bu böyle mi olur, ne biçim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der güler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman güzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.
Sende ona öyle davran, madem öyle yüzsüz tavırları hakediyor. Zıkkım ye mi dedi ben sevmiyorum sen yiyebilirsin köküyle diyebilirsin ve böyle şeyleri şaka gibi söyle kahkaha atarak ki hem dokunsun hem delsin geçsin 🤣

Forumda din konuşmak yasak ama siz gayet iyi biliyorsunuz
Hanımefendi bakın amacınız ne cidden bilmiyorum orada örnek verdim ama siz maaşallah feminist düşmanı kadınlar bir kadının mizah anlayışı olmasını yadırgıyorsunuz.Ciddi olmam gerektiği yerde ciddi olurum.Orada bir kişi üzerinden örnek verdim.Dini konu falan yok!

Boyle davranislarin altindan yetersizlik duygusu cikabiliyor. Cok benzerini yasamistim bi flortumde ikimiz bulusurken gayet normal olan adam iki kuzenimle bulusunca cildirmis gibiydi kuzenlerim doktordu aslinda kendiside ogretmendi ama sonradan yetersizlik duygusunun oldugunu dusunduk anormal hareketleri vardi cunku esinizden daha beterdi.
Esiniz kendini begendirmek icin boyle davraniyor olabilir mi size ve ailenize oyle yazmissiniz bunun ustune gidin bakalim ne dicek

Hayır konu sahibi bu normal değil. Eşinizin size hiç saygısı yok. Ne demek deli, manyak, tipsiz diyor. Nasıl izin veriyorsunuz böyle konuşmasına anlamıyorum. Kimse benimle böyle konuşamaz, izin vermem çünkü. Sizde izin vermeyeceksiniz. Bu kadar basit.

Back
X